Verottaja ei anna armoa Johanna Tukiaisen firmalle!

Johanna Tukiainen kertoi julkisuudessa runsas pari kuukautta sitten makselleensa tuhansilla euroilla verovelkojaan. Valitettavasti verottajalle se ei ole riittänyt, sillä Johannan omistama toiminimi Dollsdancers on ja pysyy verottajan ennakkoperintärekisterin ulkopuolella.

Verottaja poisti firman rekisteristään 28.2.2011.

Päästäkseen rekisteriin takaisin Johannan tulisi maksella rästinsä kuntoon.

Ennakkoperintärekisteriin kuulumaton firma joutuu ”hankaluuksiin” toimeksiantojensa suhteen, sillä firman lähettämistä laskuista pitää maksajan pidättää vero – kuten palkansaajienkin kohdalla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

jo on aikakin jonkun puuttua tuksun touhuihin ! Ei sitä ratsasteta ainankaan verottajan yli, eikä saada verottajaa kiltiksi melonien paljastamisella, toivon mukaan Tuksukin jäis jo maanpinnalle, onhan tuo ”leijuminen pilvilinnoissa” psyykkisestikin raskasta ja aivoja kuluttavaa touhua…. 😉

verottaja on katkera, harmaa lähiövalas joka on kateellinen tuksun st. maaaartins -reissulle

Tässä nyt on jonkinlainen väärinkäsitys varmasti kyseessä. Tai sitten verottaja on kateellinen. Muita vaihtoehtoja ei ole.

Hih, Tussu itse sanoi että alkaa tekee keikkaa siskonsa kanssa.. Kaipa sen on pakko jos ei oo varaa pitää llä dollsdancereita ….

Siis ihan helvetin hyvä juttu!!!oppiipahan tunkki,että asioita pitää hoitaa,eikä kuitata olankohautuksella.

jos järjestelmällisesti 2008, 2009, 2010 on jättänyt verot rästiin.NIIN ei se tonni pari heilauta suuntaan ei toiseen …

Joutuuko muka turvonneet alkoholistitkin maksamaan tuloistaan veroja?

Niinpä miksi pitäisi armahtaa Tukiaista. Tukiainen maksaa veronsa pois niinku muutki suomalaiset. Hän voisi myydä pari vaatetta, jokka on siel LOS ANKELESSISTA ostettu ym HAHAHAHA!

Ei anna armoa – miksi pitäisi?

Ei se verottaja muitakaan armahda.

Oma kommentti