Uhkausvideon tekijä ilmoittautui – Tukiainen ei anna armoa!

Johanna TukiainenNettiin uhkaavan videon Johanna Tukiaisesta ladannut henkilö on ilmoittautunut Hymylle.

Hän haluaa pyytää anteeksi Johannalta aiheuttamaansa mielipahaa.

-Olen tällainen 14-vuotias poika, joka sai yöllä erikoisen päähänpiston, hän kirjoittaa lehdelle ja korostaa, ettei Johannalla ole mitään syytä pelätä henkensä tai terveytensä puolesta.

Hänen mielestään kyse oli pelkästä huumorista, eikä lainkaan uhkauksesta.

Lähettäjä myös vaatii Hymyä vaihtamaan verkkouutistensa otsikot. Samaisessa kirjeessään videomaakari pyytää Johanna Tukiaisen puhelinnumeroa, jotta voisi esittää pahoittelunsa hänelle suoraan. Omia henkilötietojaan hän ei sen sijaan vastineeksi halua luovuttaa.

Hymyn tavoittama Tukiainen ei yhteydenotolle lämpene. Hän epäilee, ettei tuntemattomana pysyttelevä videon tekijä kerro koko totuutta. Tukiaisen mielestä on syytä epäillä, ettei videon tekijä edes ole alle 15-vuotias, rikosoikeudellisesti alaikäinen.

-Annetaan poliisin selvittää tämä juttu. Tietenkin teen uhkausvideosta rikosilmoituksen, Johanna toteaa. Hän pitää lehteä lähestynyttä henkilöä lähinnä röyhkeänä omine vaatimuksineen.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Eihän kukaan voi vakavasti tuksua uhata, kun tukiastakaan ei voi vakavasti ottaa. Tää mamma on kyllä suomen suurin vitsi, ja on hauska seurata tän kyseisen ihmisen toilailuja. Aina se keksii entistä tyhmempiä juttuja, senhän takia tää on niin hauskaa onkin. Odotan (varmaan ihan turhaan) että se yllättäs ja oppis pukeutumaan ja meikkaamaan.

Mietin tossa vaan että kun joku päivä julkisuus loppuu, niin miten tukiainen töitä tulee saamaan, kun eihän kukaan pysty tota vakavasti ottamaan!

”Kohuleidi Johanna Tukiainen kertoo Hymylle lähettämässään tekstiviestissä: Olen hyväsydäminen ja älykäs ihminen….”

HAHAHA Ei jösses sentään päivän naurut tuli tästä!

Uskokaa nyt, tunnen kyseisen henkilön ja hän on alle 15v.

Löysin laskun kynnysmattoni alta joka oli tullut ilmeisesti jo kuukausi sitten- HYVÄ silloinhan se on jo vanha juttu ja maksamisen voi unohtaa..

🙂

#58:
”Suomalaiset lööppilehtien toimittajat ovat samanlaisia idiootteja jotka ovat töissä Fox News- uutisssa”

Tuosta ei voi olla kuin samaa mieltä.

”-Annetaan poliisin selvittää tämä juttu. Tietenkin teen uhkausvideosta rikosilmoituksen, Johanna toteaa. Hän pitää lehteä lähestynyttä henkilöä lähinnä röyhkeänä omine vaatimuksineen.”

Sitten tämä Tukiainen… Tosin jos se tosiaan näkee tuossa TAPPOUHKAUKSEN niin pitää olla kyllä niin maan perkeleen vainoharhainen tai harhainen yleensä. Ja mitä röyhkeää on siinä, että yrittää sopia tämän asian ilman, että poliisin määrärahoja valuu hiekkaan?

Ja jos tekijä pyytää puhelinnumeroa esittääkseen Tuksulle anteeksipyyntönsä, mitä siinä on muka vikana? – Joo, ei ajattelin mennä kaikki saakelin tukiaiset läpi puhelinluettelosta?

Ja nämä Hymyn otsikot… On ne vaan niin överiksi vedettyjä. Siinä on ollut toimitusjohtajalla/otsikon laatijalla ollut kauhea päänvaiva, miten videosta saataisiin jymyjuttu, joka myisi jokaisen lehden sekunneissa.

