Uusi käänne Johanna Tukiaisen pahoinpitelyasiassa!

Hymy-lehden saamien tietojen mukaan Helsingin poliisi on päättänyt käynnistää esitutkinnan Johanna Tukiaisen lokakuiseen pahoinpitelyasiaan liittyen. Tukiaisen epäillään lyöneen Alibin päätoimittaja Mika Lahtosta hotelli Kämpin edustalla. Tapahtumat saivat alkunsa siitä, kun Lahtonen oli tekemässä Tukiaisesta juttua, ja illan päätteeksi Tukiainen nousi taksista ja iski Lahtosta nyrkillä naamaan.

Tähän asti on oletettu, että Tukiaiseen kohdistettiin tapauksessa niin sanottua rangaistusmääräysmenettelyä eli että hän olisi saanut paikan päällä sakkolapun kouraansa. Mitä ilmeisemmin Tukiainen on vastustanut sakkoa kiistämällä teon, jonka vuoksi asiassa lähtevät nyt pyörimään raskaammat rattaat ja poliisi suorittaa normaalin esitutkinnan.

Tukiainen ja Lahtonen sekä tapauksen nähnyt taksinkuljettaja kutsutaan kuultavaksi ja syyttäjä tekee aikanaan tapauksesta päätöksensä.

Tukiaisella on ”alla” ehdollinen rangaistus pahoinpitelystä. Koeaika kestää tämän vuoden loppuun.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen

Kommentit

Jossu ilmotti viime yönä rupeevansa lesboks ja haukku arton lapamadoks.Ilmotti myös,et sukulaiset ei siitä tykkää.Että rinsessahäitä
odotellessa:)

No ei se kuitenkaa saa ku hyvät sakot.Mut mitä välii,kun ei velkojaan hoitele kuitenkaa.Naamakirjassa joku käski hoitamaan velkansa,ni vastas et kerran tääl vaa eletään.Että näin suomen lämöyririnsessa hoitaa asioita ja leveilee vuitton laukuilla.

tässähän nyt on taas tietysti ”väärinkäsitys” tukiaisen puolesta . . . . . .

Voisi kyllä tosiaan paiskata telkien taakse jäähtymään. Sen jälkeen pois julkisuudesta, me lehtien lukijat EMME HALUA rahoja käytettävän VÄKIVALTARIKOLLISEN tukemiseen.

Joo siis MITÄ VITUN VÄLII??? Jonossa on jo KAKSI uutta ”Tapola/Tukiaista”
Ainakin Henna Kalinainen ja Maria Kalho että vitut vanahasata luusta enää! se mennee jo Nykäsen linjaa. Ketä kiinostaa?

Vähäksi aikaa vieroittumaan vankilaan, tekisi kudaa glamourille

Oma kommentti