Tuksun manageri: ”Teen rikosilmoituksen!”

Tuija JärvinenTuija Järvinen bloggaa Hymy-lehdessä ja kirvoittaa jatkuvasti kärkeviä kommentteja mielipiteillään ja kertomuksillaan.

Nyt managerin ja tuottajan mitta on tullut kuitenkin täyteen.

-Minulle on tullut sellaisia uhkauksia, että niistä en päästä kuin koira veräjästä. Olen kysynyt jo neuvoa sisareltani, joka on poliisi. Kerron uhkauksista lisää seuraavassa blogissani.

Jokaisella on Järvisen mielestä koskemattomuutensa. Arvostella saa, mutta henkeen ja terveyteen kohdistuvista uhkauksista ”joutuu maksamaan”.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

hyvääää ota korvauksiia 5 e pääset ostaa keski olutta 2 pulloo … ja simon ystävä ja hehehhehehehhehehehehehehh hyväää loppu elämäää.,…juokse järveen

Siis mikä tää noppapotti-juttu on? Onks TukiTuija ollu joskus juontajana siellä vai onko kenties vetäny rahaa välistä ja soittanu kaverilleen voittajana, jolloin ei olekaan tarvinnu maksaa voittosummaa, vain tarjota tuopit Iisalmen paikallisessa..?

Hmm, sisäpiiritietoako..?

Taitaa tämä naurettava Tuija olla se sama, joka syljeskeli muuta yleisöä Helsinki Live festareilla, pelle-Tuksun kaverina.

Tuo muija näyttää kuuskymppiseltä. Ei päivääkään nuoremmalta. Vartalokin on elämään nähneen kuuskymppisen tanakka varsi jenkkakahvoineen.

en tajuu miks haukkuu tätä mimmii.
jos muija on 50v ja näyttää tolta niin huhhuh.
kattokaa omia äitejänne tai muijianne, eivät varmaa oo yhtä hyvännäkösiä ton ikäsenä.
mut paskanjauhanta nyt on paskanjauhantaa.

Vedä vaan sitä takkia kiinni, ei se mahdu kuitenkaan. Ostaisit aikuinen ihminen sopivan kokoisia vaatteita.

Tämä Tuksu-Tuija -härdelli on kahden erittäin heikon itsetunnon omaavan naisen ja kilpailevissa lehdissä bloggaavan henkilön kisa siitä, miten pääsee esille julkisuudessa. Kun ei muussa voi päteä, niin sitten tässä asiassa.

No on se kumma, jos Iken tekstarien takia toimittajien vallankumouksessa nousee Tukiainen julkisuuteen, niin ei tuommoista potaskaa ihmiset siedä. Rahan kiilto heti silmissä, kun löytyy jotain mielenkiintoista.

Kerron uhkauksista lisää seuraavassa blogissan

kirjoitus tapa alkaa olla sama kun tuksullakin LOL

Kuulehan Tuija. Poliisilla lienee tärkeämpääkin tekemistä, kuin sinun (ja Tukiaisen) tyhmien rikosilmoitusten tekeminen. Haukkuva koira ei yleensä pure. Itse olet ääliömäisillä jutuillasi kirvoittanut ihmiset (johon kastiin et kuulu) purkamaan mieltään: Miksi tollainen urvelo saa kirjoitella blogiinsa (sullahan se on monikossa) niitä näitä joutumatta niistä vastuuseen. Eli mietipä tarkkaan omia sanomisiasi. Olet kohta käräjilllä VASTAAJANA, et KANTAJANA – selvitäpä nuo termit ensiksi. Tuskin sulla on noista hajukakaan, vaikka lienet aiemminkin käräjillä ollut… tai sitten et.

Mee pelle jonnekki piiloon ihmisiltä. Joku voi saada viel sydäri ku näkee sut.(En tarkota et oisit kaunis)

Oma kommentti