Upea Anne-Mari Berg lähti Suomesta vuosi sitten – nyt hän paljastaa mitä hänelle kuuluu

Takavuosien mallituttavuus Anne-Mari Berg muutti vuosi sitten pois Suomesta. Nyt hän on avautunut someseuraajilleen siitä mitä hänelle kuuluu.

Hänet on hyväksytty opiskelemaan arvostettuun taidekouluun.

Florence Academy of Art on vuonna 1991 Daniel Gravesin perustama Firenzessä, Keski-Italian Toscanassa toimiva taidekoulu, joka noudattaa 1800-luvun akateemisen taiteen ja renessanssin piirustus-, maalaus- ja kuvanveistotraditioita.

-Lähdin vajaa vuosi sitten Suomesta. Tänään saan iloita yhdestä välietapista matkan varrella. Tavoitteiden eteen tekemäni työ on huomattu: mut on hyväksytty The Florence Academy of Art:iiin opiskelemaan. Kuten moni tietää, kyseessä on kansainvälinen taidekorkeakoulu missä opiskellaan vanhojen mestareiden tekniikoita. Tavoitteena on valmistua tittelillä Master of Arts in Studio Art. On ollut antoisaa lähteä Suomesta maailmalle arvokkaat elämän opit matkassa, Anne-Mari eli AMB kirjoittaa.

Nainen on pitkään maalannut ja manageroinut bändejä ja perusti myös KoskenRock-nimisen rockfestivaalin Keski-Suomeen. Nyt elämä jatkuu siis ulkomailla. Anne-Mari asuu tällä hetkellä Ruotsin Malmössä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

Oma kommentti