Verottaja dumppasi Martinan ja Eskon yrityksen!

Martina Aitolehti, Esko EerikäinenMartina Aitolehden ja Esko Eerikäisen suhdesoppa on kääntynyt sektorille, jossa kumpainenkin enemmän tai vähemmän haikailee yhteenpaluuta. Yhteenpaluu olisi tervetullut asia myös yhteisille bisneksille, jotka eivät ainakaan verottajan mielestä ole sujuneet oivallisella tavalla.

Sekä Martinalla että Eskolla on tunnetusti ulosottovelkoja, mutta nyt verottaja on laittanut ”luukut kiinni” heidän yhtiönsä suhteen. Se poisti muutama päivä sitten pariskunnan omistaman Dance & Show Action Agency Martina Aitolehti avoin yhtiön ennakkoperintärekisteristä.

Rekisterissä firma ehti olla syksystä 2007. Poistaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että firman pyörittäminen hankaloituu. Se ei voi laskuttaa toimeksiantajiaan normaalisti, vaan verottaja tulee väliin ja vaatii jokaisesta laskusta suoraan osansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti

Kommentit

no kohta palaaavat yhteen ja rahastavat sillä. ja ainahan voi tatuoida ja lävistää pikku-victoriaa niin siitäkin saa rahaa kun sen myy lehtiin

TOIMITUS: Selvittäkääpä ja tehkääpä juttu aiheesta, että: Ulosottovelkainen ei voi enää nykyään Suomessa avata esimerkiksi tiliä uudelle yritykselleen. Jos Esko ja Martina perustavat uuden firman tämä ennakkoperintärekisteristä poistetun tilalle niin kuka avaa tilin heille?

Tämän pariskunnan toilailut ovat niin säälittäviä, että oikein itkettää: Tämä Martina ihan oikeasti selitti tv:ssä biisinsä playback ”esityksen” jälkeen, että ”kaikki tuntee meidät” ja ”oltiin kaikille suomalaille ihanteellinen perhe”. Ei hlvetti mitä tyyppejä 🙂

Se että firma poistettiin ennakkoperintärekisteristä on vasta alkusoittoa sille mitä tuleman pitää. Tämä pariskunta uskoo hallitsevansa mediaa,- ja uskossa on hyvä elää.

Jos lakisääteiset ilmoitukset on tekemättä ja on verovelkaa, niin näin käy. Sitä voi olla montaa mieltä helpottaako tämä ollenkaan velvoitteiden hoitamista mutta pitäähän siellä jotkin sanktiot olla.

Heinoa! Teksivätki nämä jotain ”tuottavaa” josta olisi yhteiskunnallista hyötyä.

Tuksukin jopa fiksumpi mitä Martina. Se että näin täysin asioista piittaamaton lapsellinen itsekäs ihminen vielä lapsen hankkii jota sitten pitää jonain välikappaleena skandaalijulkisuudessa, on kuvottavaa ja oksettavaa. Säälin todella heidän lastaan. En koskaan ikinä voisi tuoda omaa lastani julkisuuteen, jos ns. julkkis olisin. Enkä varsinkaan juorulehtiin. Se miten tämä pariskunta muutenkin elää elämäänsä, on hirvittävää. Haihatellaan asiasta toiseen. Ensin pyöritetään pehvaa pubeissa. Sitten lauletaan ilman laulutaitoa. Tehdään kaikkea sitä, mitä ei osata. Kumpikin niin epäsivistynyt ja täysin kouluttautumaton joka tavalla.

ihan oikein Martinalle ja Eskolle oppivathan jotakin kai tästä..Ja on muuten ihan mainostemppu tuo ero olevinaan kun nyt jo haikailevat yhteen…ei voi olla äklömpää vasta esko vannotti että ei ole marttiinan kanssa missään tekemisissä kuin lapsen takia…hah-hah-haa sanon minä voiko olla läpinäkyvämpää kuin tuon parin toilailut….olenki ihmetellyt millä ihmeellä tuo Martiina käy noilla hoidoilla ja kaiken maailman kuntosaleilla kun on ulosotossa sievoinen summa…antaako ne sille vielä luottoa…ei uskois ihan heti…

Ainahan voi huijata. Laskuissa tosin pitäisi olla aina merkintä kuulumisesta ennakonperintärekisteriin. Ei asiakas kuulumista varmaankaan yleensä erikseen tarkista. Jos merkintää ei ole, niin sitten kyllä saattaa tarkistaa.

Ei taida glamöörtanssi elättää Suomessa, eikä ainakaan näillä veroilla. Tuovat kuitenkin niin valtavasti loistoa, kokemuksia ja elämyksiä meidän elämään, että heidät voitaisiin kokonaan vapauttaa veroista.

eiköhän se oksettavin pari ole tämä tukiaisen viritelmä…

Onneksi Martina ja Esko palaavat yhteen niin koittaa onnellinen tulevaisuus.

joo ja sit se maksaja on kusessa, haloo kirjanpitäjä. et taida olla ihan kartalla

”tuija j” mee takas kasvamaan sinne aavikolle, ja opettele sitä suomea ennenkun tulet tänne huutelemaan.

”Se ei voi laskuttaa toimeksiantajiaan normaalisti, vaan verottaja tulee väliin ja vaatii jokaisesta laskusta suoraan osansa.”

Kyllä voi. Vain harva asiakas tarkistaa, onko firma ennakkoperintärekisterissä ennen kuin maksaa laskun. Vai tarkistatko sinä?

Ei mut haloo evribadi!
onhan nää sentään nykyajan Armi ja Gil.
Rispektii ny kuitenkin

Ei hätää…kun Martinan levy julkastaan maaliskuun lopulla, tulee kybällä hilloo eli drakmoja ja pesetoja sataa. 🙂

Oma kommentti