Tuplaskandaali Miss Suomi -kisassa? 5000 euroa, jos uskaltaudutte röntgeniin!

Egorazzi-verkkolehti ampuu kovilla Miss Suomi -kilpailun suuntaan. Se kertoo jutussaan, että kahdella nimeltä mainitsemattomalla Miss Suomi -finalistilla on silikoni-implantit.

Egorazzi väittää kansainvälisen pelisivuston vakuuttuneen verkkolehden todistusaineistosta ja luvanneen taata hurjan haasteen: jos missikandidaatit uskaltautuvat röntgeniin ja osoittautuvat luomuiksi, heille kummallekin maksetaan 5 000 euroa.

Egorazzi arvelee hurjimmissa visioissaan skandaaleissa uineen Miss Suomi -instituution kärsivän jopa kuoliniskun silikonijupakan jälkeen.

-Missioraganisaatiolla on nyt peiliin katsomisen paikka. Joka vuosi kun näyttää, että kilpailu päättyy jopa edellistä vuotta enemmän tai vähemmän surkuhupaisempaan skandaaliin, Egorazzi kirjoittaa.

Miss Suomi -kisassa silikonit ovat edelleen kiellettyjen listalla. Miss Helsinki -kisassa ne sallitaan, ja Suomen Seksikkäin -kilpailussa ne jopa kustannetaan voittajalle.

Hymy esitti kommentointipyynnön missiemo Sunneva Kantolalle, mutta hän ei ole siihen toistaiseksi vastannut.

Lähde: Egorazzi

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Sunneva Kantola, Egorazzi

Kommentit

tissikisoissa sandaali,mitä sitte,olokuuvaikka rukkaset tai ilimapallot,makusenaika on jo ohi,huru-ukko,kokoäijä.70lukumenijo haloo

”voisko itekkin sanoa työnantajalle etten ota huumetestiä koska se on loukkaavaa :D”

aika hyvä!! 😀

tytöille tarjottiin €5000 että todistavat rintojen aitouden ja he eivät tätä tee, muka loukkaavaa! Hah, aika huvittavaa! voisko itekkin sanoa työnantajalle etten ota huumetestiä koska se on loukkaavaa 😀

janipetteri: röntgen on sähkömagneettista säteilyä, ultraääni on ääniaaltoa joka liikkuu väliaineessa eikä ole siis sm.säteilyä

”Molemmat silikoneista kärähtäneet missit on nyt tavoitettu…joudutte tosin odottamaan torstaihin asti, miten kävi.”, lukee egorazin facebook seinällä

Miksi Egorazzi ei kerro nimiä kenellä muka on silikonit? Siksikö että kyseessä on taas kerran kohua aiheuttava uutisointi ilman faktoja?

1. Martina ei valitse Miss Suomi ehdokkaita
2. Miss Suomen säännöissä ei suoraan kielletä silikoneja, ei sallita muttei oikeastaan kielletäkään, tilanne on auki

järkihoi ja taavi: samaa sähkömagneettista säteilyä se ultra on kuin röntgenkin, aallonpituus on avainsana.

kuka haluis mennä röntgeniin ilmaseks vaan huvin vuoks?? siitä saa karmeen määrän säteilyä itteensä ihan turhaan.. ennemmin se Ultraääni

No, minusta huhut voi oikaista vain nolaamalla Egoratsin ja menemällä röntkeniin. Mä ainakin menisin, enkä inisisi julkisuudesa että ”mä loukkaantusin, mää loukkaantusin”.
VIttu testiin ja saat positiivista lisäjulkisuutta.
Vai onkos se Nykoortin Petrin sanoin:

Aijaa et uskalla vai? No eihän siinä sitten jossetsää kerran uskalla.

:DD on se kumma kun aitoija rintoja luullaan vääriksi.

No miten vain mutta kaikki jotka Annan ovat nähneet tietävät etteivät ne ole silikonit 🙂

Minä voin käsikopelolta todeta missityttösten rintojen aitouden vaikka ilmaisiksi.

”heille kummallekin maksetaan 5 000 euroa”

opetelkaa lukemaan.

