Uskomattoman kauniit pakarat – miten näistä kahdesta naisesta voi valita!? – KUVAT!

Peli kovenee, jännitys höyrystyy, pakarat piukkenevat. Mistä on kyse? No OOOWEEE-sivuston järjestämästä glamourmallien ranking-kisasta tietenkin. Aluksi oli 16 kaunista mallia. Lopussa seisoo kiitos. Ja voittopallille nousee vain yksi neitokainen.

Nyt tässä munaskuita kutkuttavassa skabassa on edetty semifinaalivaiheeseen, semeihin tai semppareihin, ihan miten vaan. Joka tapauksessa pylly vasten pyllyä pum pum ovat nyt Suelyn Medeiros -niminen eksoottinen ilmestys ja hänen timminkova vastustajansa, Jeny Romero.

Nyt vain on niin, poijjaat, että alkaa olla mahdotonta päättää, kumpi on pepun mitalla kauniimpi. Mahdotonta tai ei, kuvat tuolla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Suelyn Medeiros, Jeny Romero

Kommentit

Aika koomista lukea noiden suomalais-junttien kommentteja. Hyi ällötys. Saisivat kiittää luojaa että saavat edes nähdä tollasia kuvia! 😀

Minusta tästä on glamyyyr kaukana. Pornoleffan muijilta näyttävät! Tai sitten olen käsittänyt Glamyyrin väärin, kun on Tuksukin kuulemma Glamyyria.

Noin paljon lihaa näin viimeksi maatalousnäyttelyssä.
Mutta naamat olivat niillä lehmillä sympaattisemmat.

#pakarat piukenevat” hei
älä lue, tääl pärjätään ilman suaki

Ja muuten myös ihan kuin kiimassa olevan paviaanin kirjoittamaa tämä tekstikin jälleen täällä Hymyssä. Opetelkaa kirjoittamaan! Alkaa vaan vituttaa, kun lukee tämmöistä teennäistä paskaa.

Ihan kuin kiimassa olevan paviaanin punapakaroita. Ei kiinnosta.

Oma kommentti