Vappu juontaa Maajussille morsian -ohjelmaa jo ties monettako vuotta.

Vappu Pimiän ja Teemu-rakkaan ulkomaanmatka päättyi ikävään välikohtaukseen

Vappu Pimiä lomaili viime viikolla aviomiehensä Teemu Huuhtasen ja pariskunnan ystävien kanssa Turkissa Istanbulissa. Kun paluumatkan aika koitti, Vappua seurueineen odotti ikävä yllätys lentokentällä.

– Oltiin tuolla tiskillä laittamassa laukkuja, niin meille sanottiinkin, että teillä ei ole paluulippua. Jouduttiin tuossa pikkuisen ottamaan kierroksia. Ruvettiin sitten selvittelemään, niin oli tapahtunut joku pikkubugi, ja nyt me odotellaan tässä, että me saadaan uudet liput, että päästään tuohon koneeseen, Vappu selosti vappupäivänä Instagramin stories-osiossa.

Sopan selvittämiseen meni suosikkijuontajan julkaisuista päätellen aikaa tunnin verran. Vaikka Vappu pääsikin aviomiehensä kanssa paluumatkalle, paikat eivätkä olleet ne, joista he olivat maksaneet.

– Sekä Finnair että Turkish Airlines on  oikein kunnolla ryssinyt meidän lippujen kanssa. Jouduttiin kolme kertaa soittamaan Suomeen, että saatiin paikat koneeseen, johon ollaan ostettu liput, Vappu kiteytti tuntonsa ymmärrettävästi suivaantuneena.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Teemu Huuhtanen, Vappu Pimiä

Kommentit

Olin itse paikalla Rodoksella silloin 2018. Pimiä riekkui pitkässä jonossa ja yritti vaihtaa jonoon, jossa oli koira ja liikuntaesteinen. Kun ei päässyt, niin alkoi huutaa. Hyvä ettei tullut sitä ”ettekö tiedä kuka minä olen”.

Oma kommentti