Tv-juontajan kotiin soitettiin poliisit – näin hän puolustautuu!

Niko SaarinenBB:stäkin tuttu Maikkarin visailuohjelmien juontaja Niko Saarinen kertoo asuvansa naapurihelvetissä. Muutama kuukausi sitten mies sai kirjallisen varoituksen siitä, että oli jättänyt rappukäytävään kolmeksi tunniksi roskapussin. Uusin episodi sattui viime lauantaina.

-Heräsin kello 22 ja katsoimme kaikessa rauhassa täällä kotona Putouksen pikakelauksella digiboxilta, ja tottakai nauroimme sketsihahmoille, kuten varmana aika monessa kodissa ympäri Suomea tehtiin. (…) Vietimme siis lauantai-iltaa selvinpäin, hyvin sivistyneesti ja rauhallisesti, Niko bloggaa.

Hieman vaille klo 23 Nikon poikaystävä ja tämän kylässä ollut kaveri päättivät laulaa muutaman kappaleen singstaria. Kolmannen biisin kohdalla ovikello soi ja oven takana oli poliisi, joka kehotti hiljaisuuteen.

-Kyllähän täällä on virkavalta käynyt myös tupareissa. Vaikka silloinkin olimme kirjoittaneet asiallisen lapun alakertaan ja kehotimme mahdollisen melun yllättäessä ilmoittamaan meille henkilökohtaisesti, jos meno on liian äänekästä, Niko valittaa.

Hänen mielestään naapurisota on leimahtanut vain siksi, että talon kanssa-asukit tuntevat Nikon julkisuudesta.

Hän uhoaakin:

-Ette tainneet tietää, että olette valinneet väärän naapurin, koska minusta saa helvetin hyvän naapurin tai todella hyvän naapurin helvetistä. Älkää koskaan ihmiset sortuko siihen, että elätte elämäänne kerrostalossa naapureiden mielen mukaan. Itse maksamme reippaasti yli tuhat euroa vuokraa, enkä todellakaan meinaa mennä täällä jehovan todistajien, vähä-älyisten, serkkua nussineiden nipottajien mukaan, Nipsu tärisee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

Jos bb-luokan julkkiksen naapuria alkaa nyt ahdistaa ja pelottaa, kun häntä julkisesti herjataan ja uhkaillaan, niin lähdepä viikoksi lomalle. Minä tulen kastelemaan kukat ja ystävystymään poikien kanssa.

Suoraa puhetta tältä tuntemattomalta neidiltä. Jutusta käy ilmi, että hänen naapurinsa ovat Jehovan todistajia, vähä-älyisiä ja serkkua nussineita nipottajia. Kommenteilla tyttö pääsee varmasti naapureidensa suosioon. Uho on kuitenkin turhaa. Kukaan ei tuon hintelän töyhtöhyypän jutuista säikähdä, paitsi hän itse. Hui kauheeta!

ns. julkkikset niko s. ja antti k. ei koskaan mitään vikaa, aina toisten syy.
on se kovaa ns. b luokan julkkiksilla.
silloin kun julkkiksesta kirjoitetaan apuun tai seuraan voi kutsua itseään julkkikseksi, hymy tai seiska ei ole mikään mittari.

Niko ???? kertoo olevansa naapureiden hampaissa siksi, että nämä tietävät hänen olevan julkkis. En ole naapurisi, joten kertoisitko minullekin kuka v…u sinä oikein olet ja millaisten meriittien perusteella olet julkkis? Haluan sivistyä.Taloyhtiöden yhteiseloa säätelevät yleensä taloyhtiön säännöt, sekä kaupunkien järjestyssäännöt. Ne koskevat kaikkia taloyhtiön asukkaita, myös JULKKIKSIA.

H… vapaat kerrostalot suomeen niin ei saa muiden lapset vääritynyttä kuvaa elämästä!

siis kun niko luetteli tota ryhmää niin missä oli se porukka joka on mies ja köyrii miesten kanssa kun se on myös etovaa katsottavaa kun miehet kävelee käsi kädessä? ENTÄ KUN SE HÄIRITSEE NAAPUREITA KUN LAPSET NÄKEE TÄLLAISTA?

Naapuri toimi juuri oikein. Kuka sitä uskaltaa mennä soittamaan tämän puppelipojun ovikelloa. Tiedä vaikka tulisi lasista päähän. Raudoissa vaan poliisiasemalle…

niko tosiaan näyttää ihan pullolta. sillä kun ei ole hartioita lainkaan.

Niko on ruma, teennäinen ja epämiellyttävä esteettisesti, erityisesti hänellä on kapeat hartiat, iso maha ja todella huono ryhti.

