Tuksun manageri Tuija Järvinen: ”Aamusauna Simo Salmisen kanssa oli rutiini!”

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen kohumanagerina tutuksi tullut Tuija Järvinen bloggaa nyt toisesta suojatistaan, Simo Salmisesta, jonka kanssa hänellä on ollut levytysyhteistyötä.

Tuija paljastaa Hymyn-blogissaan viettäneensä pari kuukautta Salmisen kanssa itäsuomalaisessa kartanossa, jonka aamurutiineihin kuului muun muassa yhteissaunominen naisten ja miesten kesken.

Lisää tuolta:

https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/blogi/saunareissuni-simo-salmisen-kanssa-ja-muitakin-seikkailuja

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Simo Salminen

Kommentit

I love juu Tuide! Pliis Marry me!!!

Eipä Suojatti-Simo huomannut lainkaan eilisessä IL:ssä kiitellä ”manageriaan”? Jotain FB-amatööriryhmää kehuu vain hän? Joka järjesti hienot bileet, mutta ei Iisalmessa, eikä ollut huija-tuija mukana? Outoa? Mutta tottakai uskomme kaiken, onhan se blogiin kirjoitettu, aamen… Mistä tulikin mieleen. että Herra varjelkoon arvokkaita artistejamme joutumasta tällaisten ”managereiden” puijattavaksi.

Kyllähän täällä iisalmessa muistetaan kun Tuija toi Simon tänne. Me töllisteltiin ihan ihmeissään että onko tämä totta! Tuija on ihme muija. Mie ainakin rakastan heh

Millon me saunotaan!!?? Monta kutsua on jo lähteny neidille…

toi titteli ”tuksun manageri!!”

ja hei,KOSKA NIITÄ TIUKUN IMITAATIOKEIKKOJA TAAS TULEE!!!!??? MAKSAN ET PÄÄSEN INEE SEURAA MENOO!

Oma kommentti