Veikkauksen sivut uudistettiin – pelaajia korpeava moka: ”Veivät multa jännityksen!”

Hymy sai vihaisen soiton Veikkauksen nettipelejä pelaavalta.

-Olen antanut tästä palautetta Veikkauksellekin toki. Menivät ja muuttivat niiden nettisivuja. Ja veivät pelaamiselta kokonaan jännityksen, mieshenkilö toteaa.

Mistä on kyse?

Siitä, että nettisivuilla pelaajaprofiilissa on tähän mennessä saanut piilottaa saldonäkymänsä. Tämä on oiva apuväline niille, jotka haluavat jännittää pelejänsä loppuun saakka. Kun pelaaja kirjautuu sivuilleen, hän ei enää näekään automaattisesti pelisaldoaan (mahdollista voittoaan), vaan voi käydä ensin katsomassa suoraan avoinna olleista peleistään, miten niissä on käynyt. Tilin saldon on saanut halutessaan näkyviin.

-Nyt kun uudistivat sivuja vissiin tuli joku bugi, koska se saldo näkyy ja pilaa kaiken. Olen säätänyt sen pois päältä, mutta annas olla kun menen katsomaan omia pelejäni (tuloksia), niin siellähän se heti näkyy, vaikka ei pitäisi. Ärsyttävää tällainen, mies puhisee.

Veikkauksen myynnistä jo 40 prosenttia tulee sähköisistä kanavista, joten asiakkaiden tyytyväisenä pitämisen luulisi olevan Veikkaukselle ensiarvoisen tärkeä juttu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veikkaus

Kommentit

Oma kommentti