Vappu Pimiä juontaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman!

Jani Rasimus ja Vappu PimiäParhaimmillaan miljoonayleisön kerännyt Tanssii tähtien kanssa -ohjelma palaa tv-ruutuihin jälleen maaliskuussa.

Hymy kertoi jo tiistaina omiin tietolähteisiinsä nojaten, että naisjuontajaksi olisi tulossa Big Brotherista ja Voice-radiokanavalta tuttu Vappu Pimiä. Hiljattain eronnut Vappu osallistui itsekin viime vuonna ohjelmaan kilpailijana.

Hymy paljasti spekulaationsa tiistaina ja keskiviikkona jo kerrottiin, ettei Vanessa Kurri, viime vuoden juontaja, jatka pestissään. Marco Bjurström sen sijaan jatkaa.

Kilpailijat ja naisjuontaja piti julkistaa vasta kahden viikon kuluttua, mutta keskiviikkona iltapäivällä MTV3 myönsi, että uusi juontaja on Vappu.

-Olemme tunteneet pitkään, sillä olen käynyt jo 15-vuotiaana Marcon tanssitunneilla. Ja onhan se aina hienoa päästä tekemään töitä yhden tämän maan lahjakkaimman miesjuontajan kanssa, Vappu sanoi MTV3:n tiedotteessa.

-Vappu on kokenut juontaja ja esiintyjä. Hän on tehnyt mielettömän määrän suoria lähetyksiä ja lisäksi hän on ollut itse myös mukana tanssimassa. Täydennämme toisiamme ja luulen, että meillä tulee olemaan ihan hysteeristä sopivassa mittakaavassa, Marco lisäsi.

Ensimmäisen tuotantokauden voittivat julkkisjäsen Tomi Metsäketo ja tanssija Sanna Hirvaskari, toisen kauden Mariko Pajalahti ja Aleksi Seppänen. Viime vuonna voitto meni Maria Lundille ja Mikko Ahtille.

Kuvassa Vappu Pimiä ja tanssiparinsa Jani Rasimus keväällä 2008.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Aleksi Seppänen, BB, Big Brother, Marco Bjurström, Maria Lund, Mariko Pajalahti, Mikko Ahti, Sanna Hirvaskari, Tanssii tähtien kanssa, Tomi Metsäketo, Vanessa Kurri, Vappu Pimiä, Voice

Kommentit

Oma kommentti