TOKA 🙂 ALA NUNNAKSI JA MEEN TUKIAINEN JOHONKIN TOISEEN MAAHAN VAIKKA JAPANIIN KERTOMAAN ELÄMÄSTÄSI..

Suomalaiset lööppilehtien toimittajat ovat samanlaisia idiootteja jotka ovat töissä Fox News- uutisssa ja jokainen on varmasti tietoinen että miten Tukiainen saa tästäkin lisää potkua, mutta samalla tässä riistitetään tavalliselta kansalaiseta sananvapua ja kohta emme saa kritisoida/kyseenalaistaa oman maamme julkkiksia / valtiota. Mutta arvaan myöskin että Fallout 3 tehdään niin iso kohu että se kielletään kokonaan Suomessa. Suomi on mätääntynyt valtio ja enään sitä ei uskalla sanoa mitään ääneen ja jos joku kehtaa kritisoida mediaa/julkkista niin siitä sakotetaan.

Siis tuommoisia huumorilla tehtyjä videoitahan on netti pullollaan, etenkin niistä Jenkkilän julkkiksista.

Monet täällä jankuttavat sitä, että jos oma naamasi olisi tuommoisella videolla, niin miltä silloin tuntuisi? Pahaltahan se varmasti tuntuisi. Mutta tuntuisihan teistäkin varmasti pahalta, jos aamulla näkisitte lehden, jonka etukannessa mainostettaisiin sinun kuumia bikini-kuvia? Tai kerrottaisiin, että siinä julkaistaan sinun ja kumppanisi lähettelemät tekstiviestit? Oikeastaan tuo youtube-video tuntuu aika lievältä jälkimmäisiin verrattuna.

Tämä on jälleen yksi Tukiaisen tempaus jolla on tarkoitus saada lisää rahaa. Piste. Jättäkää jo tuo tavallinen 14v poika rauhaan hyvänen aika.

Nyt on pakko sanoa…

Tukiainen hakee huomiota. Olkoon se mitä tahansa, aina se ettii ittensä lehtiin, että sais vähän lisää rahaa. Minä itse en ymmärrä ollenkaan, mikä videossa on edes uhkauksen tapaista? Minä en löytänyt mitään….

Tässä pari faktaa:

Video oli Youtubessa huumori/peli-kategorioissa, miksi?

Koska video oli pelkkä pilavideo, kuten esimerkiksi Doomilaakson tarinat tai jokin muu vastaava pilasarja!

Video oli jo melkein kuukauden esillä ja sitten se vasta huomattiin ja heti tämmöiset ihmeen vatvonnat?

Tässä välissä jos videon tekijä olisi ehtinyt jo teilata mokoman moneen kertaan… En kyllä ymmärrä jos videon tekijä haluaa sopia asiansa, miksi te kaikki ns. järkevät aikuiset kieltäydytte sovinnosta?

Edelliseen kysymykseen viitaten: Esimerkiksi toimitus on lahjottu Tukiaisen toimesta puoltamaan häntä tai ufot ovat käskeneet vetää pussin päähän ja selittää päättömiä täysin tavallisesta videosta?

Oma kantani on se, että näillä on vain mielessä se mahdollinen lehden myyntiarvo, koska jos tälläisiä lööppejä EI olisi, niin silloin lehden toimitus menisi konkurssiin. Tosin omasta mielestäni se vain parantaisi tätä maailmaa.

Ja mielestäni videon tekijä toimii oikein siinä, ettei kerro tälle lehdelle nimeään. Siinähän menisi yksityisyys ja Hymyn kaltaiset juoru- ja lööppilehdet alkaisivat heittämään lokaa niskaan… Kuvitteellinen otsikko:

”KATSO TÄSTÄ MITEN TAPPOUHKAUSVIDEON TEKIJÄ ELÄÄ: PELAA PÄIVÄT LÄPEENSÄ”

Ja mikä siinä on uutta, että nuori pelaa tietokonepelejä nykypäivänä?

Ei yhtään mikään. Jos on normaali nuori, tietenkin ollaan kaverien kanssa koneella pelaamassa! Ei se ole mikään mullistava fakta, vaikka kukkahattutädit muuta väittäisivätkin, vaikka eihän heissäkään mitään vikaa ole: he vain sattuvat elämään väärässä ajassa.

