Veeti Kallio ja Jenni-rakas tekivät haaveestaan totta: Mikä upea talo!

Keltaisen entisen pappilan pihapiirissä Vakka-Suomen Pyhärannassa komeilee rivi vanhoja punaisia ulkorakennuksia. Niissä on aiemmin toiminut maalaiskylän ainoa mankelihuone, kanala ja karjasuoja, mutta viime kesästä lähtien paikkaa on isännöinyt näyttelijä-laulajakonkari Veeti Kallio, 55, yhdessä puolisonsa Jenni Teräväisen, 45, kanssa.

– Täällä on tilaa hengittää. Kun astuu ovesta ulos, on omalla pihalla, voi aistia luonnon ja nähdä peuroja lepäämässä pihakoivujen alla. On metsää ja merikin on lähellä, Veeti taustoittaa.

Veeti ja Jenni olivat ennättäneet etsiä kesäkahvila- ja majoitustoimintaan soveltuvaa maalaismiljöötä parisen vuotta. He olivat kiertäneet katsomassa eri paikkoja lähinnä Turun lähettyviltä Saariston rengastien varrelta, mutta Pyhärannassa palaset loksahtivat paikalleen.

Rakastavaiset kihlautuivat suhteensa alussa vuonna 2010, mutta hääkelloja ei ole vielä kuultu. Remonttiurakka on tiivistänyt parin suhdetta entisestään.

Jenni työskenteli aiemmin ravintolapäällikkönä yökerhoelämässä, jossa pari aikanaan tutustui kymmenisen vuotta sitten.

– Olin keikalla samassa yökerhossa, jossa Jenni oli töissä. Silloin tavattiin ensimmäistä kertaa, mutta suhde kehkeytyi vasta sen jälkeen, muistelee Veeti.

Korona-aikana raha on ollut esiintyvällä taiteilijalla tiukassa, jonka takia lukuisissa tv-ohjelmissakin nähty laulaja-näyttelijä joutui luopumaan osasta tavaroistaan.

– Viime syksy oli kurjaa aikaa, kun ei ollut töitä eikä rahaa. Oli laitettava pientä irtaimistoa myyntiin, kuten käytettyjä buutseja ja koruja. Osa meni kaupaksikin.

Veeti aloitti keväällä hierojan työt Raumalla, mutta tulevaisuudessa on tarkoitus saada toimipiste kahvila-majatalon siipien suojiin Pyhärantaan. Lue kuulumiset tarkemmin painetusta lehdestämme.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Veeti Kallio, Jenni Teräväinen

Kommentit

Oma kommentti