Tuksun manageri järjestää kykykilvan!

Tuija Järvinen yhdessä BB-kilpailijoitten kanssa.Johanna Tukiaisen managerina tunnetuksi tullut tuottaja Tuija Järvinen järjestää sävellyskilpailun.

-Nyt on mahdollisuus saada itse tehty biisi levylleni. Väliä ei ole sillä, oletko tunnettu lauluntekijä ennestään vai ihka tuntematon. Väliä on vain sillä, että biisi pääsee levylleni asti, eli että biisissä on sitä jotakin, Tuija linjaa.

Mediatiedotteessaan viihdealan monitoiminyrkki esittää, että biisi voi olla tunteellinen, koskettava, hidas tai sitten nopeampitempoinen, esimerkiksi Paula Koivuniemen tai disco-tyylisen musiikin väliltä…” Kielelläkään ei ole väliä.

-Annan tässä jollekin mahdollisuuden tulla musiikkialan tietoisuuteen. Biisin säveltäjä tulee jonkin verran tienaamaan, mikäli biisiä soitetaan radioissa, ja kun esitän sitä keikoillani. Henkilö saa myös julkisuutta, mikä alalla on tuiki välttämätöntä.

Järvinen sanoo maistelleensa kotosalla likööriä, ja sitten lamppu syttyi. Järvisen yhteystiedot saa hänen kotisivuiltaan.

Kuva: BB:stä tutut Mia, Jelena, Niko sekä kohumanageri Tuija Järvinen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

hah,mikä huijari! Jos tuollatavalla järjestää kykykilvan niin täytyyhän siitä maksaa muutakin kuin pientä provikkaa kun tuo nainen esittää k.o. tekelettä joillain imitaatiokeikoillaan! Kunnon palkintosumma kehiin niin ehkä joku haluaa ottaa osaa.

Jos jollakin on oikeesti hyvä biisi, niin se kannattaa lähettää suoraan levy yhtiöön. Miks se pitäis lähettää jollekkin turhalle tuki tuijalle, jolla ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Ainoa meriitti on lööppijulkkis biisi, joka tuli ja meni.

paljonkohan toi sitä likööriä oikein lipittelee kun noi ideat on niin perseestä.

TUKITUIKKU HOI!!!!!!! MISSÄ TUKSUN ELÄMÄNKERTA? ONKO TILATTAVISSA JO NETTIKAUPASSA…….HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA

i love tuija virtanen she is sexi women!!!!!!!!!!!!!

heh-heh… tämä aprillijuttu oli hauska… musiikkialan tietoisuuten biisillä Tuija ”who evö” Järvisen levyllä! Jumatsuikka kyllä nyt on joku sillä keksinyt hauskan läpän.

Että julkisuutta puija-huijan kautta, huh huh… Mutta siis oliko nyt niin, että Veikko Samuli ei ole VIELÄKÄÄN tavoitettavissa biisintekomielessä? Ja jättikö se joku koivumies uppoavan laivan sekin?

Sori, tätä kautta jos henkilö päätyy ”musiikkialan tietoisuuteen”, saa kaiken toivon heittää…

Ei kandee tuhlata aikaa eikä lahjoja tämän mummon tuotantoon….

Hoi Tuija missä viipyy Janita Janatuisen piisi! Tee se äläkä tommosia turhia!

Eikö niitä biisejä saa YouTubeen ladattua ihan itsekin? Näkyvyyttä missä? Järviskän kotisivuillako? Levymyynti Järviskän kotisivujen sivupalkissa ilman hintatietoja tai edes kuvaa, kuten Tuksun kesäinen hittikin-kö? Tähän on pakko sanoa: WAUWAUWAUUU!!!!

Oma kommentti