Vapaalla ollut poliisi joutui nujakkaan – satutti useasta kohtaa itsensä

Poliisi oli vapaalla huomatessaan Helsingissä Esplanadin puistossa oudosti käyttäytyvän miehen. Hän soitti välittömästi virkaveljilleen.

Vapaalla eilen ollut poliisi oli havainnut, kuinka mies raahasi ulkovessaan lukittua pyörää. Kun mies oli tullut vessasta, pyörän lukko olikin yllättäen auki – ja mies oli lähtenyt ajamaan pyörällä.

Poliisi epäili, että mies oli pyörävaras, joka irrotti lukon välivalloin vessassa, poissa katseilta. Hän otti epäillyn kiinni ja sai avukseen myös toisen miehen. Kun poliisipartio tuli paikalle, he huomasivat kahden henkilön pitävän puistossa makaavaa miestä aloillaan.

Väkisin paikalta poistumista yrittänyt pyörärosmo löi tilanteessa vapaalla ollutta poliisimiestä kasvoihin. Poliisi satutti kiinnioton yhteydessä polvensa, vasemman kätensä ja olkapäänsä. Myös hänen huulessaan oli havaittavissa verestävä haava. Asiaa tutkitaan varkautena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena, sillä poliisi oli useampaan otteeseen kieltänyt poistumasta paikalta ja kertonut olevansa ammatiltaan poliisi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: pahoinpitely, poliisi, pyörävarkaus, väkivalta

Kommentit

Oma kommentti