Toivottavasti edes joku lukee tämän ajatuksella, eikä ala heti heittämään paskaa niskaan.

Anonyyminä pysymine on hyvä juttu etenkin kun Tuksu sekä hymy on asialla

ilmoitat henkilöllisyytesi = kuukausia kestävä SHITSTORM -> Bawwwww

Kyllä- olen nähnyt videon ja pysyn kannassani.

Tuttavani sai sähköpostiinsa videon jossa hänen kasvot oli liitetty erään kauhuelokuvan uhrin kasvojen tilalle. Vitsikö? Sitä ei jääty siinä tilanteessa paljon arvailemaan vaan tekijä jäljitettiin ja asia selvitettiin. Kävi ilmi, että kysessä oli vaan typerä pila, mutta voit varmaan kuvitella millaisia tunteita se herätti.

Ymmärätte varmaan myös, ettei asiaa lievennä se, että anonyyminä pysyvät Hymyn mielipide kirjoittelivat vakuuttavat anonyyminä pysyttelevän tekijän tarkoitusperiä sekä henkilöllisyyttä.

Mielestäni kaikista paras ratkaisu tähän on jättää asia viranomaisten haltuun. Näin ollen kaikki saa rauhan.

Vaikka miten asia väännetään ja käännetään, niin uhkausvideota tuosta ei saa. Tuksu ja tuki tuijahan haluaa asialla julkisuutta ja tekee omat tulkintansa sen mukaan. Laki vaan on laki ja ketään ei saa syyttää julkisesti tappouhkauksista. Miten tuosta videosta voi löytää yhteistä Saaren tapaukseen ? Ei mitenkään. Hieman suhteellisuudentajua voisi jutuissa olla. Onkos Tuksun edellinen murhayritys edennyt mihinkään ? Tuksuhan ilmoitteli lehdissä, että hänet yritettiin murhata sairaalassa henkilökunnan toimesta. Tuossa olisi hieman enemmän terveyteen kohdistuvia uhkailuja, kuin tuossa videossa.
Järvinen puhui lehdissä, että FBI olisi ottanut uhkailijan kiinni päivässä !!!! Tuo kertoo koko ajatus maailman. Kun ei ole suhteellisuudentajua, niin silloin sitä ei ole. Järvisen lauseessa ei ole mitään realismia, joten vainoharhaisuus saa joskus yllättäviäkin piirteitä. Videon tekijänhän on todella syytä pelätä oman terveytensä puolesta, sillä jos henkilö puhuu julkisesti sairaalan henkilökunnan murhayrityksistä ja manageri on haastamassa oikeuteen radioasemaan boikotista, koska hänen biisi ei soi ja puhuu, että videolla uhkaillaa maailmanlaajuisesti hänen suojattiaan ja FBI hoitaisi homman Usassa, niin kyllä jutut ei ole enää normaalilla tasolla. Henkivartijoiden palkkaamis puheet kuulostaa huolestuttavilta vainoharhoilta, joilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

Tuon videon laittajan selittelyt alkavat ärsyttää. Kyllä se poliisi tulee, ja äitis ja isäs kun saa tietää niin. Pääset vielä kuvalla lehteen. Miltä sitten tuntuu? Luuletko että kaikki palvovat? EI JA NOU VEI.

Yhdestä Tukiaisen numerosta vastasi ISABELLA tukiaisen äänellä. nythän mä alan tajuu mistä sitä pimeetä hiekkaa tolle ilmestyy. Oliko se 6 käsky vai mikä? Kyllä uskovainen Tukiainen tietää.

Sanoisin että tuksun kannattajat ovat aikamoisia minituksuja

Mikähän Hymyn lukijoiden yhteenlaskettu äö-määrä on? Saati Juksun ja sen ”kannattajien”? Sama kuin mun kengännumero, veikkaan. Säälittävää porukkaa tämäkin aihe pullollaan, hommatkaa elämä ja samaa suosittelen Tukiaiselle. Minkä helvetin takia sun täytyy kynsin ja hampain tarrautua julkisuuden nilkkaan vaikka se kuinka sua koittaa ravistaa poies? Toivottavasti sieltä katsomosta lentäneiden pullojen seassa on yksi joka lentää helvetin lujaa ja osuu suoraan otsikkoos. (Voi ei nyt se varmaan haastaa mutkin oikeuteen : )

