Uhkaako Suomea missikatastrofi – lue Sara Siepin Iltalehti-kommentit!

Sara SieppiTuore Miss Suomi Sara Sieppi lennähtää Miss Maailma -kisoihin Lontooseen ensi viikolla. Iltalehden haastatteleman kaunottaren lausumien perusteella Suomelle on käymässä katastrofaalisesti.

-Kaikki käytännönjärjestelyt ovat jääneet viime tippaan, niin kuin aina. Minulla on vähän sellainen tapa, Sara kertoo Iltalehdelle.

-Oloni on hyvin keskeneräinen: en ole miettinyt valttejani, prepannut kielitaitoani tai edes ennättänyt perehtyä kisojen isäntämaahan. Myös treenaaminen on jäänyt viime aikoina vähiin, missi tunnustaa lehdessä.

Miss Maailma -kisaan kuuluu myös talent-osuus.

-En osaa tanssia, laulaa tai soittaa mitään, Sara sanoo.

Kaikesta huolimatta Suomi aikoo siis lähettää edustajansa kilpailemaan. Nähtäväksi jää, millainen missikatastrofi on luvassa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Sieppi, Miss Suomi, Miss Maailma

Kommentit

Oikeasti vain tyhmä jatkaa tuosta sen jälkeen mitä Pia Pakarinen sanoi ja teki. Uudet kisat ja sassiin. Ei tollasia tumpeloita pikkutyttöjä sinne. Ikärajajn nosto.

Tyttö hyvä tee asioille nopeasti jotain. Se ei riitä että hymyilet sievästi lehtien kansissa.

Luin Iltalehden ja samat sanat siellä on kuin tuossakin. Että sillai.

Että tämmönen tampio otettiin uudeksi misssiksi. Mitään ei saa aikaan, mitään ei osaa tehdä, minkäänlaisia kieliä ei osaa. Ehkä mallimamma on tähän nyt tyytyväinen kun oikeaa missiä niin kovin katkerasti haukkui.

Iltalehden lukeneet tietää, että nyt on pikkuisen tätä juttua vääristelty ja kommentit kärjistelty. 😉

”eksä tiedä kuka toi on” (portsari)”tiiän se on joku miss perintö prinsessa ja sä olet sen läski sisko” t:tivolin jonossa odottanut ja revennyt…

Kyllä ihmisellä sen verran organisointikykyä tulee olla, että katsoo hyvissä ajoin, mitä kisaan sisältyy ja varustautuu tämän mukaan. Tätä misua näyttää vaan biletys ja bailut kiinnostavan, ettei muuta ehdi tehdäkkään kuin pitää hauskaa.

Mikä järki pitää tollasta Missiä!? hoitais homman hyvin!! mut eihän se olekkaan SE oikea missi!!!

jotenki repesin.. 😀 aika hassu toi sara ku tolleen vaan kertoo – on rehellinen eikä lupaa liikoja 🙂

Lukutaito = hyvä taito. Jää itsensä nolaaminenkin vähemmälle..

Oma kommentti