Vantaalla pysäytettiin epäilty rattijuoppo – syy horjuvaan ajoon olikin yllättävämpi

Toissapäivänä oli Lahdenväylällä autoilemassa kuski, joka kiinnitti muiden autoilijoiden huomion. Auto seilasi hyvin epävarmasti kaistallaan.

Kyseessä ei ollut rattijuoppo, mutta kun kuski pysäytettiin, selvisi syy huonoon ajotaitoon.

24-vuotiaalla miehellä ei koskaan ollut ollutkaan ajokorttia.

Kovasti mies on kuitenkin harjoitellut – sillä hän on jäänyt ajo-oikeudetta ajosta vuoden sisällä kiinni seitsemän kertaa. Olisikohan autokoulu pian tullut halvemmaksi?

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi, ajo-oikeus, Vantaa, ajokortti

Kommentit

Mut pysäytettiin myös kerrattain epäiltynä rattijuoppona liian hitaan ja epävarman ajamisen takia. No, poliisiakin meinasi hymyilyttää, kun näki ja kuuli auton pysäytettyään syyn hidasteluun: Alle vuoden ikäinen vauvani huusi kurkku suorana turvakaukalossaan, hän kun ei oikein tykännyt autoilusta. En saanut sakkoja, poliisisetä kylläkin yritti valistaa, että liikennesääntöjä pitää noudattaa ja että tarkkaamattomuus liikenteessä on vaarallista. Tosin siinä huutokonsertissa jäi ohjeet vähän arvailun varaan. lapsosella oli vahvat keuhkot ja ääntä riitti. Nykyisin hän autoilee ihan mielellään jo.

Olisi luullut jo oppineen ilman autokouluakin. Eihän se ajaminen niin ihmeitä taitoja vaaadi jos osaa tärkeimmät liikennesäännöt.

Oma kommentti