Tuksun outo ravintolasoppa Kanarialla: Ravintoloitsija kertoo nyt totuuden!

Johanna TukiainenHymy kertoi aiemmin tänään Johanna Tukiaisen Kanarian-reissulla sattuneesta erikoisesta episodista. Nyt ravintolan omistaja oikoo Tuksun puheita.

Tukiainen oli ilmestynyt seurueineen Kari Hiltusen liikekumppaninsa kanssa omistamaan Bar Nauru -nimiseen ravintolaan. Tukiaisen blogikirjoituksen mukaan ravintoloitsija otti häneltä illan päätteeksi pantiksi merkkihupparin. Tukiainen myös paheksui, että ravintoloitsija pisti tämän myyntiin seuraavana päivänä.

Mitä oikein tapahtui, Kari Hiltunen?

-Tukiainen käväisi tässä muutama ilta sitten. Joi erinäisen määrän tunnetusti vahvoja kansainvälisiä juomasekoituksia ja meillähän Bar Naurussa ne tehdään aidosti, eli jokaiseen tulee vähintään 10 senttiä viinaa. Seuraukset olivat sen mukaiset, Hiltunen toteaa.

-Tukiainen oli tappiin saakka ja kun laskun maksun aika tuli, ei hänellä eikä kaverillaan ollut varaa maksaa laskua. Hän jätti hupparin pantiksi, jotta tulisi maksamaan seuraavana päivänä. Tämä siis sovittiin hänen kanssaan samoin kuin se, että jos maksua ei näy, pidän hupparin. Se oli kuulemma arvoltaan 500 euroa.

Tuliko Tukiainen?

-Ei tullut. Joten pistin hupparin myyntiin omalle Facebook-sivulleni. Hän suuttui siitä kovin ja kävi hakemassa hupparin pois kollegaltani, kun en ollut paikalla. Lasku on edelleen avoinna. Jos meillä maksaa Georgio Armani ja Joulupukki, niin maksaa myös Johanna Tukiainen…

Johanna suivaantui episodista niin, että kirjoitteli blogisivuilleen raskaita ja henkilöön käyviä väitteitä. Niistä on nyt tehty rikosilmoitus.

Aiempi juttu aiheesta

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Bar Nauru, Johanna Tukiainen, Kari Hiltunen

Kommentit

Oma kommentti