Vahingonilo puree, ainakin Martina Aitolehden kohdalla – katso!

Martina AitolehtiHymyn verkkosivuilla kerrottiin Martina Aitolehden tanssiryhmän Jurvassa heittämästä keikasta, jonne saapui pyöreät nolla katsojaa. Martina Aitolehti soitti Hymyyn oikaisupuhelun, jossa tähdensi, ettei hän itse ollut keikalla lainkaan mukana. Tämä selittänee siis keikkakadon.

Verkkolukijat ovat kuitenkin tunteneet melkoista vahingoniloa uutisesta, sillä se on kerännyt tällä viikolla Suomen suosituimman uutiskeräimen, Amppareiden hurjimmat ”tykkäysluvut”. Uutiselle on annettu plussaa peräti 880 kertaa, mikä on valtaisa määrä, kun yleensä uutisten keräämät plus tai miinus -äänet jäävät parhaimmillaankin muutamaan kymmeneen. Seuraavaksi sijoittunut uutinen on tällä viikolla kerännyt 184 plussaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, Ampparit

Kommentit

”Aitolehti näyttää aivan teemu selänteeltä jolla on pitkä tukka ja silikonirinnat.”
Niin just, mä olenkin aina miettinyt, kuinka usein se joutuu ajamaan partansa. Sehän onkin Teukka Salama.

Iltalehdesähän oli että haluaa poistattaa tatuointinsa. aloin lukemaan sitä tekstiä plaa pllaa plaaa mutta olisin olettanut että olisi sanonut hän että tulee kalliiksi,mut laude jatkui vain se kuluttaa ihoa ja käy kipeää. montakohan tonnia maksais poistattaminen puolimaha-tatskaa? ei kato jotku eivät elä todellisuudessa, sääliksi käy.

Jee, jee kyllä Hymyllä menee lujaa, kun on muutama sata painellut peukkua ylös. Puolet lienee lehden toimittajien tekosia.

Ja edelleen jatkoa vielä äskeiseen. Toivon sydämestäni, että Martina ei bodaisi itseään rotevaksi, koska jos painoa (rasvaa) on yhtään liikaa on lopputulos äijämäinen. Koska silloin on aika turhaa pukeutua naisellisesti. Lopputulos on auttamatta kuin mies naisen valeasussa.

Aiemmin oli maininta neliöhampaista. Etuhampaissa (ylhäällä 4:ssä) on laminaatit, MUTTA ne on todellakin kooltaan hieman liian suuret. Pienempiäkin olisi tarjolla. Kannattaisi vaihtaa jossain vaiheessa. Isot laminaatit ja turpea suu ovat leveiden leukaperien väliiin asetettuina liikaa. Sopusuhtaisuutta kannattaisi hakea, kauneus kun on tähtäimessä. Rintavarustus on myös melko alhaalla. Miksiköhän, tekee emäntämäisen ja vanhan naisen vaikutelman. Halusin sanoa nämä, jotta seuraavat operaatiot menisivät oikeampaan suuntaan. Niitä varmasti tulee vielä.

Höh, minusta Teemu Selänteelle kyllä sopii paremmin se lyhyempi tukka, nyt kun tossa kuvassa näkyy, on kasvattanut vai etutukan ja pitkät muutenkin, ei sovi, Teemu tukka vähän lyhyemmäksi takaisin.

KUKA ?huonoa esitystä katselisi?? tässä tulee totuus esille!!

Joo, että Minä-Martina kun ei ole paikalla niin ei porukkaakaan? Asia voisi kyllä olla ihan toisin päin: ei Martinaa, paljon katsojia. Me kateelliset tavan tallaajathan olemme saaneet tietää Martinan sinkun olleen listahitti. Niin, jossain pikkukuppiloiden soittolistalla. Radiosta emme ole autotune-laulantaansa kuulleet, ja hyvä niin. Miten on pikkulapsensa mallinura? Taisi jäädä rannalle, kun ei ole tullut asiasta viikkotiedotetta.

Siis syökö tuo aina ulkona? Kyllä kasvavalle lapselle tulisi ainakin laittaa kotiruokaa. Sääli Victoria.

Juu…sehän se syy oli kun Martina ei ITSE henk.kohtaisesti ollut paikallaan. Kyllä koen itse
suurta vahingoniloa ja nauran katketakseni.

Jestas miettikää jos toi leikkais Selänne tukan, ei niitä erottais toisistaan enää sen jälkeen.

Herraisä aivan kuin Teemu Selänteen kaksoisolento!!!!!

Että toi muija on ällöttävä. Sen nykyinen ulkomuoto on sellainen, että oksennus tulee suuhun kun sen naaman jossain näkee. Ilmeisesti botox piikeistä ihan turvonnut ja turpea, pienet silmät, ankkahuulet, neliöhampaat, aivan kamalan kalpea (silloin kun ei juuri ole tullut suihkurusketuksesta).
Hän kuulemma menee nyt ulosottovirastoon setvimään velkojaan, väittää että ne on niitä nuoruuden toilailuja, vaikka nimenomaan VIIMEISEN KAHDEN VUODEN AIKANA sinne on tullut ihan sikana velkaa!!! Ei siis nuoruuden juttuja vaan ihan aikuisena tehtyjä. Pari kk sitten oli taas kasa maksuhäiriömerkintöjä. Ja se yhtiö, sehän poistettiin ennakkoperintärekisteristä, niin paljon verovelkoja.
Miksi se jaksaa selitellä, miksi ei edes suoraan sano, olen onneton typerys raha-asioissa, elän aina yli varojeni, en tienaa oikein mitään, silti elän kuin kroisos, teen velkaa, ostan kaikkea, syön koko ajan ulkona jne. Sillä on ostomania ja se tarvis psyykeensä apua! Sitten ne onnettomat laulamisessa roikkumiset, kaikki nauraa sitä ja pilkkaa ja sen ääni on kamala, mutta akka vaan juoksee lähiöräkäläkeikoilla, kerran kuukaudessa.

no voi helvetti kun leveillään oman lehden uutisen onnistuneisuudesta lol

haha,selänne sentään on komea ja miehekäs, martina epäaitolehti pelkästään miehekäs 🙂

Silloin kun säheltää liian monen asian parissa, ei edes yhdestä tule kunnollista. Muistaakseni Martina oli paras ollessaan salarakas.

Aitolehti näyttää aivan teemu selänteeltä jolla on pitkä tukka ja silikonirinnat.

Ja Martinan ulosottovelka kasvaa koko ajan, ”supermenestyksestä” huolimatta. Levy-yhtiö hylkäsi, tanssiryhmä ei myy…

Nämä on näitä keikkoja joissa pitää yleisölle maksaa jos haluavat nähdä Martinan

Oma kommentti