Kommentti #4
Ps. Johannalla on montakin numeroa esim. tuolla escort-palveluiden puolella. Mutta älä kerro äidille, että aiot soittaa… Juu annetaan poliisin selvittää. Ehkä voisi selvittää viranomainen samalla vaivalla vaikkapa kevyet kanyylimurhayritystapaukset, että vaaralliset auroran tappajahoitsut saataisiin kiinni…
———————————
Kaikkiin numeroihin yritetty ottaa kontaktia ja vanhemmat tietävät kyllä hyvin koko asiasta.

Kommentti #8
Poliisi tutkii. Joko on pojilla kakat pöksyssä. Hyvä Johanna, olet parasta mitä maa päällään kantaa.
———————————
Ei, ei ole kakat pöksyssä 🙂

Kommentti #14
onneksi et anna tuolle armoa, vaikka väittääkin olevan 14-vuotias! hyvä jossu!
———————————
Kelpaako kuva, sosiaalitunnus vai mun seiskaluokan todistus?

Kommentti #20
Niin se tässä huolestuttaa eniten, että 14-vuotiaat nuoret seuraavat tukiaisen & muiden julkkistyrkkyjen elämänmenoa.
———————————
Nojaaa… Voiko tuota sitten elämänmenon seuraamiseksi kutsua?

Kommentti #23 & 24
En edes jaksa kopioida: Jos tämä olisi ollut uhkaus, en varmaan olisi paljastanut yhteystietojani youtuben läyttäjätunnuksella. 2. Videon nimessä ei luultavasti olisi lukenut ”fails” tai ”Fallout 3”
Jaa että tuksuun naama-naamalta? Olen tässä yrittänyt ottaa kontaktia, mutta on vain aivan hlvetin vaikeaa. Ja ei kei minuakaan huvittaisi olla moisen videon päähenkilö, mutta jos videon nimi on jo viitattavissa peliin, en siitä ihan heti alkaisi rikosilmoitusta tekemään, tämänhän takia tätä anteeksipyyntöä olen yrittänyt tuksulle tyrkyttääkkin. Niin ja huumorin raja.. Luulenpa että jokainen vetää omat rajansa, en nyt niin paljon siitä osaa sanoa.’

Kommentti #25
Nyt (muutamat) kommentoijat syyttää tuksua? voi herranjestas sentään!

Vaikka videon tekijä olisikin 14v pikku teini, niin silti kannattaa tehdä rikosilmoitus!

Jos ei ilmoitusta tehtäisiin niin heti perään joku tekee TAAS ”uhkauksen” (ketä tahansa kohtaan!) ja aattelee että ”kun tollekkaan ei tullut mitään, niin voin minäkin sellaisen tehdä”
———————————
En minä tästä ylepä ole, ja jos joku tekisi sellaisen videon noilla preusteilla, on hänen älykkyysosamääränsä aika helkkarin pieni. (Niin ja nämähän ovat minun ajatuksiani…)

Kommentti #28
Taas niin pitkä että säästän kopioinnilta.
MINUN MIELESTÄNI.. aika helkkarin sairasta verrata videota kouluampujan videoon, Heidän videoissa ei ollut edes mitään peleihin liittyvää, ja nimikin oli jo uhkaava (massacre jne jne)
Nettikiusausta.. Mitä ******?

Kommentti #33
Ei jaksa enää kopioida mitään.
Yhäkään minulla ei ole kakat housuissa 🙂
Mitä tähän sanoisi, varmaa oi aikasemmat pointit.
Viideon nimen alussa ”Fallout 3” jne jne. Määritelkää ”ajatteleminen kahden aikaan yöllä” Kyseinen puolustelija ei ole mitään tuttua, itse jopa en oikeastaan paljoa arvostanut….

