Tv-poliisi Marianne: Erikoinen ”raiskausilmiö” leviää!

Marianne KiukkonenMarianne Kiukkonen tuli suomalaisille tutuksi jumppaohjelmista ja Gladiaattorit-sarjasta. Nyt hänet nähdään Jim-kanavan Poliisit-sarjassa. Hymylle elämästään kertonut Marianne puhuu helmikuun numerossamme muun muasta erikoisesta raiskausilmiöstä.

Niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa on viime vuosina tehty kostomielessä raiskausilmoituksia syyttömistä miehistä.

Marianne kertoo tapauksesta, jossa tyttöporukka oli lähtenyt laivalle hauskanpitoon. Illan aikana eräs seurueen naisista oli mennyt sänkyyn tuntemattoman miehen kanssa, ja tullut myöhemmin katumapäälle saatuaan sukupuolitaudin.

-Hänen oli vaikea kertoa asiasta miehelleen, ja niinpä hän keksi raiskauksen, Marianne kertoo Hymyssä.

Valvontakameroista näkyi toisenlainen totuus.

Perätön ilmianto raiskauksesta on vakava rikos, sillä siinä syytön saatetaan erityisen halveksunnan alaiseksi. Rangaistus on yleensä myös tuntuva.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jim, Marianne Kiukkonen, Poliisit

Kommentit

Kirjoitukseni oli mielestäni asiallinen, mutta pyydän syvästi anteeksi teiltä, keitä se noin kovin loukkasi.

Hyvä että ”huhhuh” tietää, että olen kasvanut akvaariossa. Olenhan kala.

Oletko ”Jooooooooooo” diileri kun kehotat vetämään nappeja? Kohteliaasti kieltäydyn, sillä en ole mikään psykiatrisen hoidon tarpeessa oleva nisti kuten sinä ja monet muut tähän tasokkaaseen ”artikkeliin” kommentoineet.

ccf, kiitos että sinäkin vaivauduit analysoimaan ajatusmaailmaani. Tiedät siitä varmasti aivan kaiken yhden kommentin perusteella.. öö?

Itsäni juttu kiinnosti vain siksi, että tyttöystäväni on raiskattu (jo ennen kun tutustuttiin), ja raiskaajalla oli hiv, joka onneksi ei tarttunut häneen.

Mutta näille roskasivuille kun harvoin eksyn, niin annan estradin teille vähä-älyisille pelleille. Jatkakaa ja provosoitukaa.

OIKEAT raiskaukset pitää tuomita. Kukaan ei kohta usko oikeasti raiskattuja, kun jotkut ämmät valehtelee. Mike Tyson, miehet kuuluvat veneen alle ryyppäämään ja ennenaikaiseen hautaan, äänioikeus pois miehiltä.

”Sukupuolitaudin tartuttamisenkin pitäisi olla rikos. Niinhän esimerkiksi HI-viruksen tahallinen levittäminen onkin. Täytyy olla aika kaheli, että levittelee tauteja ympäriinsä. Raiskauksen valehteleminenkin on raukkamaista kyllä, en sitä kiellä. En väitä etteikö tämä juttu olisi totta, mutta ihan vain herää kysymys, että onko siellä hyteissäkin valvontakamerat?? Että on sitten juurikin niiden perusteella mahdollista todistaa tapahtuma…

Muutenkin tuntuu aika hurjalta, että jokin ex-gladiaattori työskentelee tätä nykyä poliisina. Toivottavasti ei steroidipäissään…”

Ensinnäkin ajatusmaailmasi on jonkun hillybillyblondin. Jos sukupuolitautien tartuttelu tapahtuisi miehien ja naisten puolelta tahaallan, niin niitä olisi hyvin vähän. Naiset tartuttavat tauteja aivan siinä kuin miehetkin.
Hyteissä tai hotellihuoneissa ei ole videokameroita, mutta (näköjään) onneksi niitä on käytävillä ja muissa julkisissa paikoissa etteivät kaikki perättömät rikosilmoitukset sentään mene läpi.
Mitä tulee taas ex-gladiaattoripoliisiin, niin miksei kuka tavansa voisi hakea poliisiksi, pääsyprosessi on vaativa myös psykologisesti.