Täysin mahdollista…että onkin silarit jollain….ihme jos ei olisi..eikös Martina ym…olleet missejä valitsemassa ja jos joku Miss Helsinki kisoista on kisassa niin……

susanna sievinen on katkeroitunut, kun exmies otti nuoremman. Ei varmaan mennyt enää kovin hyvin sen jälkeen 🙁 siksi levittelee tälläisiä ilmiselviä valheita muista. Uskokaa ei ole silareita noilla tytöillä!

johanna tukiaisella pehmeät, koska omaa rasvakudosta koko kropassa niin paljon! Laiha ja silarit= ei koskaan pehmeät! Nyt egorazzi epäilee jo, että 3 olisi silarit, mutta summa on pienentynyt 5000 e yhteensä ei molemmille 😀 nyt alko kyllä susanna sievisen lähtölaskenta, ei miss suomen! Ihme akka, voin laittaa pääni pantiksi, että kellään noista ei silareita ole. Minulla on asiasta paljon kokemusta!

Eikös tää Egorazzi ole sen Sievisen Susannan työpaikka?? Suskilla nyt ei ole oikeen varaa puhua mistään mitään.

Niin paitsi, että peliyhtiö vera&john on takuumiehenä, ei egorazzi. viiville tarjosivat 10000 eskoa ja viivi ei ottanut. niihän ne haasteet raukea kun vastapuoli menee puihi. tuskin nää onlainekasinot lähtee mainettaan pilaamaan, jos ei ole varmaa tietoa.

Sie et tiijä mittää . Onhan Tuksullakin silarit ja niin pehmeen näköset että .

Nyt oli Susanna Sieviseltä huono veto! Ei voi kirjoitella ihan mitä sattuu ja levittää valheita! No huomaapa ainakin, että egorazzia ei tee ammattilaiset! En lue kyllä enää ikinä tota julkaisua! Suosittelisin vaihtamaan päätoimittajan ja äkkiä!

”näkee alusvaate kuvissa, että on silarit” tiedätkö kuinka paljon rintsikoissa on nykyään toppauksia? Katso lappubikineissä, niissä näkee onko! Ja kenelläkään näistä ei ole!

Egorazzilla ei ole varaa maksaa tuota 5 000 euroa. On ollut aiemminkin kilpailuja, jotka ovat rauenneet varojen puutteeseen.

annalla ei ole silareita! Katsokaa vaikka kuinka pushup rintsikoissa rinnat näyttävät pehmeiltä! Silikonit on aina kovat. Verratkaapa johonkin jolla oikeasti on. Ja kuka se toinen olisi? Jonna? Ei kyllä silläkään! Egorazzilta meni nyt maine, kun alko kirjotteleen puuta heinää. Väittihän ne vähän aika sitten, että jussi kirjoittaa oikeasti saanan blogia! Ja todisteitakin muka oli! No ei varmasti kirjoita!

lopettakaa koko missikisat aivan turhaa touhua

Mikäli Annaa tarkoitatte, niin voin taata, että ainakaan hänellä ei ole silareita. Olen tuntenut tytön pienestä pitäen, ja rintavarustus on täysin aito. Tästä toisesta misukasta (nimeä en muista) en menisi takuuseen, sillä hänen rinnanympäryksensä on oudosti kasvanut vuodessa 7 cm,kuten eräs toinen suomalainen viikkolehti uutisoi.

mä tiedän kanssa kaksi, joilla on 100% silikonit tossa porukassa. mitä tapahtuu jos jompi kumpi voittaa???

Näkeehän sen heti kellä siellä silikonit on.
Muuten on niin laiha,mut rinnat isot kroppaan nähden,ja alusvaatekuvissa sen huomaa heti.Eräs vaalea tyttö kyseessä.

älä simo ota vakavasti. kylppärin kaakelin väliin vain silikoonia täysin rinnoin niin ei tule kosteusvauriota

Eipä näkyis röntkenissa jos olis prässillä tuubista painettu vaseliinia

”aivan sama…. (vierailija), 23.1.2012 klo 22.43

Mitä sitten jos on silarit?”

No mitä sitten, jos Formula 1 kisoissa ajaa tuplasti tehokkaammalla autolla, kuin muut? Säännöt on sääntöjä. Et tainnut lukea koko tekstiä vaan päätit oksentaa typeryytesi näppäimistön kautta tälle palstalle. Tekstissä mainitaan nimenomaan silikonien olevan sääntöjen vastaiset, jolloin top-10 missikandidaattien joukosta löytyessä silikonilla varustettuja rintamuksia, voisi se olla viimeinen naula jo valmiiksi pohjamudissa pyörivän Miss Suomi -kilpailun arkun kanteen.

No ohhoh! Nyt on kyllä Synnevän laitettava tytöt röntgeniin tai miss suomi kisan maine on mudassa!

mut jos annettas vähän röntkensäteilyy niin näille tytöillekin vois jäädä sitä vähän päälle, ja niillä alkas säteillä.

Oma kommentti