Vaaratilanne Ikean pihalla: Henna Kalinaisen päälle putosi lumikuorma!

Henna KalinainenLunta on tänä vuonna ollut ennätysmäärä, ehkä vähän liikaakin, ja siksipä vaaratilanteiden estämiseksi on niin yksityistalouksissa kuin yrityksissäkin suoritettu kattojen puhdistusoperaatioita. Mutta vaaratilanteita voi aiheutua myös näistä ”kattotalkoista”, kuten Henna Kalinainen joutui todistamaan.

Mimmi käväisi Ikean tavaratalossa Vantaalla, ja sai huonoksi onnekseen lumenpudottajalta kuormallisen lunta päähänsä! Onnettomuus pääsi sattumaan, kun Hennan mukaan kukaan ei ollut alapuolella valvomassa pudotustyötä.

-Onneksi ei käynyt pahemmin. Mutta olin juuri käynyt kampaajalla! Henna päivittelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: lumi, Henna Kalinainen, Ikea

Kommentit

Hyvässä kuosissa tuo Hennan kroppa! Noi rinnat tietty ei ole ihan pakolliset, mutta muuten tuollaista ei saa kyllä silikonilla aikaan vaan pitää tehdä itse työt. Eli hyvää työtä Henna!

ei ole kiva juttu hemma, miksi luet näitä juttuja ja sit vielä kommentoit.oikeat julkkikset jättää nämä lukematta.eihän sitä leukaa ole, mut hamsterin posket on.

kassaneiti, turha sun on mitää päätellä ku et tiiä mistää mitää! mut oikeest miettikää jos teille putois kauhee kasa lunta päälle ja just oot käyny kampaajalla ni ei oo kiva juttu!!! ja miks tääl arvostellaan hennan leukaa???? iha nätti se on!!! mitä vikaa siin leuas ees on?? mitenni muka sil ei oo leukaa?? miettikää omalle kohdalle jos ite oisit henna ja sua dissattais ulkonäön perusteella!! sisin on se tärkein.

No ihan oikein.. Henna osteli nimittäin ihan huoletta kuormittain tavaraa seiskan piikkiin!! Oli toimittaja oikein maksumiehenä.

No miettikää omalle kohdalle -.- kauheeta ku pitää aina vaa dissaa ja muuta. Kyl tollanen varmasti säikäyttää kunnolla ja naisena ymmärrän et on turhauttavaa ku just on saanu kivasti hiukset ja joku idiootti pilaa ne.

Muija heittää läppää ihan kun sillä ei ois alaleukaa ollenka:)

Kas kun tätä ei ole uutisoitu ykkösellä tai muissa uutisissa. Onhan se ollut todella järkyttävää.
Koko suomi on kauhuissaan.

Julkisuuteen keinolla, millä hyvänsä.. säälittävää. Tuksulandiassa on jo perijättäret odottamassa..

Ei sieltä pelkkää hötölunta tule vaan myös jäätä. Ämmä valehtelee. Kokeile jos Jeesusta.

Onneksi ei käynyt pahemmin. Hanna on erittäin kaunis nainen.

Leevin laulun sanoin: tässä naamassa arpikin kaunistus olisi ja leuan voi uusiksi laittaa…tai sinne päin

onneksi Hennan päässä ei voi vahingoittua muuta kuin kampaus

On se ollut melkoinen lumikuorma, kun hiuksetkin taisi mennä sekaisin

Oma kommentti