Verottaja kiinnostui Tukiaisen vuokratuloista!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen julkisuudessa mainitsemat alivuokralaiset herättivät verottajan mielenkiinnon, kertoo Hymy-lehden kesäkuun numero.

Viime verotuksessa Tuksu tienasi vain 5 600 euroa, mutta julkisuudessa kohuleidi on kertonut hänellä olevan Helsingin Jollaksessa sijaitsevassa asunnossaan kaksi alivuokralaista. Myöskin BB-Henna Kalinainen asusti ”Tuksulandiassa” jonkin aikaa, mutta sai luvan lähteä, sillä Tuksun mukaan hänellä ei ollut varaa maksaa vuokraa asumisestaan.

-Verottajan tarkastusyksikkö seuraa julkisuudessa käytyä keskustelua ja ottaa tutkittavakseen juttuja, joita se on havainnut mediassa, Helsingin verotoimistosta kerrotaan Hymylle.

Helsingin verotoimistosta lipsautetaan epähuomiossa myös, että vihjeet Tukiaisesta ovat heille jo ”vanha juttu”.

Lue koko artikkeli kesäkuun Hymystä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, BB-Henna Kalinainen

Kommentit

Joopa joo,sitä alapään verotusta ollaan näin sisäpiirissä ihmetelty että verottaja ei siihen puutu,sehän on ilmiselvää millä toi akka sitä rahaa tekee ja matkustelee. Varmaan normaali 5000 vuodessa ansaitseva pulliainen on syynissä heti kun alkaa lehtien palstoilla esittelemään 4000euron mekkoja ja kenkiä. Haloo verottaja.

Voisi verottaja olla kiinnostunut niistä alapään vuokralaisistakin…

Juh! Tällanen DDR meininki täällä. Ei taida Tuksu kovin rahoissaan olla, että tuskin sieltä mitään jättipottia yhteiskunnalle olisikaan tulossa.

Mutta toisaalta aika hölmö pitää olla, jos jättää verot maksamatta…

Oma kommentti