TV-juontaja itkien ruutuun!

Niko Saarinen ja LondonStara-verkkopalvelun sivuilla blogiaan pitävä BB-Niko Saarinen avautuu uusimmassa päivityksessään parisuhteensa vaikeuksista. Mies kertoo nahistelleensa rakkaansa kanssa juuri ennen kuin hänen piti lähteä juontamaan televisioon.

-Oli erittäin vaikeaa lähteä kotoa itkien suoraan ruutuun. Koitin vain hokea itselleni, että kyseessä on minun työni ja minun tulee osata unohtaa henkilökohtaiset asiat ennen lähetystä. Ja onnistuin tässä ihmeellisen hyvin, loistavaa Niko, Maikkarin chat-juontajana tunnettu Nipsu kirjoittaa.

Hän kertoo Staran sivuilla rakkauden voittaneen lopulta:

-Pitkien keskustelujen päätteeksi päätimme kuitenkin jatkaa suhdettamme.. Ja panostamme vuoteen 2010 enemmän kuin koskaan! Paljon on esteitä edessämme, ja niin moni ihminen korkkaisi skumpat, kun kuulisi erostamme.. Mutta emme anna periksi. Lopulta se rakkaus voittaa, vai mitä?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

NIKO SAARINEN MYÖNTÄÄ SE OIKEA OHJELMASSA TEHNEENSÄ VAKUUTUSPETOKSEN MITEN MTV3 SUHTAUTUU TÄHÄN JOS RANGAR SAI NÄPISTYKSESTÄ POTKU NIIN TASAPUOLISUUDEN NIMISSÄ NÄIN NIKO SAARISEN TYÖSUHDE PITÄÄ PURKAA. SIITÄ PETOKSESTA KERTOO SEISKA LEHTI…

NIIN MONTAA IHMISTÄ EI KIINNOSTA,MITÄ SÄ PIKKU HINTTI TEET! SÄ OOT VAAN MITÄTÖN PIKKU TYRKKY,JOKA YRITTÄÄ OLLA JULKISUUDESSA,ILMAN ETTÄ OLISI JOTAIN ANNETTAVAA SILLE,SULLA EI OO MITÄÄN

Ihanaa että Nikon suhde pelastui! Uskon, että Nikon positiivisuus ja valoisuus auttoivat häntä asiassa ja muutenkin elämässä! Olisivatpa kaikki suomalaiset julkkikset yhtä herkän- ja kivanoloisia kuin söötti Niko!

Toivotaan et joku ampuu sut raketillä kuuhun ja jäät sinne!!!!!!!!!!!!

Jönssi hei, katso nyt mikä angsti sulla on päällä. Miten sua voi ärsyttää joku julkkis noin paljon. Ei mua vaan ärsytä. Mulla on elämä kunnossa.Onko sulla, Jönssi? Hae nyt ihmeessä jotain lääkitystä tuohon.

Herranjumala mikä säälittävä itkupilli. Painuisivat jo helvettiin tuollaiset kaikenmaailmat ö-luokan julkkikset, miten ihmeessä kukaan tarjoaa työtä tuollaisille älykääpiöille joiden ainoa meriitti on ollut kokoontuminen muiden samanlaisten kanssa olemaan. Ja kuinka tyhmä pitää ihmisen olla että viitsii telkkarista katsoa kun muut ovat?

BB-Niko, hahahah! Kaikki jotka tunnetaan sellaisella nimellä jonka edessä on ”BB” tulisi polttaa elävältä ja heittää jäänteet Keravanjokeen. Sama tuon roskan katsojille. Ja niille jotka kirjoittavat noista BB-pelleistä.

Oma kommentti