Eipäs tuossa paljoa tullut kirjoiteltua.. Olenhan vain 14.vuotias-nörtti 🙂
Ainii ja tämäkin kirjoitettu ika myöhään yöllä.. Kaipa minulla oli taas tylsää, ja on oikeastaan aika kiinnostavaa vastailla 😀
Taidanpa tästä lähteäkki pelaamaan TETRISTÄ http://www.tetrisfriends.com 😉

Niijja jos oikeasti haluatte jitain todistetta nii hattiwatti05@gmail.com

Varo vaan syyllinen Johku sai nyt otteen yhdestä näädästä, eikä päästä irti tuhkatkin on viety pesästä…

Minäkin tunnen videon tekijän ja hän todellakin on 14v.
Voisin lyödä vaikka 200e vetoa, ettei Kalle ole kyseistä videota nähnyt…

Itsekkin ”tunnen” tekijän, ja tiedän että henkilö tosiaan on 14 vuotta. Omasta mielestä videossa ei ole mitään ”uhkaavaa”, vaan täysin parodiaksi tarkoitettu. Kalle, oletko nähnyt kyseistä videota?

Tunnen tämän videon tekijän, ja voin oikeastaan taata, että tekijä on 14-vuotias. Tukiainen nyt vain ystävällisesti koittaa ettii sitä julkisuutta muualta, kuin jatkamalla tätä skeidaa.

Voisin koota jonkun tusinan porukkaa todistamaan että tämä poika on 14-vuotias

Lähipiiristä sen verran että nyt loppuu piuha. Tukiaisen paskanjauhamiset on loppu suoralla. On herrasmies joka on ostanut palveluja ja ei ole enää hiljaa niistä. Aikamoista tarinaa löytyy!!!

kommentoija 29. Katso veronkiertäjän video seiskasta ja puhu vasta sitten ääliö!!! Tuksu sanoo että minun mökki. Onko tuo niin vaikeata ymmärtää. Minun mökki,minun mökki. Aasi mene lääkäriin ja vemppaa tukiaisen kuvaan.

Oli video kategorioitu mihin luokkaan tahansa ei se tee siitä missään tapuksessa hyväksyttävää! Ja en ainakaan itse jättäisi rikosilmoitusta tekemättä, jos joku Hymyn kautta anonyyminä asiaa pahoittelisi. Tuksu on mitä on ja hän on ainakin meille tarjonnut monet naurut jutuillaan, mutta silti en näe videota hyväksyttävänä.

Tukiainen hakee julkisuutta vaikka väkisin. Hyvät lööpit saa kun kehittää tappouhkauksen tyhjästä. Luulin että ideat oli neidiltä loppu siinä vaiheessa kun kuvioihin tuli demonit ja usko…

Kommentoija 29:
Nähdessäni kauniin viestisi, en voinut olla vastaamatta omaa kommenttiani koskevaan osaan.
Olet ilmeisesti onnistunut väistämään koko jutun jujun. Koko videonhan huumoriarvo perustuu siihen, että oikea henkilö on siirretty pelimaailmaan tai pelimaailman henkilö on siirretty todelliseen maailmaan. Onko se sitten kiva juttu kohdehenkilölle? Ei varmasti, muttei kyllä uhkauskaan.
Video oli luokiteltu sille kuuluvaan alueeseen – peleihin. Ei tapahtumiin tai muuhunkaan joka voisi viitata tulevaisuuteen tai murhaamiseen. Ellet sitten halua ajatella tukiaisen perään hurjaa harrya. Pelisatiiria?
Videota on myöskin vaikea pitää ”selvänä uhkauksena” sen jälkeen, kun on katsonut ja lukenut videon tekijän selitysvideon, kommentteja ja anteeksipyynnöt.
On varsin typerää, että kokki opettaa mekaanikolle kuinka autoa korjataan. Sama asia kuin juristi opettaa pelaajille ettei räiskintäpelissä saa ampua.
Matti Saaren videoiden vertaaminen tähän on suoraansanoen myöskin enemmän naurettavaa kuin herättävää. Oikea ase verrattuna tietokoneanimaatioon, uhkauksineen ja ilman uhkauksia. Get a game.

Eihän siinä videossa uhattu tappaa, ei, siinä nimittäin YRITETTIIN TAPPAA, mikä on pahempi juttu.

Näin videon. Oli todella öllöttävää. Ensin tähdätään päähän, lukitaan kohde (target: head), sen jälkeen ammutaan. Johanna liikahtaa hieman laulaessaan hienoa kappalettaan, jolloin luoti tömähtää ohi.

