Vasta eronneen Tauskin ja Virpi Kätkän yllätys: Vietämme joulua yhdessä!

Toukokuussa Hymy kertoi ex-aviopari Henna ja Tauski Peltosen palanneen yhteen ja julkaisi kuvat lemmenlomalta.

Voit lukea juttua tästä.

Tauski kertoi eronneensa Hennasta muutamia päiviä sitten. Juttu julkaistiin Seiskassa.

Nyt Tauski ja hänen takavuosien elämänkumppaninsa Virpi Kätkä yllättävät. He kertovat Hymyn painetun lehden tänään ilmestyneessä haastattelussa viettävänsä joulua yhdessä.

– Olemme olleet sovussa jo kaksi ja puoli vuotta. Isänpäivääkin vietimme yhdessä niin, että paikalla oli Tauskin ykkösvaimo (ex-vaimo Tina) ja kakkosvaimo, eli minä, Virpi kihertää.

Virpi ja Tauski paljastavat Hymylle, että tänä vuonna joulun tunnelmasta nautitaan perheenä yhdessä. Kaikki neljä kokoontuvat joulupöydän ääreen, myös lapset, 12-vuotias Jane ja 14-vuotias James.

– Meille tulee vihdoin onnellinen perhejoulu. Otamme siihen pienen varaslähdön, sillä jouluaaton vietän isän ja äidin seurassa, Virpi toteaa.

– Rakkautemme on muuttanut muotoaan. Kun se silloin nuorena oli romanttista rakkautta, niin nyt se on enemmänkin toisesta välittämistä ja syvää ystävyyttä. Pidämme huolta toisistamme, Tauski muotoilee.

Tauski innostui suhteen lämpenemisestä siinä määrin, että hän oli jo varaamassa matkoja Krabille. Virpi jarruttelee ex-miestään.

Lue Tauskin vauhdikkaista käänteistä Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Avainsanat: Henna Peltonen, Tauski Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Ilmeisesti virpi kätkä tekee nykyisin mitä vaan julkisuuden takia. Sääli. Ennen arvostin laulajana mutta nyt menee perus seiska-tyrkkynä.

Oma kommentti