Rauha kaikille! Kerrostaloissa noudatetaan aivan asiallisia taloyhtiön järjestyssääntöjä = mm. metelöinti kielletty ko 22/23 – 06/07. – Tämä lienee selvää kaikille. Ellei, niin, menepä vaikka itse asumaan lapsinesi tai vuorotöitä tekevän puolisosi kanssa kerrostaloasuntoon…

Niko on kyllä hel****n tyhmä, itsekäs ja epäsososiaalinenkin, ainakin käyttäytymisensä perusteella. Lisäksi taustalla jokin epätoivoinen tyrkkyjulkisisuus.

Niko hei, ja kaikki muutkin tyrkkyjulkkikset, sä häviät tämän kisan – oikeasti. Hanki oma, oikea elämä.

Kiitän.

Tarkotat vissiin että kela,sossu ja sinä/homokaveri yhdessä maksatte yli 1000€ vuokraa.

molemmissa vähän vikaa. Ei ole hyvä idea pelata singstaria klo 23 jälkeen kerrostalossa, mutta poliisien soittaminen on naapurilta myös tyhmää. Toivottavasti molemmat osapuolet on jatkossa järkevämpiä.

No toi kana nyt ketää pysty lyömää, naisii se uskaltaa heitellä viinilaseilla.

En onneksi asu enää kerrostalossa, silloin kun asuin, oli aina välillä näitä idiootteja, jotka eivät välitä, vaikka toiset koittavat naapurissa nukkua vaan metelöivät ja soittavat täysillä musaa. Kävin kerran sanomassa. Sieltä tuli päin naamaa melkein nyrkistä ja aivan hirvittävä huuto ja sekoilu. En ikinä enää käynyt itse sanomassa. Kutsuin seuraavalla kerralla poliisit. Joten en suosittele menemään itse sanomaan, en todellakaan. Poliisi on ainoa vaihtoehto.

Zot zot,poju! samat säännöt ne koskee sinuakin niinkuin muitakin! klo 23 hiljaisuus, kunnioita sitä! ei sen jälkeen tarvi naapureita häiritä! ei sellanen lappu oikeuta huutamiseen ja rymyämiseen! ja kyllä sut sieltä ulos häädetään jollet noudata sääntöjä! roskapussi käytävässä!? hyi helvetti! johan se siellä haiseen rupeaa! vie roskas roskiin hyvä mies, ei kukaan unohda roskia ulos roskiksiin viedä, kun sinne on menossa! joten tyydy vaan osaasi.

Mikäli tälläinen ”stara” asuisi minun talossa, niin ei se siellä kauan uskaltaisi metlelöidä.

Onko Nikon asunnon edestä löytynyt mieskakkaa??

Ei ihme, että naapurit valittaa..

Ei naapureille kannata itte mennä mitään selittään, tiiä mitä hulluja siellä on juhlimassa. Poliisi on aina paikallaan näissä ja poliisin käyntimuistiot tms. auttaa sitten varsinaisessa häätökäsittelyssä paremmin ku ”kävin itte ainaki kolmesti sanomassa”.

Kuka on ton sankarin poikaystävä? Tommi? Se on niiiiiiin söpö <3

Naapurilakin olisi voinut olla hieman harkintakykyä, soittaa nyt poliisit paikalla tämän asian takia. Olisi ensin käynyt itse sanomassa, tai laittanut vaikka lapun postiluukusta, jos ei uskaltanut.
Jos tilanne olisi jatkunut samana, olisi ehkä sitten voinut soittaa poliisit paikalle.

Ihan samalla tavalla itsekkäitä paskiaisia ovat ne minä minä-asenteelliset tyypit, jotka älähtävät heti kun klo 22.01 naapurista kuuluu mölinää.. ja soittavat vielä poliisit paikalle!

Oli järjestyssäännöt mitkä tahansa, olet täysi idiootti, jos luulet, että kerrostalossa jokainen asukas noudattaa järjestyssääntöjä.
Kannattaako silloinkaan muuttaa kerrostaloon? Jokapäiväinen, ja öinen häirintä on asia aivan erikseen, mutta tämä on jo naurettavaa.

Kerrostalossa asuu myös yötyöläisiä, joiden on täysi mahdottomuus noudattaa kukkahattutätien ja setien laatimia sääntöjä hiljaisuudesta, nykyään ei saisi käydä edes vessassa tai suihkussa, kun siitäkin valitetaan!

Go bb-joku, go!

Älä vaan ota muita huomioon, se on heikkouden merkki.

Niin ja muista hakata kännissä vaimoa, tai siis sitä partneria, se osoittaa vahvuutta.

Kivalta varmaan haisee rappukäytävä, jos nyt oletamme, että siellä roskapussissa olisi ollut vaikka paskainen kortsu. Tai mätää possun ulkofilettä. Tai homeista hernaria. Tai…

Minust tuntuu et kannattaa totella ettei saa lasista nuppiinsa.

Kanssa-asukista tulee ”julkkis”jos ei osaa elää, sääntojen mukaan.Kerrostalossa on säännöt ja jopa omakotialueillakin omat hierarkiansa.Niko et ole mikään suuri persoona…olet kiukutteleva ipana ja sinunko mallin mukaan enemmistön tulisi elää?Opettele kunnioittamaan naapureitasi.

