Tuksun kohumanageri pääsi Diilin koekuvauksiin, reputti ja haukkuu tuotantoyhtiön!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managarina ja tuottajana tunnetuksi tullut ja itsekin kohujulkisuutta jo kotvan suomalaisessa mediassa maistanut Tuija Järvinen kritisoi Hjallis HarkimonDiili-ohjelman koekuvauksia. Järvinen sai kutsun FremantleMedian koekuvauksiin 26. helmikuuta, mutta ei tullut valituksi.

-Taisi tulla pupu pöksyyn tuotantotiimissä. Ehkä alettiin pelätä, kun lupasin ohjelmaan väriä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toivon mukaan kuitenkaan kaikki kilpailijat eivät ole tasaisia tallaajia, vaan rohkea väriläikkäkin löytyy, Järvinen toteaa.

Hän korostaa olevansa otettu, että pääsi koekuvauksiin asti.

Tiedotus olisi kuitenkin voinut sujua paremmin.

-Kuulostaa tosi oudolta, että jos olisin tullut valituksi seuraavaan erään, minulla olisi pitänyt saapua päivän varoajalla Helsinkiin. Asun kuitenkin Iisalmessa. Olen monessa ollut mukana, mutta koskaan ei tiedottaminen ole ontunut näin paljon. Olen itsekin tiedottajan töitä tehnyt, Järvinen kertoo.

Kuvaukset menivät hänen mielestään hyvin.

-Olenhan esiintynyt tv:ssä ennenkin, Noppapotissa, Salonki-ohjelmassa, Miss Suomi -kilpailuissa, tv-mainoksissa.. Kokemusta on myös massatapahtumien vetämisestä, kiinteistönvälittäjän työstä, toimitusjohtajan sijaisuuksista. Olen myös tradenomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, Järvinen kehaisee ja naurahtaa päälle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Hjallis Harkimo, Diili

Kommentit

Kiva huomata et iisalmelaiset on ylpeitä omistaan (vaikka oliskin paskaa

Kuka tää nainen edes on? Joku Tukiaisen manageri 😀 Hah. Varsinainen liikenainen.

Tuide hoi! tuu tänne helesinkiin miulle toimitusjohtajaks! Saat olla oikea piällysmiäs . Miulla on tämmönnee kännykkä virma täällä espoossa. Oot varmaan jottain kuulukkii siitä ? No voisha sitä paremminkii mennä mutta sie saat varmaan pisnekset ihan uusille miljardiloille kun oot nuita massatapahtumiakin järjestänyt ja noppapotiskii ollu!

Mie pistän limusiinin tulemaan. Sovitaan ehdoist sitte vaikka saunanlauteilla!

tuju:häntä pystyyn ja het ilimotat ihtes pik rotteriin . annat suomen kansalle sitä mittee myö on kaevattu. mut et sitte riehaavu niihe nulikoehen kansa. persposket pittää näättee jokapäevä nii suap tuottaja raakka ies vähä lyömäkästä näppiin ku pohjanmuan vanahat poejat kuoloo telekkarin eessä ja taputtaa yhellä käellä.tv ystäväsi jaska

tuija elä lannistu eehä pallinuaman kätyrit uskala tehä mittää ku niillä on aeka lyhyt talutusnaru.ol sipoonranta kilipaeliat iha tavallisia tollukoeta jonka voetti rikkaanperheen penska jotta oes poes silimistä eekä riekkus pitkin kyliä häpäsemässä”parempiosasia”vanahempija. tv jaska

Tuikku kamoon… Olet perähikiän tavistähti ja kaukana oikean liikeyrityksen toimitusjohtajasta. Joten miksi sinun pitäisi päästä lainkaan kilpailemaan kun ei sinulla olisi mitään mahdollisuuksia voittoon. Liikeyrityksen johtamienn on ihan oikeaa työtä eikä mitään asuntojen tyrkyttämistä tai tukiaisen tausta ”laulajan” pelleilyistä.

Koitappa vaikka ensin saada aikaiseksi se ”kirja” tukiaisesta,muistako se projekti johon lähdit oikein nauhuriakin ostamaan. Ei pitäisi olla paha rasti massatapahtumien järjestäjälle….hihiihihiihiiiiiii

Tuijan ja Minnan yhteistyötä olisi ollut ilo seurata Diilissä. Aika monta epäkiinnostavaa kilpailijaa siellä kilpaili. Nyt teki tuotanto virheen. Toivottavasti ensi kisassa on joku maaseudun Tuija!

Vai pupu pöksyyn… Yksi vaihtoehtohan on myös se että et vaan ollut tarpeeksi pätevä Tuija. Kävikö sellainen vaihtoehto mielessä? Ai niin, mutta sehän tarkoittaisi sitä että sinun pitäisi astua alas sieltä harhaisesta maailmasta jossa te Tuksun kanssa elätte.

Oma kommentti