Vasemmistovaikuttajalla ökyhuvila Lapissa!

Jaakko LaaksoVasemmistoliiton kansanedustajan Jaakko Laakson huljakka kelopalatsi, Sinihovi komeilee Pyhätunturin kupeessa, mutta omistaja tuntuu häpeilevän komistustaan.

-Esittelen mökkini joskus myöhemmin, en halua keskustella asiasta juuri nyt, mies toteaa Hymylle.

Laakson huvila on Pyhätunturilla hyvin tiedossa ja osoite löytyy mökkivälityksestä. Hirsitalossa on käytössä noin sata neliötä – se on arvioiden mukaan jopa 300 000 euron arvoinen. Kommunistikansanedustaja myös vuokraa mökkiä, tosin viikkovuokra on muhkeat 1 566 euroa.

Viikkohinnat eivät taatusti houkuttele vuokralaisiksi sitä väkeä, jota Laakso edustaa poliittisesti. Mahdollisia asiakkaita ovatkin rikkaat venäläiset tai lihavalla lompakolla varustetut hyväosaiset.

Sinihovi PyhätunturillaLue aiheesta lisää helmikuun Hymystä!

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jaakko Laakso

Kommentit

”Ihme nillitystä, jos mies on ostanut rahoillaan mökin. Hyvähän se on jos ”tuollainenkin” tyyppi ajaa heikompiosaisten asioita.”

Varmasti ajaakin. Kyllä. Aivan varmasti.

Tässä tää koko systeemin idea on. Tavalliset tuunarit rypee hiessä ja paskassa, kun niiden edustajat viettää laatu-aikaa keräämillään jäsenmaksuilla.

Jos jostain lentää muutama tuhot ukkoo pihalle, ei se niitä paljon liikuta, kuhan itellä on asiat hyvin. Tähän työmiehen ja niiden edustajien välille on tullut kuilu. Hyvää tekisi välillä vaihtaa osia, olisi nääkin ukot ihan oikeissa töissä.

Jakke sai fyrkkaa Neuvostoliiton konkurssipesästä? Lapissa on alan miehen hyvä panna lihaa piiloon kissalta.

Onko sillä ollut varaa ostaa ?Ja vielä –uus Kravaatti.??? vastaus kuuluu -..Kansa maksaa.

Jaska on sarjassamme ”tee kuten minä sanon,älä kuten minä teen”-poliitikko.

Kyllä taitas Jaskalta päästä parku jos isot pojat tulis ja sosialisois koko pytingin’ yhteiseen hyvään’,niinku se itte on toitotuttanyt koko ikänsä.

Jaakko on entinen Suomen Kommunistisen puolueen äärisiiven eli ns. taistolaisten kansanedustaja. Hän ajoi avoimesti samanlaista systeemiä kuin Neuvostoliitossa ja näkyy ajavan edelleen, koska Neuvostoliitossa puoluepampuilla oli datshat ja paljon etuja.

Jos joku, niin tämätyyppi on kommunisti´ja henkeen ja vereen.

Aika mautonta kutsua Laaksoa kommunistiksi, mitä hän ei varmaankaan todellisuudessa ole.

Hymykin ilmoitti aikoinaan olevansa pienen ihmisen puolella ja Urpo Lahtisen mökki lieni kuitenkin isompi kuin Jaakko Laakson mökki.

Ihme nillitystä, jos mies on ostanut rahoillaan mökin. Hyvähän se on jos ”tuollainenkin” tyyppi ajaa heikompiosaisten asioita.

mitä te oikee rutisette.. saahan sitä ihminen laittaa rahansa mihin lystää

Entäs kokoomuksen rahat caymansaarilla? Milloin tästä uutisoidaan tai asiaa tutkitaan?

Tällaiset Jaakko Laaksot ovat työttömän duunarin tilanteista ulkona kuin lumiukko, taitaa olla aivan väärässä aatesuunnassa kansanedustajana.

Oma kommentti