Nyt on pikkupojalla kakat housussa, ja kavereilla kanssa.

Oletteko muuten nähneet sen erään lyllerön puolusteluvideon, jossa se kädet täristen selittää, kuinka kyse oli huumorista ym. Voisiko joku tuohon alle linkata sen, se oli niin hauskaa katsottavaa.

Onko hän videon tekijän kaveri, tuttava – tai mikä aiheellista – onkohan jopa sen tekijä? Näitä kysymyksiä tulvii mieleen pakostikin.

Pistää vihaksi tuon tuksun julkisuus. Eihän siinä videossa edes uhattu tappaa ketään toisin kuin näissä kouluammunta tapauksissa. Mutta minkäs teet tuksu on tuksu eikä muuksi muutu.

Tuksulla rahat lopussa? Onko 14v edes rikosoikeudellisessa vastuussa?

Ettekö tiedä, Naisen kosto on kauhea,,,,eipä mulla muuta 😛

Kommentoija 9:
Johannan Varkauden-mökin omistaa perhekunta, etkö ole tätä lukenut. Voi sinua pölvästiä.

Kommentoija 13:
Miksi et osaa lukea? Tekijä on omien puheittensa mukaan 14v.

Kommentoija 18:
Sinulla menee lahjakkaasti sekaisin kunnianloukkauset, herjaukset ja perättömän tiedon levitykset. Vinkki: lue lakia. Esim. herjausta nykylaki ei edes tunne. Kunnianloukkauksella ei ole laittoman uhkauksen kanssa mitään tekemistä. Ja ihan pikku vinkki: miten poika (oletettavasti poika) voisi vaatia mistään yhtään mitään, häntähän ei ole yksilöity tai nimetty. Uhkaus on kuitenkin esitetty fyysiseen henkilöön, Tukiaiseen.

Kommentoija 22:
Kovasti puolustelet tätä huumorilla ja jollain ”pelisatiirina”. Ehei. Pelissäkään ei ole tunnistettavaa reaalihenkilöä luodin uhrina, se on virtuaalinen pelihenkilö. Tämä oli selvä uhkaus.
Olisihan kouluampuja Matti Saaren videotakin voitu pitää leikinlaskuna. Kukapa nyt kouluun menisi ja ampuisi ketään, sehän oli vain pikku videopelleily se. Get real.

Ja lopuksi:

Olen onnellinen, että Tuksu tekee tästä ennakkotapauksen. Tämä on pieni päivä Tuksulle, mutta suuri päivä meille kaikille, jotka olemme joskus joutuneet nettikiusaamisen tms uhriksi. Laki luetaan vasta silloin, kun joku uskaltaa asioihin reagoida, tehdä rikosilmoituksia. Liian moni on vaiennut, liian kauan.

Kyllä se on joku pentu, ainakin siltä näytti youtube profiilin kannalta

Onpa hienoa, että poika otti yhteyttä itse ja toimi noin reippaasti. Hyvä hyvä!

Nyt (muutamat) kommentoijat syyttää tuksua? voi herranjestas sentään!

Vaikka videon tekijä olisikin 14v pikku teini, niin silti kannattaa tehdä rikosilmoitus!

Jos ei ilmoitusta tehtäisiin niin heti perään joku tekee TAAS ”uhkauksen” (ketä tahansa kohtaan!) ja aattelee että ”kun tollekkaan ei tullut mitään, niin voin minäkin sellaisen tehdä”

Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset! Luulis olevan edes sen verran järkeä että tuon tajuaa!

Lisätäkseni aikaisempaan.

Mielestäni videon tekijän tapa hoitaa asia siististi on väärä. Jos todella haluat haluat selvittää asiat kunniallisesti otat yhteyttä Johannaan rehellisesti omana itsenäsi, tapaat hänet kasvokkain ja pahoittelet.

Jos olisin itse ko. videon päähenkilönä ei minua paljon naurattaisi saati, että painaisin asian villaisella vaan siksi, koska Hymyn mielipide kirjoittelijat vakuuttavat asian olevan vitsi.

Haloo! Miettikää nyt itsekin. Sitäpaitsi mitä tämä asia edes teitä rikosilmoituksen vastustajia niin paljoa liikuttaa? Ei se ole teiltä pois. Ja tiedätte varsin hyvin, että Johanna ilmoituksen tekee, ihan vaikka vaan julksisuuden takia.

