Tuksun levyarpajaiset eivät kiinnostaneet!

Tuija Järvinen ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ex-manageri Tuija Järvinen kertoo järjestäneensä jokin aika sitten arpajaiset omille faneilleen. Palkintona oli Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkku. Arpajaiset eivät olleet suurikaan menestys.

-Minulle ilmoitettiin, että ovat menettäneet luottonsa Johannan ohareiden takia, varsinkin Lappeenrannasta on tullut tällaista palautetta. No, asialle ei voine mitään. Levyt jäänevät varastoon, Järvinen toteaa Hymylle.

Järvinen kertoo järjestäneensä vastaavanlaiset faniarpajaiset aiemmin omien Rakasta rakkain -sinkkulevyjensä kanssa, ja osallistujia tuli Järvisen mukaan kuulemma ”samantien ja todella yllättävän mukava määrä – moni halukas jopa jäi levyä vaille.”

Järvinen tahtoo myös korostaa, ettei toimi enää Tukiaisen managerina.

-Minulle on siis turha soittaa keikkapyyntöjä. Olen välittänyt niitä usein Johannalle, mutta en sitä enää tee, sillä minulta jäävät provisiot itseltäni saamatta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Hei,jos olet entinen manageri niin miksi kauppaat tuksun musaa ??? vastaus koska muuten sua eikukaan tuntisi !

Pidä vaan sinkut vintillä kuka niitä nyt ostais ehkä kännissä vahingossa !!

Edelliseen Oiskohan tullu juuri suihkusta ja on pyyhe ympärillä. Onneksi, koska Tuide pitäis muuten kättä paljaan kumitissin päällä.

Eihän Johanna ole ollenkaan ruma niin kuin monet luulevat. Itsekin monesti luullut näin. Toivottavasti Johanna joskus tajuaisi vähentää sitä meikin käyttöä. Tuossa kuvassahan tuksu on tosi raikkaan ja nätin näköinen!

Näyttäisi ihmisten alkavan jo tajuavan, että Tuksulla on mielenterveys-ongelmia, eikä ole hakeutunut hoitoon. Hyvä että suomalaiset ymmärtävät. Kunpa mediakin lopettaisi Tuksun provoamisen. Tietenkin voi tapahtua mitä tahansa kun ei pääse lehtien kansiin, mutta silloin voi hänen perheensä hiljalleen auttaa ilman hässäkkää.

Arpajaisissa joku osallistuja jäi palkintoa vaille mitääh? Mun täytyy HETI olla yhteydessä lakimiesystävääni ja selvittää, onko kyseessä arpajaislain mukainen arvonta. Sitä ennen en sun arpajaisiis osallistu ennen kuin tää selvitetään, ettäs Tuija tiiät.

samantien ja todella yllättävän mukava määrä – moni halukas jopa jäi levyä vaille.” SIIS TÄH?????? SIIS TEILLÄ OLI LEVYJÄ MUKANA EHKÄ MAX.10KPL LUULISIN…

MITÄ VITTUA!! Lööppijulkkiksenhan piti tuksun ja järvisen mukaan olla megasuosittu silloin ku me tehtiin se Lööppilehmä-biisi!

No dah, Mistä saat tulosi, jos artisteja ei ole ts. ei keikkaa. Monta sanojesi mukaan, mutta ei sellaisia, joista saat rojalteja. Istut tyhjän kananmunan päällä. Mikä on yrityksesi nimi?

Viimeks lähettelit tiedotteita Tuksun managerina ja nyt et sitten oo manageri, vaikka tiedottelit tuksun managerina olematta manageri…otappa teistä sonnan jauhajista selväää 😀

Oma kommentti