”O_o (vierailija), 15.2.2012 klo 03.06

Sukupuolitaudin tartuttamisenkin pitäisi olla rikos. Niinhän esimerkiksi HI-viruksen tahallinen levittäminen onkin. Täytyy olla aika kaheli, että levittelee tauteja ympäriinsä. Raiskauksen valehteleminenkin on raukkamaista kyllä, en sitä kiellä. En väitä etteikö tämä juttu olisi totta, mutta ihan vain herää kysymys, että onko siellä hyteissäkin valvontakamerat?? Että on sitten juurikin niiden perusteella mahdollista todistaa tapahtuma…

Muutenkin tuntuu aika hurjalta, että jokin ex-gladiaattori työskentelee tätä nykyä poliisina. Toivottavasti ei steroidipäissään…”

Otitko aamulla läääkkeet? Siis! Sen punaisen vai sinisen pillerin?

huomaa ettei nimimerkki O_o on akvaariossa kasvanut eikä tiedä maailmanmenosta paljonkaan…

Täydellisesti samaa mieltä!
”G clubin asiakas. (vierailija), 14.2.2012 klo 13.02”

Totta kuin rotta.
Laivahytit ovat yksityisiä paikkoja. Niissä EI ole valvontakameroita. Sen jo lakikin kieltää.

Ton muijan ammatista en tiedä.

Se ON totta että Jotkut muijat valehtelevat raiskauksista, kuka minkäkin syyn takia, mutta ei se mikään muoti-ilmiö ole.

Sukupuolitaudin tartuttamisenkin pitäisi olla rikos. Niinhän esimerkiksi HI-viruksen tahallinen levittäminen onkin. Täytyy olla aika kaheli, että levittelee tauteja ympäriinsä. Raiskauksen valehteleminenkin on raukkamaista kyllä, en sitä kiellä. En väitä etteikö tämä juttu olisi totta, mutta ihan vain herää kysymys, että onko siellä hyteissäkin valvontakamerat?? Että on sitten juurikin niiden perusteella mahdollista todistaa tapahtuma…

Muutenkin tuntuu aika hurjalta, että jokin ex-gladiaattori työskentelee tätä nykyä poliisina. Toivottavasti ei steroidipäissään…

Nämä saatanan valehtelevat Kusipää pimatsut aiheuttavat sen että TODELLISILLE raiskauksille viitataan kintaalla ja oikeat uhrit jäävät yksin ahdistuksensa kanssa.!

Nainen osaa koston taidon! Kaverini eukolle ero oli niin kova paikka, että alkoi syyttämään kaveriani lastensa hyväksikäyttäjäksi.
Oikeudessa syytökset kumottiin ja eukko myönsi keksineensä koko jutun. Pieni sakkotuomio ja hyihyit tuomioksi?!? Näin täällä tasa-arvon suomessa toimitaan!

Tuhannet naiset ovat käyttäneet perättömiä raiskausilmoituksia ikiajat aseenaan miehiä vastaan!!

Lasten hyväksikäytöistä tehdyistä ilmoituksista taisi n.30 prosnttia johtaa tuomioihin. Loput todennäköisesti perättömiä ilmiantoja huoltajuuskiistan jne. takia.

Naisilta pois ilmoitusoikeus ja samalla äänioikeus. Kuuluvat keittiöön ja siivoamaan

mina olin laivassa 1 vuosi ennen .sain kaksi tyttoja hyttin sexia.tyttot oli humalana mutta ei ne katumapalle vaikka tytto ei muista mitan .

tätä on tapahtunut aina 60 luvulta asti, men..let’s be careful out there. kuvatkaa tapahtumat 😀

Vesa Keskinen, Antti Jokinen…Julkkiksien tapauksessa asia tutkitaan kun tavallinen kaduntallaaja tuomitaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Todisteita ei tarvita.

Naisia kuunnellaan liikaa ja luotetaan heidän ”totuuden puheisiinsa”.J.Tuksu on erittäin hyvä esimerkki.

Oma kommentti