Venäläisnainen kehotti miestään raiskaamaan ukrainalaisnaisia – nainen kansainvälisesti etsintäkuulutettu!

Venäläinen vaimo, joka kehotti sotilasmiestään raiskaamaan ukrainalaisia naisia on asetettu kansainväliselle etsintäkuulutuslistalle.

Hyytävä luvan antaminen venäläisvaimolta sotilasmiehelleen päätyi tallenteelle. Nainen kehotti sotilasmiestään osallistumaan ukrainalaisnaisten raiskauksiin. Pariskunnan oksettava ja sairaaloinen keskustelu tallentui ja Ukrainan joukot julkaisivat äänitteen pariskunnan puhelusta, kertoo Daily Mail.

Naista uhkaa Geneven yleissopimuksen rikkomisesta jopa 12 vuoden vankeustuomio.

Vaimo, joka antoi miehelleen luvan raiskata ukrainalaisia naisia Vladimir Putinin raakalaismaisen hyökkäyksen aikana Ukrainaan, on asetettu kansainvälisesti etsintäkuulutetuksi.

Naisen ehtona miehen raiskauksille oli se, että mies käyttää ehkäisyä.

Järkyttävä 30 sekuntia kestänyt puhelu julkaistiin 12. huhtikuuta, kun Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky syytti Venäjän joukkoja sadoista raiskauksista, mukaan lukien pienten lasten seksuaalinen väkivalta. Myöhemmin keskustelun käyneet nainen ja mies on tunnistettu.

Pariskunnan keskustelu on julkaistu mediassa: (alla oleva keskustelu mediasta Daily Mail)

– Voinko todella, mies kysyy uudelleen.
– Joo, sallin sen, nainen sanoo nauraen.
– Käytä vaan suojaa, nainen lisää.
Mies vastaa uudelleen: ”Ok”

Käydyn keskustelun numerot jäljitettiin ja keskustelun äänitallenne lähettiin Ukrainan turvallisuuspalveluun (SBU). Tutkinnan tuloksena keskustelun käyneet nainen ja mies tunnistettiin ja sen perusteella naiselle määrättiin kansainvälinen etsintäkuulutus.

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti