Vanhasta Puukolla Kyrpään -orkesteri kohahduttaa – Supo tarkkailee?

Pääministeri Matti Vanhanen esiintyy tahtomattaan varsin raflaavasti suomalaisen punk-yhtyeen nimessä. Vanhasta Puukolla Kyrpään -niminen orkesteri on astunut esiin MySpace-sivuille laittamillaan kappaleilla.

Bändi on viisihenkinen, ja punk-yhtyeille tyypillisesti sen toimintafilosofia on esittää anarkistisia mielipiteitä yhteiskunnan tilasta ja päättäjistä. Bändi toteaa, että tarvitaan mielenosoitusta, paljon aseita ja rohkeutta, jotta hallituksen alistus voitaisiin lopettaa. Se uhkaa upottaa hallituksen helvettiin.

Valtioneuvostossa ollaan tietoisia bändin olemassaolosta ja sloganeista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että silloin myös suojelupoliisi on saanut asiasta tiedon. Kaikki värikkäät ja uhkaavansävyiset kannanotot, jotka kohdistuvat poliitikkoihin, ovat supon seurannassa.

Pääministerin ja valtiojohdon ylimpien henkilöiden suojaaminen kuuluu keskeisinä tehtävinä suojelupoliisin arkeen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Vanhanen, Vanhasta Puukolla Kyrpään

Kommentit

Vähän hölmistyneenä luin biisien nimiä, kun niin selvästi Shitterin biiseistä versioitu…

Bändi soittaa näemmä Shitterin biisejä päivitetyillä sanoilla.

EI VITSI ME KEULITTIIN MAKEN KAA OSTAA ES KAUPASTA JA KUUNNELTIIN SAMALLA TOTA BÄNDIÄ JA POLIISIT KUULI SEN MUSAN!!!
:—–DDDD!!!

Jahas, ei tuota mun tekstiä noin montaa kertaa tartte julkasta.

Hyvä pojat! Tällaista kaivataan. Suomalaiset on niin sinisilmäsiä, kaikki on muka hyvin, mutta sit omassa kammarissa kun kukaan ei kuule kirotaan tätä paskaa. Kun tullaan ulos sieltä ni ei uskalleta taas kapinoida. Toivottavasti tästä lähte uusi liike joka kannustaa muitakin ottamaan asioihin suoraan kantaa eikä vain mutisemaan yksikseen. Anarchy In Finland!

Vanhasella ei ole edes pippeliä, vähänkös tääälainen naurattaa

Oma kommentti