Uusi BB-tähti alasti Hymyssä!

Iida KetolaVuoden 2008 tuotantokaudelta on poseerannut Hymyn eroottisissa kuvissa useampikin BB-julkkis. Vuoden 2009 osanottajista vain Iida Ketola on viuhahdellut lehtemme sivuilla. Huomenna tilanteeseen tulee muutos, sillä maaliskuun Hymyssä poseeraa viime tuotantokaudelta tuttu hahmo – täysin nudena. Huomenna selviää, kuka.

Maaliskuun Hymystä voi lukea myös X Factor -tähti Renne Korppilan joutuneen uuden kohun kouriin. Miten käy Rennen nyt? Kahden maankuulun julkkiksen firma taas on ajatutunut selvitystilaan. Ketkä mahtavat olla kyseessä?

Huomenna on myös vihdoin aika Mervi Nykäsen puhua! Jouluisen pahoinpitelynsä jälkeen hiljaisuuteen paennut Mervi on nyt vihdoin vaiennut tarpeeksi, ja hän kertoo kaiken – Hymyllepä tietenkin! Huomenna selviää myös, kuka ”vakavan taiteen”suomalaisjulkkis profiileineen löytyi internetin seksisivustolta. Hymy sai haltuunsa myös intiimejä kuvia. Kun Hymy soitti superjulkulle, hän ei halunnut kommentoida asiaa lainkaan. Profiili kansainvälisillä seksisivuilla muuttui kuitenkin heti seuraavana päivänä…

Kuvassa Iida Ketola

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Iida Ketola, Mervi Nykänen, Renne Korppila

Kommentit

Oma kommentti