Samoin te jotka täällä vaaditte Hymyn lopettavan Tuksusta uutisoinnin, mikä voima teidät pakottaa tänne sivuille tulemaan ja avaamaan Tuksua koskevat uutiset? Jos todella haluatte Tuksun pois mediasta älkää käykö lukemassa- saati kommentoimassa Tuksu juoruja. Mitä enemmän juttuja luetaan sitä suurempi painoarvo jutulle nousee.

HIENOA! Olen todella tyytyväinen että tämä anonyyminä pysyttelevä 14- vuotias poika joutuu vastuuseen teostaan!

Oli kyseessä kuka tahansa, ei tällaisia videoita tulisi sallia missään muodossa. Mihin voi enää vetää huumorin ja todellisuuden rajan? Entä jos kyseessä olisikin oikea uhkaus? Miten kukaan voi sanoa toisen puolesta onko tämä vitsi vai ei? Me emme kukaan voi tietää tekijän motiviia videolle, Mutta Johanna voi rikosilmoituksen tekemällä vaikuttaa siihen että tulevaisuudessa jokainen miettii kaksi kertaa ennen kuin nettiin vastaavanlaista materiaalia postaa.

Toivottavasti näitä luetaan…

Koko juttuhan on oikeasti naamattoman naurettava, kuten käy ilmi Hymyn ensimmäisestä ”järkyttävä murhavideo” -otsikosta.
Mikä videosta ei tee tappouhkausta?
Videon otsikossa oli Fallout 3. Pelin nimi! Video oli luokiteltu peliosioon ja pikkuisella tarkkaavaisuudella olisi huomannut kyseisen pelin tähtäimen tukiaisen pään kohdalla. Videossa ei myöskään missään kohtaa esitetty uhkausta (vrt. kouluampujien videot joissa ammuskellaan ananaksia kameran alta, uhataan maailmaa ja omaa koulua).
Ei toki ole, kuten todettua, moraalisesti täysin oikein tehdä kyseisiä parodioita peleistä. Tulisi itsellenikin huono olo, jos näkisin itsestäni netissä videon, jossa ammuskellaan.
Kuitenkin videon tekijä on esimerkillisesti toiminut ja selittänyt miksi päätyi luotiin eikä pulloon. Mauttomampaan versioon tottakai, mutta täysin ymmärrettävästi. Videon tekijä on myös ollut halukas selvittämään asiaa vaikkei siihen lopulta löydy kovin perustelluita syitäkään.
Jos jollekulla tässä tosiaan ollaan keksi velkaa, se on videon tekijälle. Hymy saisi pyytää anteeksi maalaamisesta sekä videon tekijältä että Tukiaiselta. Videon tekijä tässä on uhkailusta kärsinyt enemmän kuin tuksu.
Tukiainen on jo valmiiksi kulutettu aihe. Seuraavan kerran kun näette netissä videon nykäsen matista ei sitä tarvitse heti leimata pääotsikon arvoiseksi uutiseksi.
joku raja lukijoiden kalasteluunkin ja ei tartte nuorille sysätä sitä ettei poliisi saanut kahta edellistä kouluampujaa kiinni teon jälkeen
Videon tekijälle: hoida homma kunnialla loppuun, video oli ihan siisti vaikkeikaan mitenkään erityisen hauska
Muille: jos et tunne alkuperäisteosta, ei kannata kirjoittaa

Tuksuuu onko sulla joku henkilökohtainen poliisi jolle viet noita mielikuvitusrikosilmoituksia aina milloin mistäkin naurettavasta syystä ?

Onnea uudesta sponsorista-sovitte täydellisesti toisillenne-olette kuin identtiset kaksoset naamasta ( ja vartalosta )

Niin se tässä huolestuttaa eniten, että 14-vuotiaat nuoret seuraavat tukiaisen & muiden julkkistyrkkyjen elämänmenoa. Jos huonosti käy, on kohta (kuten kuulemma virossa jo jonkin aikaa sitten) toiveammattina nuorilla tytöillä ns. escortin (ellen pahemmin sano) auvoisa ammatti: Ei tarvitse opiskella, huolehtia perheestä, saa käyttää kivoja ”prinsessakuteita”, sedät tarjoaa samppanjaa, saa valita työaikansa, bilettää, matkustella, ei tartte maksella veroja yms. joutavaa. Hurlumhei! Glamouria! Forever young!

