Tuksun kohumanageri pääsi Diilin koekuvauksiin, reputti ja haukkuu tuotantoyhtiön!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managarina ja tuottajana tunnetuksi tullut ja itsekin kohujulkisuutta jo kotvan suomalaisessa mediassa maistanut Tuija Järvinen kritisoi Hjallis HarkimonDiili-ohjelman koekuvauksia. Järvinen sai kutsun FremantleMedian koekuvauksiin 26. helmikuuta, mutta ei tullut valituksi.

-Taisi tulla pupu pöksyyn tuotantotiimissä. Ehkä alettiin pelätä, kun lupasin ohjelmaan väriä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toivon mukaan kuitenkaan kaikki kilpailijat eivät ole tasaisia tallaajia, vaan rohkea väriläikkäkin löytyy, Järvinen toteaa.

Hän korostaa olevansa otettu, että pääsi koekuvauksiin asti.

Tiedotus olisi kuitenkin voinut sujua paremmin.

-Kuulostaa tosi oudolta, että jos olisin tullut valituksi seuraavaan erään, minulla olisi pitänyt saapua päivän varoajalla Helsinkiin. Asun kuitenkin Iisalmessa. Olen monessa ollut mukana, mutta koskaan ei tiedottaminen ole ontunut näin paljon. Olen itsekin tiedottajan töitä tehnyt, Järvinen kertoo.

Kuvaukset menivät hänen mielestään hyvin.

-Olenhan esiintynyt tv:ssä ennenkin, Noppapotissa, Salonki-ohjelmassa, Miss Suomi -kilpailuissa, tv-mainoksissa.. Kokemusta on myös massatapahtumien vetämisestä, kiinteistönvälittäjän työstä, toimitusjohtajan sijaisuuksista. Olen myös tradenomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, Järvinen kehaisee ja naurahtaa päälle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Diili, Hjallis Harkimo, Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti