Kuvituskuva

Uusi ilmiö valtaa Suomea: Pekka käyttää sugarbabyjä: ”Ihmiset katsovat että tuossa miehessä täytyy olla jotain erityistä…”

Sugarbabyt ja -daddyt ovat tulleet Suomeen, maailmalla ilmiö on ollut voimissaan pitkään. Suomeen on myös perustettu asiaa ajavia sivustoja, josta babyt ja daddyt löytävät toisensa.

Painetussa Hymyssä parikymppinen Linda kertoo elämästään ”sokerityttönä”. Tyypillisin Lindan asiakas on 40-60-vuotias mies, ja nainen rahoittaa sokerideittailulla elämäntyylinsä.

Ääneen pääsee myös 70-vuotias Pekka, joka on matkustellut nuorten naisten kanssa jo pitempään.

-Tämä on minun tapani elvistellä ja saada huomiota missä ikinä liikunkin. Ihmiset ajattelevat, että tuossa miehessä täytyy olla jotain erityistä, kun se liikkuu noin kauniiden ja seksikäikkäiden naisten kanssa, Pekka avautuu.

Joskus naisia on kuulemma ollut kaksikin mukana.

-Kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, minä saan seuraa, he saavat rahaa ja uusia kokemuksia. Nuoret pojat eivät puhu muusta kuin työstä ja ilmasta. Naiset kuulevat minulta paljon mielenkiintoisempia juttuja, hän toteaa painetussa Hymyssä.

Myös seksityötä tekevä suomalaisprostituoitu kertoi värikkäät mielipiteensä aiheesta blogissaan. Hän oli sitä mieltä että kyseinen ”sokeristen tavistyttöjen” nettisivu vie oikeilta huorilta työt. Lue tästä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: seksi, sugardaddy, sugarbaby

Kommentit

Oma kommentti