Tuksun outo ravintolasoppa Kanarialla: Ravintoloitsija kertoo nyt totuuden!

Johanna TukiainenHymy kertoi aiemmin tänään Johanna Tukiaisen Kanarian-reissulla sattuneesta erikoisesta episodista. Nyt ravintolan omistaja oikoo Tuksun puheita.

Tukiainen oli ilmestynyt seurueineen Kari Hiltusen liikekumppaninsa kanssa omistamaan Bar Nauru -nimiseen ravintolaan. Tukiaisen blogikirjoituksen mukaan ravintoloitsija otti häneltä illan päätteeksi pantiksi merkkihupparin. Tukiainen myös paheksui, että ravintoloitsija pisti tämän myyntiin seuraavana päivänä.

Mitä oikein tapahtui, Kari Hiltunen?

-Tukiainen käväisi tässä muutama ilta sitten. Joi erinäisen määrän tunnetusti vahvoja kansainvälisiä juomasekoituksia ja meillähän Bar Naurussa ne tehdään aidosti, eli jokaiseen tulee vähintään 10 senttiä viinaa. Seuraukset olivat sen mukaiset, Hiltunen toteaa.

-Tukiainen oli tappiin saakka ja kun laskun maksun aika tuli, ei hänellä eikä kaverillaan ollut varaa maksaa laskua. Hän jätti hupparin pantiksi, jotta tulisi maksamaan seuraavana päivänä. Tämä siis sovittiin hänen kanssaan samoin kuin se, että jos maksua ei näy, pidän hupparin. Se oli kuulemma arvoltaan 500 euroa.

Tuliko Tukiainen?

-Ei tullut. Joten pistin hupparin myyntiin omalle Facebook-sivulleni. Hän suuttui siitä kovin ja kävi hakemassa hupparin pois kollegaltani, kun en ollut paikalla. Lasku on edelleen avoinna. Jos meillä maksaa Georgio Armani ja Joulupukki, niin maksaa myös Johanna Tukiainen…

Johanna suivaantui episodista niin, että kirjoitteli blogisivuilleen raskaita ja henkilöön käyviä väitteitä. Niistä on nyt tehty rikosilmoitus.

Aiempi juttu aiheesta

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Bar Nauru, Johanna Tukiainen, Kari Hiltunen

Kommentit

Miksi ihanaa JOhannaa aina herjataan? Kristittynä hän ei käytä alkoholia. Ja hänen ihokkaansa on aito Audigier priimakunnossa, ei kulunut pesussa.

Merkillisä on ” herran valitun” tiet . . . Taas on päässyt iltapäivälehtien lööppeihin, sun muualle . . . Kiitos KEPU.

No ei paljoa naurata taaskaan, joku torkea henkilo varasti minun aidon Christian Audigierin pinkin hupparin jossa on paakalloja kasivarsissa, ostin sen Miamista joskus pari vuotta sitten. Nyt huppariani huutokaupataan netissa ja Facebookissa ja tuotto menee kuulemma osittain “kulkukoirille”.
Sina joka varastit hupparini, tiedoksi nyt vaan sulle! Ensinnakin se ei ole mitaan hyvantekevaisyytta varastaa toiselta ihmiselta omaisuutta, vaikka sen tuotto menisikin karsineille koirille!!! 20/11/2012 by Johanna Tukiainen /7 Päivää

Kari XXXX Otti nähtävästi pantiksi mun aidon Christian Audigierin hupparin joka on täynnä swarowskin kristalleja, ostin sen Miamista noin 500e hintaan.
Kyseinen sika alkoi kaupittelemaan huppariani seuraavana päivänä Facebookissa ja netissä muutenkin avoimesti, kirjoitti minusta hyvin halventavasti (hupparin koko M, ihmiset ihmittelevät ja herjaavat minua miten voin olla kokoa M, no se nyt on ainakin todistettu että vaatekokoni on M.)Johanna Tukiainen
16.11.12 6:43 pm http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php

Hyvä”totuutta odotellessa” olet helmi. Niin kauan kun sevenin toimittajat nu..ivat älämölöjään, niin et tule saamaan vastauksia hyvinkin tärkeisiin kysymyksiin,

Joo oliko tämä nyt niin umpipureksittu juttu. Ravintoloitsija vs Tuksu – en kyllä ole vielä huomannut, että Tuksu olisi avannut sanaista arkkuaan – hear say sano.

Hymy vois muutenkin tehdää vähän juttua Tuksusta.. Esim.Mitä tapahtui Viljolle? Missä Tusku asuu? Onko Albertilla jo sähköt? Miksi loisii ex-poikaystävänsä asunnossa? Kuka murtautui Jollakseen? Mitä pillereitä seiska antoi Tuksulle? Miksi Tuksu antaa pikkukoirinsa paskoa sisälle? Miksi ei ulkoiluta heitä? Miksi jättää koiransa hoitoon mihin sattuu?

Kiitos Hymyn toimitukselle suht. nopeasta asiasta raportoinnista ja journalistisesti oikeasta toimintatavasta eli kaikkien osapuolten näkemysten esittämisestä. – Toivottavasti seuraatte tapahtumain kulkua jatkossakin.

Oma kommentti