Tuksusta, BB-Hennasta ja Susan Ruususesta tuli puhelintyttöjä – voit soittaa heille!

Johanna TukiainenKohukaunottaret Johanna Tukiainen, Henna Kalinainen, Susan Ruusunen ja striptease-taiteilija Geronima ovat tänään 17.6. avanneet omat maksulliset puhelinlinjat, jotka ovat auki kaikelle kansalle.

Hymy kertoo asiasta ensimmäisenä.

-Kohukaunotarten puhelimet ja sähköpostit ovat jo pitkän aikaa ruuhkautuneet kiinnostuneitten ihmisten yhteydenotoista. Tämän vuoksi tytöt päättivät tuottaa kokonaisen palvelukonseptin, kerrotaan palvelun toteuttajayrityksestä, Puhelinkki.fi:stä Hymylle.

Puhelinlinjat ovat avoinna ympäri vuorokauden paitsi tyttöjen ollessa työtehtävissä. Kunkin kohuleidin vastaaja ilmoittaa, milloin kukin on tavattavissa. Palvelu maksaa 2,95 euroa minuutilta plus pvm/mpm.

Geronimalle voi soittaa numeroon 0700-95105, Hennalle 0700-95106, Susan Ruususelle 0700-95107 ja Tuksulle 0700-95108.

Kuvassa Johanna Tukiainen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Henna Kalinainen, Geronima, Susan Ruusunen

Kommentit

Luulin tätä ensin myöhästyneeksi vappupilaksi, LOL

En uskonut että noinkin alas voi vajota, mutta nähtävästi. Hyi helvetti mitä naisia!

selvää rahastusta ei kannata soittaa kenenkään .mutta jokainen tekee niin kuin haluaa. itse en aio todellakaan rikastuttaa heitä.

Ihmetyttää vain miten Hennakin meinaa puhua kun sinne leukakauppaan on menossa heti Juhannuksen jälkeen?

Eihän tuo lähes 3 euroa/min. niille kokonaisuudessaan jää. Operaattori ottaa siitä osansa ja tuo järjestelijä kanssa,joten eivät rikastumaan pääse eivätkä salaa pysty tekemään euron euroa:-DDDDDDDDDDDDD

Mä en kyllä soittaisi haukkuakseni ketään. Kyllä kaikilla on tunteet, eikä se ole mikään syy haukkua tai vittuilla jos se on heidän ”homma” tällä hetkellä. Onko ihmiset oikeesti noin ilkeitä..?

Niin onko tää jotain puhelinseksiä tai call girl palvelua?

minä en vaan millään meinaa ymmärtää ja uskoa että susan ruusunen tuntee olonsa kotoisaksi seurassa, jossa hän on. odotin jostain syystä hänestä enemmän. kyllä matti vanhanen saa olla mielissään että näki tämän ”kohukaunottaren” läpi ja älysi lempata. pelkkä julkisuudenkipeä naikkonen, nolaa itsensä kerta toisensa jälkeen.

Siis mitä helvettiä??!?
Ketä oikeesti kiinnostaa noiden turhien ämmien asiat???!

kyllä sitä 3e minuutti hintaan voisi kuunnella vittuiluakin

viesti 9:lle

No JOS joku noille soittaa niin ei niitä varmaan kiinnosta vaikka haukkuis ne maan ja taivaan väliltä 😀 Nehän saa siittä rahaa kunhan joku soittaa, ei niitä varmaan kiinnosta mitä toisessa päässä sanotaan kunhan puheluita tulee 😀

Voi herttanen sentään! Eikö ne raukat tajua, että jos jotain puheluita tulee, ne ovat kännisten keksintöjä tai sitten vit**lupuheluja. Siksi ne sähköpostitkin ovat tukossa, kun kaikki vaan heittävät lokaa niskaan. Siis haloo – kolme Suomen bimbointa muijaa! Helpostipa ovat vedätettävissä.

REPEESIN JA KUNNOLLA,MILLÄHÄN NIMELLÄ TUKSU TUO VAALEA PIKKU VALPEROINEN MAHTAAKAAN NYT VASTATA,VIIMEKSI SILLÄ OLI PALVELU NRO, JOHON VASTASI ISABELLA NIMELLÄ JA KAIKILLA HERKUILLA.

”Puhelinlinjat ovat avoinna ympäri vuorokauden paitsi tyttöjen ollessa työtehtävissä.”

Työtehtävissä… ei v…u!!! Mä meniasin tukehtuu nauruun ja pudota penkiltä. Tää oli päivän pelastus… työtehtävissä… ei siis jumankauta ole todellista!!!

Joo, täälläkin pohditaan, kenen jutut olis kaikkein parhaat, on ihan runsaudenpula nyt näiden kauniiden ja älykkäiden naistan kanssa, liikaa valikoimaa!

Eikös osa näistä leideistä ollut huutokaupattavana, eipä tainnut oikein lyödä leiville, että se siitä valtavasta kiinnostuksesta,lol

Oma kommentti