Varoitus netissä 18-vuotiaasta Jennasta: Huijaa!

Netin seuranhakupalstoilla huijataan entistä enemmän, mutta onneksi myös käyttäjät ovat valveutuneempia ja ohjeistavat toisiaan.

Iskuri-palstalle on tuoreeltaan lisätty ilmoitus otsikolla VAROKAA! Mieshenkilö haluaa varoittaa Jenna-nimellä esiintyvästä 18-vuotiaasta huijarista, joka hakee seuraa otsikolla Nuorelle tytölle vanhempaa.

-Tällä alaikäisellä pennulla tuntuu olevan useampiakin kusetusyrityksiä samanaikaisesti eri paikkakunnilla, eri iällä. Tämä on täysi feikki, ja kiristäjä. Tämän henkilöllisyyttä et saa varmennettua. Muistutettakoon, että kuka tahansa voi ilmoonsa liittää mitä kuvia tahansa, niitä on netti väärällään, mies varoittaa.

Tällainen tytön ilmoitus kuulemma on (vaihtelee):

Hei, etsisin vanhempaa miestä vakituiseen seksisuhteeseen, tykkään ratsastaa ja saada takaapäin ja mieluiten paljaalla sillä creampie vanhemmalta mieheltä on kiihottavaa.. Ota rohkeasti yhteyttä 😉

Kannattaa muistaa, että mitä roisimpi ilmoitus, sitä varmemmin ajatuksena on herättää mielenkiinto. Oikeasti seuraa etsivä tavallinen nainen ei todellakaan kirjoita moisia.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: huijari

Kommentit

Oma kommentti