Tyhmä voro ja neuvokas Sonera-myyjä – ja niinhän siinä kävi, että kolme vartijaa syöksyi perään Vantaalla

Tyhmän voron ja neuvokkaan myyjän yhdistelmä oli tänään kohtalokas väärillä henkilöpapereilla liikkeessä ketkuilua yrittäneelle Vantaalla.

Sonerakaupan Tikkurilan-myymälään asteli iltapäivällä nuorimies, jolla ei ollut puhtaat jauhot pussissaan. Mies yritti tehdä kauppoja, mutta esitti väärän henkilötodistuksen. Vaikka kortin kuva näyttikin vähän asiakkaan kanssa samalta, neuvokkaan myyjän vaistot heräsivät. Hän pamautti tiettävästi petosasioilla olleelle henkilölle muutaman terävän lisäkysymyksen. Kun asiakas takelteli muun muassa osoitetiedoissa, myyjä ei suostunut kauppoihin. Asiakas poistui.

Myyjä kuitenkin jatkoi asian selvittelyä ja haki numerotiedustelusta henkilökortissa olleen asiakkaan tiedot. Hän soitti asiakkaalle ja selvisi, että tältä oli kateissa henkilöpaperit.

Voro taas ei ollut erityisen vihmerästä päästä, sillä hän oli jäänyt kauppakeskukseen lähistölle notkumaan, mistä myyjä hänet hetkeä myöhemmin bongasi. Myyjä soitti vartijat, jotka pian jo juoksivatkin kolmen koplassa asiakkaan kiinni.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: petos, Sonera, voro

Kommentit

Oma kommentti