Valmentaja Pentti Matikainen laukoi totuuksia!

Pentti MatikainenVanhan koulukunnan valmentajaa Pentti Matikaista ärsyttää nykyinen jääkiekkokeskustelu, etenkin se valmentajakunta, joka luulee keksineensä uudelleen jääkiekkoilun.

-Joku toimittaja puhuu pelikirjasta. Oksennan kun kuulen sen sanan. Se on kuin joku uusi jumalainen keksintö tämä pelikirja. Tulee kupla otsaan ja lujaa. Ihan kuin joku olisi keksinyt pyörän uudelleen.

Jääkiekon MM-kisat menivät Suomelta penkin alle. Oliko syy kesyissä, värittömissä valmentajissa? Matikaisen mielestä nynnyt eivät ainakaan pärjää!

-Valmentaja voi heittää hyvästit uralle huipputasolla, jos häntä ei erota seinäpaperista. Valmentajan pitää olla julkisuushakuinen narsisti.

-Yksilöurheilu ei vaadi kovin kummoista johtamisprosessia, mutta toista on kun valmennat 20-30 ihmistä, joukkueellista keskenkasvuisia kloppeja.

Lisää Pena ”Fööni” Matikaisen mietteitä heinäkuun Hymyssä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: jääkiekko, Pentti Matikainen

Kommentit

Hyvä Pena anna palaa vaan!
Joo TOI Sihvonen… krrrrr / Kyllä maajoukkeueen valmentaja pitää olla tulta ja tappuraa. Suomikiekko elää ja voi hyvin, kun se YSIVIIS vouhka lopetetaan!

Totta turiset Pena. Maan johtavaksi kiekkoanalyytikoksi itseään vaatimattomasti tituleeraavan P. Sihvosen aivopieruja kyseinen pelikirja -käsitehirviö.

Pena ”Jenkki” Matikainen valmensi Suomen jääkiekkomaajoukkueen ensimmäisenä mitaleille, joten hän keksi pyörän Suomessa.

Oma kommentti