Ura ja terveys vaakalaudalla – suosikkilaulaja aloitti terveysremontin!

Jani WickholmLaulaja Jani Wickholm on lopettanut tupakoinnin. Mies kirjoitaa Facebookissa, että tiukkaa tekee, mutta lääkäriltä on tullut sen verran kovaa noottia, että ura ja ylipäänsä hengissä pysyminen on pian vaakalaudalla.

-Se on sitten meikäläiseltä röökit vedetty, ja loppuu tähän!

-Tällä hetkellä selkäranka pysyy ja on pysyttävä asian suhteen. Että mieluummin kuin seinään ja ilman lääkkeiden sen suurempia sivuvaikutuksia.

Mies kertoo kärsineensä kuukausitolkulla tulehduksista. Viimeisimmät lääkkeet olivat kuulemma astmapiippu ja antibioottikuuri.

-Mitäs jos me tupakoitsijat otettas kertarysäyksellä homma haltuun. Tsemppaajia puolin ja toisin varmaan tarvittais. Lopetetaan tää ittemme linssiin viilaaminen ja keskitytään elämään, Jani avautuu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jani Wickholm

Kommentit

Viekää nyt tuo pallinaaman kuva pois tuosta etusivulta. Täysin seksitön mies ja vielä keskinkertainen kitaristi.

rööki huuleen vaan eikä mitään neiteilyä.tupakkaa on vedetty iät ajat ja hyväksi todettu.jos sairastuu niin sairastuu,ei rööki siihen vaikuta !!!

hyvä jami,jatka tota jeesustelua,ota ittees niskasta kiinni,ja nosta se tankoon

Oikea päätös. Itse poltin 40 vuotta ja tuloksena keuhkoahtautuma tauti.Lopettakaa hyvät ihmiset ajoissa tupakointi,se kannattaa aina tehdä.

Tässä jutussa voi kannustaa jo vilpittömästi taiteilijoitakin. Onhan kysymyksessä koko kansan terveys. Ja pitäishän poikien jaksaa vielä selvittää
sotaväki, jotka ovat siinä iässä. Itse poltin piloille terveyteni, siis, tiedän mistä puhun. En ole Apostoli,
mutta auttaisin mielelläni jos voisin toisia kannustamalla lopetuspäätöksessään. Toivon ainakin kaikille onnistumista yrityksessään.

Tsemppiä kaikille urheille tupakoinnin lopettamispäätöksen tehneille. Upeaa. Voit jatkaa terveyskuuria maitohappobakteereilla. Ne edistävät vastustuskykyä ja ovat antibioottikuurin jälkeen erityisen hyvä apu kehon uudelleen käynnistämisessä.
Terveet elämäntavat kunniaan!

Lopetin tupakoinnin 3kk sitten kun ääni lähti eikä se käy päinsä kun olen itsekin laulaja.

Jani Wickholm tänään keikalla lähikuppilassa täällä Turussa 🙂

Oma kommentti