Uskoon tullut rikollispomo: ”En aio vasikoida muita!”

Lauri "Late" JohanssonHelmikuun Hymyssä Natural Born Killers -rikollisjärjestön pomona tunnetuksi tullut Lauri ”Late” Johansson avautuu elämänmuutoksestaan. Mieshän tunnusti kaksi murhaa, joista toinen on pitkään ”pimeänä” ollut Remun veljen, Jari Aaltosen surma.

Tunnustukset Johansson teki muuttuneena miehenä. Hän kertoo tulleensa uskoon.

Jutussa Late muun muassa paljastaa, että Jeesuksen tultua hänen elämäänsä vaimo lähti.

Entä miten Late suhtautuu NBK:iin nyt? Erotettiinko hänet vai erosiko hän jengistä itse? Onko hänellä uskoon tulleena tarve paljastaa muidenkin tekemiä rikoksia?

Lue tilitys helmikuun Hymystä!

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jari Aaltonen, Late Johansson, Lauri Johansson, Remu

Kommentit

Eiköhän kannattais vaan olla hiljaa ja antaa hieman arvostusta kaverille joka uskaltaa vihdoinkin olla oma itsensä ja puhua avoimesti asioista… Tunnen laurin henk.koht ja kunnioitan shakki maestroa ihan samalla tavalla vaikka liivit on narikassa. Välit on tietääkseni muiden kanssa kunnossa. Korviini ei ole kantautunut ainuttakaan dissailua mut täällä sitä tulee hoh hoh… Jokainen ihminen voi muuttua ja Lauri on siittä hyvä esimerkki. Toivottavasti tuomio menee nopsaa ohi ja elämä jatkuu. *Riksussa se pysähtyy ja mätänee!!! Late tunnusti ja thats it!!!!! kukaan muu ei tuomioita saanut koska late ei tunne eikä tiedä sanaa vasikka. näin se on ja tulee olemaan. Ommy, jos late on elvis niin voitko hieman tarkentaa asiaasi. ollaanko jopa syöty samassa pöydässä?? ja hei asiahan on näin että sinä istut saunassa pikku pallilla ja täytät ämpärin, jos koskaan olet edes vankilassa ollut???? jokainen tekee valintansa eikä muiden tarvitse niitä analysoida kun ei kyseistä henkilöä tunne!! tuli ero tai ei reilu heppu ollut aina. möi omistus asunnon ja kyllä siit hillosta late antoi herrasmiehenä vaimollensa pitkän pennin vaikka olisi voinut pitää itellä kaikki. Ja kukaan ei voi väittää etteikö heppu ole paikkansa kartalla ansainnut””” tsemiä latelle ja terkut bunkkeriin.

lässäyti lässyti kun ette edes tunne ko ihmisiä ja
asian todell taustaa!

Mitä se vaimo rakasti jos jätti miehensä hänen tultua uskoon???

Oma kommentti