Tuksun tuottaja tv-yhtiöön?

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managerina ja tuottajana toiminut sekä Hymyn nettisivuilla räiskyvää blogia pitävä Tuija Järvinen on uuden partaalla:

– MTV3 Viihdeuutiset haki tuottajaa, ja minähän heti laitoin paperit sisään, Tuija kehaisee.

Ei se ota ellei annakaan, on mimmin motto. Son oikke se!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Älä nyt Tuiteri ole turhan vaatimaton. Hae vaan heti tilaisuuden tullen viihdepäällikön pestiin! Se ei pelaa, joka pelkää…

eikä anna…. onhan se hyvä että työttömät hakevat töitä.

Ei se otakaan. Tuo mediafirma koostuu ammattilaisista joihin sulla on matkaa valovuosi ja huikonen päälle kuten Päätalo tapasi sanoa. Saahan sitä työtön toivossa elää. Työvoimatoimistoko patisti hakemaan?

Niin ne hakupaperit laitto varmaan naapurin Jamppakin ja sen sata medianomia. Saa kai sitä hakea. Eri asia jotta huomioidaan. Toivottavasti tässä tapauksessa ei.

EI YKSIKÄÄN LUKUTAITOINEN NISÄKÄS VOI TOIVOA ENEMPÄÄ JA HALUTA ETTÄ HÄN oletettavissa ihminen SAA TILAISUUDEN kuin minä

No maikkarin viihdeuutiset, halloo! Tuide olis ihan passeli sinne, etenkin kun aattelee minkälaista porukkaa siellä jo nyt on, mm. Kupiais-Jartsa jne.

Jos tuo pääsee mtv:lle töihin niin minä meen alasti JariQ:n keikalle ja pyydän nimmarit pippeliin koko bändiltä.

Joo, kyllä varmasti palkkaavat täysin ammattitaidottoman iisalmelaisen elämäntapatyöttömän, joka puhuu työkseen palturia.

Se, että on jättänyt hakemuksen, tosiaan tarkoittaa, että on jo käytännössä saanut työn.

Eikö siitä oo jo kolme vuotta kun Tuija oli Tuksun manageri? Hauskaa kun edelleen kaikki nämä Hymyn Tuija-uutiset otsikoidaan tolla ”Tuksun managerilla”, vaikka Tuijalla on olevinaan niin paljon muita tähtiä tallissaan tällä hetkellä.

En kato telkkaria. Ihansama vaikka Tuikkerå menis ripulipaskalle.

Tuo näyttää CV:ssä komeelle. Olen hakenut tuottajaksi Maikkarille, mutta eivät uskaltaneet ottaa.

Jos haetaan reilusti ylipainoista ja ammattitaidotonta hälläpyörää, niin Tuija saa paikan!

No, eipä Tuide varmaan yhtään huonompi ole kuin Jari Kupiainen.

Maikkarin viihdeuutiset on todellista roskaa. Silti hauskinta on se, että Tuija on jo melkein näköjään saanut pestin, kun on jo uuden partaalla. Vaikka roskauutisista on kysymys, olen 100varma, Tuijan hakemus heitetään suoraan naurujen kera mappi ööhön.

Muahahahaa…Tuksun tuottaja, sitäpä ei kannata kovin CV:hen pistää eikä mainita työhaastattelussa. Jos mielii saada palkkaa sossun sijaan niin kannattaa pitää suu supussa.

Sosiaaliturvaluukulta MTV3:n tuottajaksi. Ryysyistä rikkauksiin.

Mites sulla noi verotusasiat on? Kunnossa? Jep, niin vähän ajattelinkin.

Maikkarin viihdeuutiset on kyllä melkoista roskalaatikkotasoa joka suhteessa, joten ei siinä mielessä kovin kaukaa haetulta kuulosta. Laatua on enää hyvin vaikea laskea, joten Tuija ei voine tehdä ainakaan kovin paljon vahinkoa Maikkarin leivissä.

Oma kommentti