Uskomaton näky Via Baltica -reitillä: Pinkit blondiprostituoidut seisoivat sateessa!

Via Baltica on tuttu monelle suomalaiselle. Reitti kulkee Tallinnasta Varsovaan, ja tie menee aina Prahaan saakka, mutta tuolla kyseisellä tuhannen kilometrin Baltica-pätkällä tuhannet suomalaiset ovat matkanneet jo varhaiselta 70-luvulta.

Hymyn lukija autoili tällä viikolla Viron, Latvian ja Liettuan läpi Puolaan ja havaitsi 50 kilometriä ennen Varsovaa hyvin erikoisen näyn.

-Tietaipaleella seisoi metsän reunassa kilometrien välein useita silminnähden näyttäviä naisia. Ihmettelimme emännän kanssa, että mitä tuokin kauniiksi itsensä laittanut vaaleahiuksinen ja pinkkiin tyköistuvaan asuun sonnustautunut nuori neitokainen värjöttelee tuossa sateessa keskellä ei mitään, nelikymppinen Hymyn lukija avautuu.

-Kun sitten ajelimme eteenpäin ja huomasimme näitä pinkkejä naikkosia useammin ja useammin, ja kaikki olivat tällaisia nuoria ja näyttäviä, tajusimme että prostituoiduistahan siinä oli kyse.

Lukija kuvaa näkyä yllättäväksi. Eurooppatie 67:llä seisoneet minihameet mitä ilmeisemmin tarjoavat palveluksiaan reitillä kulkeville tuhansille rekkamiehille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, Via Baltica

Kommentit

Oma kommentti