Jo on Tuksu ankara. 14-vuotias on niin fiksu ja pyytää anteeksi jotain, mitä ei edes ole tehnyt. Mitä tekee Tukiainen? Väittää, ettei tekijä voi olla alle 15!

Kanerva kyllä mestattiin julkisesti, mutta Tuksua ei saa kiusata.

Mielenkiintoista …… Antaa vaan Poliisin tutkia, sillä homma ei ole ihan yksinkertainen. Ketäänhän ei voi julkisesti mennä uhkailemaan, mutta ei myöskään voi mennä julkisesti syyttämään tappouhkauksista. Pitääpä aika insinööri olla, että videosta uhkauksen löytää. Loukkaava se voi olla, mutta ei varmasti ylitä kunnianloukkausta. Asiasta uutisointi täyttää kyllä herjauksen ja perättömän tiedon levittämisen. Voi olla, että Manageri ja Tuksu maksaakin pojalle julkisesta herjauksesta. Tappo uhkauksista ei voi julkisesti ketään syyttää, jos ei ole sellaista tapahtunut.

Oottakaa kun demonit vievät tukiaisen kaljat jääkaapista, silloin tukiainen pimahtaa!

Sais kyllä poliisi laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, ja tutkia tosiaan vähän muita juttuja ennen tuota.. Jos poika todella ilmoittautui, hänellä on mahdollisesti (lievä) syyllisyydentunne.
Voisi tukiainen jättää pojan rauhaan!

täältähän saisi kunnianloukkauksesta ja herjauksesta melkoiset sakot monelle kommentoijalle…

onneksi et anna tuolle armoa, vaikka väittääkin olevan 14-vuotias! hyvä jossu!

mutta lohdutukseksi tekijälle: kun olet alle 14 vuotias, et joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen

Eikö media nyt ymmärrä antaa tuon ihmisen olla…hieman ylipainoinen entinen tanssityttö…voi herranpieksut. Lupaan Hymylle 10€ jos ovat kuukauden uutisoimatta Tukiaisesta.

Ihan sama kuka tämä tukiainen on, ei kiinnosta. Silti nämä uhkailijat pitää saada tuomiolle. Moinen toiminta on suurinta idiotismia ikinä.

Johanna Tukiainen,tutkitaan samalla nämä sinun korujen YM: muiden tavaroiden katoamiset. Tuhansia euroja olet kuulemma menettänyt varkauksien takia ja tämä MURHA TAI TAPPO yritys pitää tutkia myös. Tekijät pitää poliisin selvittää ja nyt heti! Samalla voidaan tutkia sinun bisneksiä,eli miten sitä rahaa tulee ja paljonko siitä pitää verottajalle ilmoittaa ja kuinka paljon pimität sitä tullutta tuloa. Pengotaan koko helahoito sitten kerralla. Omistat kesämökin Varkaudessa?? 5600 euroa vuodessa tienaava ei ostele mökkejä, Sinulla on veroja ulosotossa. Minkä takia verottaja ei mittaa omaisuuttasi verojen maksuun. Nämä pitää selvittää,,JUMALA ARMAHTAA JA MINÄKÄÄN EN ARMAHDA.

Poliisi tutkii. Joko on pojilla kakat pöksyssä. Hyvä Johanna, olet parasta mitä maa päällään kantaa.

Ei siinä mitään uhattu. Joten tuksu pidä turpas kiinni.

Ps. Johannalla on montakin numeroa esim. tuolla escort-palveluiden puolella. Mutta älä kerro äidille, että aiot soittaa… Juu annetaan poliisin selvittää. Ehkä voisi selvittää viranomainen samalla vaivalla vaikkapa kevyet kanyylimurhayritystapaukset, että vaaralliset auroran tappajahoitsut saataisiin kiinni…

KETÄÄN EI KIINNOSTA. SE OLI SE MENI. EI ENÄÄ NÄITÄ UUTISIA HYMY!

Oma kommentti