Tuksun rasvaimuhanke kariutumassa?

Johanna TukiainenKohuleidi Johanna Tukiainen mainosti joitakin viikkoja sitten marssivansa kauneuskirurgiseen operaatioon, jossa hänelle tehdään muun muassa rasvaimu, huultentäyttö ja otsan arpien korjaus. Tukiainen ilmoitti lennokkaaseen tyyliinsä paketin maksavan noin 10 000 euroa.

Nyt Johannan suunnitelmat ovat vastatuulessa. Hymy-lehden oli tarkoitus kustantaa Johannalle rasvaimuoperaatio, jonka oikea hinta on noin 3 500 euroa. Tukiainen on ennättänyt vaatia, ettei lehti saisi kuvata hänestä niin kutsuttuja ”ennen operaatiota”-kuvia, tai ainakin että kuvaajan olisi oltava Tukiaisen itsensä valitsema. Niin muodoin videota ei itse rasvaimusta olisi mahdollista kuvata.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Lopettais sen bilekuplassa elämisen ja viinalla läträämisen. Jos vetää Freezereitä joka ilta, niin ei ihme, että lihoo. Ja toi ei varmaan harrasta mitään muuta liikuntaa, kun vaatteiden vaihtoa. Toi pitäis viedä Siperiaan pakkotöihin elämään näkkileivällä ja vedellä, niin eiköhän rasvat haihtuis.

Pitäis Johannan ymmärtää ettei rasvaimu ole mikään laihdutuskeino,jos jatkaa samaa rataa leikkauksen jälkeen niin läskit tulevat takaisin,kannattais ennemminkin lopettaa se ”shamppanjan”(kuohuviinin) lipittäminen ja alkaa syömään oikein ja liikkumaan.

Tuksu ei sit oo vieläkään löytänyt niitä kenkiä, minkä takia ei Maijjamissa päässyt salille sisälle 🙂
niin sen johdosta kuntoilun alottaminen tyssäs !!

alkas akka kuntoilla, niin olis jotain aktiviteetteja muitakin ku samppakaljaa kitata ja nenä valkoisena hilluu !!

ja eiköhän se Tuksu ota juoksu-rasva-imut, kun ei kukaan sille sitä maksa..
ai niin se Ruottin asiakas…eiku poikaystävä, niin eikös se ollut rikas.. vai loppuko jo asiakassuhde,,eiku pänätkö tuli poikaystävän kans ???

Sovitaan niin että me päätetään kiinnostaako kun me tiedetään ite myyntiluvut

Mikä ihmeen järki on Hymyn maksaa mitään näiden julkkistyrkkyjen leuka- ym. läskioperaatioita. Ketään edes kiinnosta moiset tyrkyt.

Tuksulle sopis rumuuskirurgiset toimenpiteet, ei kauneuskirurgiset.Lobotomia kaupanpäälle ja älyäkin saattaisi sen jälkeen alkaa tuosta turhakkeesta löytyä.

Perhana, kun Tuksu haluaisi ammattitaitoisen kuvaajan. Mistäs sellaisen nyt Hymy löytäisi: pitääkö Lotilan itsensä lähteä Anttilasta ostetun Canonin kanssa hommiin”? Elämme jännittäviä aikoja.

V***u ei oo ihmekään, että kariutuu. Ei sellaista tilatankkia olekaan, mihin ton rasvat mahtuis tyhjentämättä välillä.

EMAKKO MENNE,KU MUUT MAKSAA,EI TAIDA TOLLA EMAKOLLA OMAR RAHAT RIITTÄÄ EES DÖSÄ LIPPUUN

Voe voe. Joskus käy niin, että projektit kariutuu. Ja joskus ihminen erehtyy hinnasta – lienee ollu väärinkäsitys? Hymylle respektiä siitä, että tiputtelee vähän maan pinnalle näitä tyrkkyjä…

Paljos kilohinta maksaa? 10kg irtoläskiä maksaa 3500€. Eli 1kg Tuksua maksaa 350€. Aika kallista, elämä on.

Maksaisin muuten aika paljon jos saisin Tuksun ihrasta tehtyä saippuaa palasen…

Oma kommentti