Uhkailut ja arvostelu syynä – lopettaa bloginsa!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkun tekijänä ja Tuksun managerina muistettava Tuija Järvinen on kirjoittanut Hymy-lehden verkkosivuille toistasataa blogikirjoitusta. Nyt hän on uhannut lopettaa kirjoittelunsa.

Syynä on Järvisen mukaan liian julmaksi käynyt kritiikki sekä suoranaiset uhkaukset, jotka kohdistuvat henkeen ja terveyteen.

-Olen harkinnut lopettamista, mutta ainakin pidän jonkinlaisen kesätauon, väsyneeltä kuulostanut Järvinen totesi Hymy-lehdelle.

Lopettaminen tapahtuisi suosion aallonharjalla, sillä Järvisen blogista on tullut – ainakin kommenttien puolesta – yhtä suosittu tai jopa suositumpi kuin hänen ex-suojattinsa Tukiaisen. Parhaimmillaan Järvisen yhtä kirjoitusta on kommentoitu pitkästi yli 300 kertaa. Lukema on melkoinen Suomen mittakaavassa.

Kuva: Bye, bye, Tuija, Tuija good-bye.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Kavisiko niin etta kaikki ne jotka haluaa viela noita turhanpaivaisia blogikirjoituksia, bloggaaja voisi kerata halukkaiden sahkopostiosoitteet ja mailata naille tutoa soopaa.

Ei ihme, että väsyttää. Kaikesta huokuu, että blogikirjoituksissa ei ole säästetty aikaa saati sitten vaivaa. Tähän päälle vielä kaikki Tuijan muut hankkeet, mm. JariQ:n keikkakuvien nettiin uploadaaminen, niin saamme olla kiitollisia, että Tuija jaksoi tätä nk. ”hektistä” blogaajan sivu-uraa näinkin kauan.

Luin joskus alkuun muutaman ”kohumanagerin” kirjoituksen enkä kiinnostunut positiivisessa sen enempää kuin negatiivisessakaan mielessä. Mitäänsanomatonta tekstiä joka ei kiinnosta. Sama se vaikka pitäisi pidemmänkin tauon..

Itse en ole ”huomannut” mitään ns. ”negatiivista” palautetta nk. ”kommentoijien” taholta.

Terveyteen ja henkeen kohdistuvia uhkailuja? EI AINAKAAN KOMMENTOINTIOSUUDESSA. Mielikuvituksen tuotetta?

”Olen vieläkin tässä”:)No eipä ollunna kauaa.Oli se kyl oikeen huvittavaa lueskella noita,varsinkin sen olemattomia rojekteja.

Eikä! Tuijan blogi on päivän piristys! En taho että Tuija lopettaa!!!!!!

Tyypilliseen tapaansa iki-ihana Tuikkusemme ilmoittaa ensin Facebookissa, että hän lopettaa bloginsa ja että viimeinen kirjoitus on tulossa tällä viikolla ja että kaikki kirjoitukset poistetaan.

Sitten hän ilmoittaa, aivan kuin mitään lopettamispäätöstä ei olisi koskaan ollutkaan, että hän harkitsee lopettamista, mutta pitää kesätauon.

Samalla tavalla hän hoitaa kaikki asiat. Puhuu yhtä, tekee toista ja yrittää lopulta väittää, ettei ole koskaan sanonut mitään…

ÄLKÄÄ VITTUILKO PERSESUULLE KUN KERRAN PASKANTULO LOPPUI

Ei täällä mitään uhkailua ole näkynyt, mutta arvostelua kyllä. Mitä muuta voi olettaa, kun viikosta toiseen valehtelee ja pitää lukijoitaan täysinä idiootteina? Tuijan blogissa oli vain yksi vika: otsikko. Jos se ei olisi ollut ”kohumanagerin blogi”, vaan joku vähän totuudenmukaisempi, esim. ”työttömän keski-ikäisen puuhasteluja ja ajatuksia”, ei kukaan olisi todennäköisesti suuttunut.

Juttu alkaa:
Johanna Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkun tekijänä ja Tuksun managerina muistettava Tuija Järvinen…

Melkoiset meriitit. paljonkos näistä nyt on aikaa, ja Tuksu-konnektionikin on mennyt poikki ajat sitten. Kohumanagerin uraa on kestänyt jo yli kaksi vuotta, mutta missä on saavutukset?

Mitä uhkailuja?

No, ovathan ihmiset kyselleet, sen jälkeen, kun Tuija on kehunut olemattomilla saavutuksilla vuosikausia, että ilmoittaahan hän varmasti artisteilta perimänsä 500 euron aloitusmaksun viranomaisille, koska hän elää sosiaaliavustuksella.

Minäkin haluaisin tietää sen y-tunnuksen mutta ei vaan kuulu…

Gudbai – yllättävän pitkäksi teijan vartti julkisuudessa venähti. Onnea vain kaikille osallistuneille, yksi turha tyrkky vähemmän!

HEH ! Kuva nimetty Hämyssä ”manageri_järvinen.jpg”!!!

Missä se KOHU-alkuliite?

Arvonlisävero eli lisäarvonvero eli LAV. Tuija. AI LAV JUU, TUJU LAV MII TUU…

KÄÄK!

Turjahan vasta ”uhkaa lopettaa bloginsa”. Menisikö hän taas kokeilemaan ihan oikeita töitä? Vai että kritiikin vuoksi lopettaisi. No sitten kyllä kannattaakin, jos ei muiden mielipiteitä kestä, eikä millään muista sitä puljunsa y-tunnusta.

Onko siellä tosiaan ollut uhkailuja? Minä en ole huomannut. Armotonta vinoilua kyllä piisaa mutta kannustusta myös.

Hymy voisi tietysti sen verran moderoida kommentteja, että ne uhkaukset (jos niitä on ollut) otettaisiin pois.

Tuijan blogi on kansalle mieleen ja Tuija itse suosionsa aallonharjalla. Miksi ihmeessä lopettaa kirjoittaminen? Sitä paitsi huipulla nk. ”tuulee” ja ”panokset” kovenee, ja kritiikki on ihan luonnollinen ilmiö. Karavaani kulkee vaikka koirat räksyttää – sehän on jokaisen menestyjän motto. Eihän Tuksuakaan paljon kritiikki hetkauta, ja hän on kuitenkin vielä paljon paljon kuuluisampi kuin Tuija.

Tuijalle terkkuja, että kerää vaikka voimia kesän ajan ja sitten taas nk. hevosen ”selkään” takaisin.

Tanja itse uhkaillut kirjoituksissaan olemattomilla ”Taekwondo-taidoillaan” niitä, jotka tulee hälle kapakassa pottuilleen.

Omaa hautaa on Terhi kokoajan omatoimisesti itse itseään komentaen kaivanut. Yhtään uhkausiviestiä en ole kommenteissa havainnut.

Linkkiä peliin Tytti noista uhkailuviesteistä !

Milles me sitten nauretaan jos
Tuide blogin lopettaa. Jatka vaan Tuikku, kyllä saa aina niin makiat naurut voi käydä jopa niin että jää Suomessa
muutama itsemurhakin tekemättä
kun sinu jutut niin elämää
sulostuttaa.

Ikävää että moista uhkailua on tapahtunut. Sinänsä kannattaa kyllä lopettaa koko blogi, koska se on laadullisesti täysin kuraa, eikä edes viihdyttävää. Eli eikö ole silloin kaikkien osapuolten parhaaksi jättää turhanpäiväiset bloggaukset pois.

Oma kommentti