Vappu Pimiä valitsi: Suomen kaikkien aikojen BB-mokat !

Vappu PimiäJuontaja Vappu Pimiä on listannut Hymy-lehdelle kaikkien aikojen BB-mokat, joita on kokonainen katras. Hymyn syyskuun numerossa Vappu kertoilee myös eron jälkeisestä elämästään ja törpöistä treffikokelaista.

Mutta niihin mokiin, tässä muutama, lue loput Hymystä !

-Timon ja Hannan tumputus suihkussa ensimmäisellä kaudella. Mitään ei jäänyt epäselväksi. He tekivät suomalaista tosi-tv-historiaa.

-Kadin suuvesi. Nainen hörppäsi illodiinia, mutta väitti, ettei dokausmielessä.

-Cheryll kiisti seksin Riston kanssa, vaikka tuotannolla on kuinka paljon kuvanauhaa asiasta. Neidolla on aikamoinen puolustusmekanismi.

-Kerran itse kiroilin suorassa lähetyksessä ja sanoin että vittu sori.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Big Brother, BB, Vappu Pimiä, moka

Kommentit

Vappu on just paras ja niin kaunis näin naisenkin näkökulmasta, kateellisten panettelua joka Vappua liian lihavaks sanoopi. Hmmm..jännät liikehdinnät ja voihkinnat kyllä Cherylillä ja Ristolla oli sillo sviitissä elleivät muka olleet yhdynnässä. Ei vaan kehtaa tyttö myöntää ??

Vappu lisää juttuja. Oikeaasti sä oot just sopiva BB-Walpuri. BB ei olis mitään ilman sua. Hyvä että saman huumorin omaavia löytyy….

Ehkä Vapun vahvuus onkin juuri se että hän on aika tavallisen kaunis sellainen jota jokainen keskivertomies voisi päästä sutaisemaan hyvänä päivänä, ehkä…

Koko ohjelma on yksi suuri moka. Joka kaudella kaikki ihmiset samanlaisia, nuoria, suurin osa sinkkuja, pääkaupunki seudulta, ja suhteellisen ”muotitietoisia” tällä kaudella sentään yksi yli kuusikymppinen, mutta poishan sekin heti äänestettiin.Viinaa juotetaan niin paljon että varmasti saadaan kunnon orgiat, tällä kaudella asukkaat oikein samaan sänkyyn laitettu. Ei Suomessa osata tehdä mitään tosi-tv ohjelmia, ei ainakaan big brotheria, pelkkää aivotonta paskaa.

@4:

Ilmeisesti mielestäsi sopiva paino 170cm pitkälle naiselle on 35kg? 40-42 -kiloisen pitäisi siis laihduttaa ettei ole ”kauhea läski”? 😮 :-/

taitaa tuo Vappu vähän pitää itseään liianki hyvännäkösenä.. kerran oli vähemmissä meikeissä tv:ssä ku kävi bb-aden raskaana ollutta avovaimoa katsomassa sairaalassa.. oli aika karsean näkönen.. ja painoa on 5-7 kg liikaa ollu viimiset 3 vuotta

Vappu oli varmasti extrapitkällä lounaalla- tuttua jo chat ajoista- kun suihkussa touhuttiin ja joku on sitten kertonut jälkikäteen mitä tapahtui.
”Vappu kertoilee myös eron jälkeisestä elämästään ja törpöistä treffikokelaista”. Voi mies raukkoja vappu myy ja hymy ostaa.

En tiedä mitä Vappu tuolla C:n ja R:n seksillä tarkoittaa, mutta yhdynnässä he eivät varmasti olleet. Senhän näkee niiltä nauhoiltakin. Kiehnäsivät vain toisiaan vasten housut jalassa, tuo on aivan normaalia, kun ei syystä tai toisesta haluta penetraatiota.

Risto oli se joka tumputti suihkussa. Naiset sorrmettaa, ei tumputa ellei tumputa miestä.. Vapun pitäs tollaset peruisasiat tietää nyt ainakin.

Oma kommentti