Unelmien Poikamiehen Bettina: ”Tule takaisin, Antti!”

Bettina EklundUnelmien Poikamies –tosi-tv-sarja sai onnellisen lopun, kun Antti Peltonen valitsi kaunotarten joukosta 19-vuotiaan Bettina Eklundin. Yllätys oli monille suuri, kun Antti bongattiin ohjelman loputtua jo uuden blondin kanssa. Yhdessä Antti ja Bettina kertoivat tarinansa päättyneen.

Nyt Bettina puhuu erosta ensi kertaa julkisuudessa – ja tekee sen hämmästyttävän avoimesti. Bettina kertoo, millaista oli piilotella rakkauttaan yleisöltä, kun tv-finaalia ei vielä ollut lähetetty, mutta valinta oli jo suoritettu.

Piilottelun aikaa kesti lähes kaksi kuukautta. Bettina kertoo Hymyssä surullisia esimerkkejä siitä, millaisiin tilanteisiin pariskunta joutui. Se oli myös osasyy eroon.

Bettina itkee vieläkin Antin vuoksi. Hän toivoo, että he vielä voisivat palata yhteen.

Lue koskettava haastattelu kesäkuun Hymy-lehdestä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Antti Peltonen, Bettina Eklund, Unelmien poikamies

Kommentit

Näin tämän Bettinan pari päivää sitten stadissa ja tunnistin hänet!! On sit neiti kaunistunut ja paljon!!

Bettinaa näkee usein bilettämässä hesassa ja se ei todellakaan itke Antin perään. Ja miks itkis; ne tyypit jotka tota typykkää piirittää ovat kyllä 100 x paremman näkösii kun mokoma riihipirulaisanttipeltonen. Hymy teki todellisen feikkihaastattelun jossa Bettina pelinaisena oli täysillä mukana.

Antti sai suomalaisten vihat ja halveksinnan osakseen kun ei saatukaan ”Kaunotar ja hirviö” tarinaa jonka toi ex-pari kieltämättä toi mieleen. Ihmettelen monen muun lailla sitä että pitääkö noin söpön tytön todella haikailla niin KARSEEN näkösen miehen perään ?? Miksi ihmeessä
pitäis ?

Jonde, täh?????? Satuin nyt lukeen Hymy-lehden, ja siellä häneltä oli noin 40 kysymystä ja 40 vastausta. Oletko aineissa?

No mun ymmärrysten mukaan toi koko misu ei ole edes antanut koko haastattelua että jos siitä lähetään

Ihmettelen eniten sitä että siitä rautahammas-antista yleensä kirjotetaan lehdissä. Eikö sen vartti julkisuudessa mennyt jo aikoja sitten. Toi Bettinakin muka itkee sen perään ? Tuskimpa vain ? On vaan saanut hyvät rahat haastattelusta. Oikeesti noin nätin typyn ei tarvi lainkaan edes vollata sen hirvityksen perään

Ihme kun noin kaunis tyttö itkee sen rumanaaman perään. Oon nähnyt sen (siis antin) sedun bileissa ja se on niin ruma et meinas okse lentää

no tuskin se antti IHAN heti tulee takaisin. ihan vaan mitä sen näin pari päivää sitten tekevän…

Jaahas.. Ja kaipuu turhaan julkisuuteen iski leidille.

Ehkä se Anttikin vastaisi paremmin privaatisti, eikä lehtien palstoilla.

Oma kommentti