Hyvä Niko, ymmärrätkö sinä mitä kerrostalo asuminen on – se on toisten huomioon ottaninen. Jos ei miellytä älä syytä muita vaan muuta muualle mikä sopii paremmin elämäntyyliisi ( onhan sinulla julkkiksena varaa vaikka mihin ( ainakin omasta mielestäsi kun käyttäydyt noin ylimielisesti)

”Lähisukulainen. (vierailija), 10.1.2012 klo 12.30

Kuvottava hintti. Varmaankin Nipsu äänestää RKP:ta ja Vihreitä ja on Eva Biaudetin henkilökohtainen perseenpyyhkijä.”

Muuten hyvä, mutta provostasi unohtuivat sanat ”pakkoruotsi”, ”ooppera” ja ”kissantappo”. Mitenköhän ne olisi saanut myös mahdutettua tähän Nikon mentaalipierusta koskevaan uutiseen?

Miten vitussa joku voi jättää roskapussin rappukäytävään?
Kyllä mä oon aina tienny että tää hinuri on vitun tyhmä, mutta noin tyhmä!

bb-niko??,maikkarin visailuohjemajuontaja????? SIIS KUKA TOI vähä-älyinen niko ON? MIKÄ JULKKIS ??????? Homokin vielä ???? Olis ny vaan hiljaa ja häpeis olemassaoloaan.

Kerrostalossa tosiaan on säännöt ja vielä asut pelkästään vuokralla, ei edes oma osake. Sä joko olet siellä sääntöjen puitteissa tai sut häädetään ja se on sulle ihan oikein.
Normaali eläminen on ok, kukaan ei välitä jos vaikka lauantaina katsot normaalilla volyymilla teeveetä vaikka kuinka myöhään. Mutta kännilaulanta, ei tosiaan käy, klo 23 jälkeen.

Just, satutko typerä Niko tietämään, kerrostaloissa hiljaisuus alkaa klo 22! Eli aivan oikein oli naapureilta toimittu, jos alatte klo 23 hoilaamaan täysillä Singstaria, karseilla äänillänne!
En minäkään kuuntelisi, asun nyt omakotitalossa, mutta kun asuin kerrostalossa, en varmasti olisi antanut rauhaani häiritä! Etenkään silloin kun on pieni lapsi, joka menee nukkumaan klo 21 viimeistään.
Olet TYHMÄ!!!!

Voi Nipsu raukkaa, eikö ne sun ääliö naapurit ymmärrä minkälainen megajulkkis taloon on muuttanut. Katellisiahan ne tietenkin on sun julkisuudesta, kaikkihan haluaisivat yöllä kerjätä ja ruinata ihmisiä lähettämään viestejä yöchattiin. Sulla on niin upee duuni ja sä olet muutenkin niin älykäs ja kaikintavoin fiksu, ettei sun tekemisiin saisi naapurit puuttua!!

Just, kyllä juuri näiden turhien julkkisten yliammuttua egoa, saavat tehdä mitä huvittaa, sääntöjä katsomatta, mutta jos joku vähänkin valittaa, niin heti inistään ”te vaan vihaatte mua kun oon julkkis yhyy yhyy” Tosi kova julkkis tämäkin mehumaija poika.

Johan on kommentteja 😀 Miten yksi ihminen voi saada noin monta toista vihaiseksi! Hahahaa, hankkikaa oma elämä lapset älkääkä tuhlatko aikaanne täällä lurkkimiseen ei se ole sen arvoista.

Reppana…taitaa olla Nipsulla siemennestettä aivojen tilalla..”älkää koskaan sortuko siihen,että elätte kerrostalossa naapureiden mielen mukaan”. Onkohan tämä rektumi koskaan kuullut järjestyssäännöistä ja toiset huomioonottamisesta? Multa tulee luufemma ottaan heti.

Hyi mikä vinkuja.Eikö tämäkään tyhjäpää tajua talon järjestys säännöistä mitään?Kadulle tollainen ja maahanmuuttaja perhe tilalle!

No ton sössöttävän hintin vois vuokranantaja potkasta pihalle..

Kannattaa kans lukea taloyhtiön järjestyssäännöt eikä vinkua niiden rikkomisesta hymyn sivuilla. TV-juonaja-titteli on kyllä aika yliampuva. Pidetään se chat-juontaja-titteli niin tiedetään mistä spedeistä on kyse.

Talonyhtiön järjestyssäännöt koskee myös visailuohjelmien juontajaakin.

Ootko ikinä kuullu mistää hiljaisuudesta jos naapurilla on vaikka aamulla työt ? Linnaan vaan tommoset narsistit.

Hän on varmasti tärkeä henkilö, eläköön muu kerrostalo hänen tahtonsa mukaan, tai sitten hänen kannattaa syyllistä etsiessä katsoa peiliin.

Oma kommentti