Ulkomaalaiset miehet ahdistelivat strippari-Geronimaa!

Kirsikka KelloniemiKansanedustajaehdokkaanakin tunnetuksi tullut eroottinen tanssija Geronima on avautunut kauhukokemuksestaan Facebook-sivuillaan.

Mimmi otti hiljattain bussin Helsingin Rautatientorilta kohti helsinkiläistä lähiötä. Jo pysäkillä kaksi nuorta ulkomaalaistaustaista henkilöä lyöttäytyi hänen seuraansa. Miehet istuivat myös sisällä bussissa aivan Geroniman viereen.

Kauhunpaikaksi tilanne muuttui, kun tyypit nousivat myös linja-autosta ulos samalla pysäkillä, ja lähtivät seuraamaan Geronimaa tullen aivan asunnon ovelle saakka.

Tuossa vaiheessa Geronima päätti tarttua puhelimeen ja soittaa poliisit – ja tilanne laukesi siihen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima

Kommentit

Viime aikoina on ollut keksittyjä raiskausjuttuja, joissa on syytetty ulkomaalaisia miehiä.

Geronima on ras…korjaan nuiva muutos 2011 -ehdokas. Stripparilla on poliittinen agenda ja tietty viiteryhmä kenelle hän viestii.

Nuo kaksi asiaa eivät millään tavalla liity toisiinsa. Siis eivät varmaan liity. Kirjoitinpa ne vain huvin vuoksi tähän samaan viestiin.

tehdään turusta Suomen uus pakolaiskeskus

Rasistista soittaa poliisit paikalle. Ihan kuin olettaisi, että nämä kaksi ulkomaalaista, olisivat automaattisesti jotain rikollista puuhaamassa. Ehkä ne olivat mormoneja, jotka olivat tulossa kertomaan Geronimalle Jeesuksesta?!

AIKA OUTO OLET ITSE KUN MUITTEN KAA VEHTAAT VAIKKA OLET AVIOSSA !!!

Se joka sanoo, että Keskustassa ei naisen tarvitse pelätä näitä tummia, valehtelee.

Muuttakaa VITTU maalle jos stadissa niin pelottaa olla

Meille velliperseille on tullut jo ikää!!!!!!!!!!!! Missäs itse hengailet, et varmaan steissillä?

ennenvahnaah rautatientorilla hengaili kaikki ”stadin kovimmat jätkät”
missähän nekin velliperseet nyt syljeskelee kun noi mutiaiset on vallannu koko mestan

Yöllä en yksin liikkuisi keskustassa, mut ei päivällä pelota. Tuo joka kulmalla vaanii tummia saalistajia on harvinaisen tyhmä kommentti. Todellakaan ketään joka kulmalla ole vaanimassa. Siksi toisekseen, monet ainakin minun kohtaamistani maahanmuuttajista soittaa suutaan, ja kun en lähde mukaan, niin ne antaa olla. Ei keskustassa sun kimppuun hyökätä kellonajasta riippumatta joka kulmalla.

Nainen ei saa olla rauhassa enää Helsingin keskustassa, kun joka kulmalla vaanii näitä tummia saalistajia. Pelottaa ihan oikeasti välillä.

Ei näistä enää kohta lehdissä yms muissa ilmoitella, kun on niin jokapäiväistä. Sitten auttamaan tulevat poliisit yms paloautot kivitetään. Näin jo ruotsissa.

Muuttakaa pois Tsadista, ottakaa white flight vittuun sieltä, jos ihanan rikastunut ilmapiiri ei miellytä.

Kulttuurimme rikastuttajat nähneet mahdollisuuden toosan luvattomaan käyttöönottoon/yllätys seksiin.

Oma kommentti