Vesa Keskinen avoimena: ”Sain 108 orgasmia illassa!”

Vesa KeskinenVesa Keskinen on elokuun Hymyssä jälleen avoimella tuulella naisista.

Hänen mielestään naisten seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy huomattavasti päiväntasaajaa lähestyessä.

-Aivan uskomatonta! 108 orgasmia illassa. Aiempi ennätys oli 28. Kunto loppui – on pakko myöntää. Häpeän! Vesa tilittää.

Vesa kertoo myös, että illaniloja on kertynyt tähän mennessä jo yli 60 kansallisuuden kanssa.

-Minä otan kaiken syntirakastelun niskaani. Tokihan tämä hieman naurattaakin. Piruuttanikaan en sitten muutu. Tulen aina olemaan se piintynyt, koko kansan juntti. Heitä on nyt vain enää yksi! Vesa uhoaa.

Keskinen kertoo myös elokuun Hymyssä totuuden uusimmasta ahdistelukohustaan. Vesan mukaan keski-ikäinen nainen jäi roikkumaan Keskisen keittiön tuuletusikkunaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Vesa Keskinen

Kommentit

Harrastin Joogaa kerran olin Leningradissa maksullisissa naisissa. 130 kertaa tuli illan ja yön aikana. Mullon kuule Vesa enkat vielä. Olin 16 v silloin ja suorituskykyinen testosteroni pommi sinä et tuossa iässä edes jaksa eestaas tehdä niin montaa liikettä kerralla.

Työ panoksesi niin suuren kaupan pyörityksessä vie mielenkiintosi rakkausasioissa ym sosiaallisissa kanssakäymisissä, että kuittaat sen näin leväperäsillä ylilyönnillä. Otahan aikaa itsesi tutkiskeluun. tuurin kyläkaupassa on aito pohjalainen tunnelma.

Jos Vesan kaikki tekemiset julkaistaisiin niin häkki heiluisi. Ja se alkoi jo nuorena festareilla vetamällä juopuneita pikkusia perävaunuun jossa oli vain sohvat.. sika joka ei tiedä mitään ihmisteen oikeasta elämästä

Voisihan tämä Vesku vastatakkin näihin kommenteihin, ootellen.

Peräseinäjoen kaivojupaska vissiin katkottiin harjanvarsia aikoinaan, samaten kaukaiseen sukuun kuuluvana on poistettu keskiseltä tv-ostoreisulla säilöön taannoin pirusti oli kyläkaupassa viime viikonvaihteessa porukkaa, en ostellut kummempia kunhan katselin, vittuilua on sekin, laitetaan tällä toiminnalla pienempiä mökkejä ja putoillaan vähemmän päälleen järveen sorsareissuilla joka touhu ei oikein sointunut mainoksena, heh kevättä ootellen vesku.

108 🙂 Toihan on Norwichin taktiikka tulevaan Valioliigakauteen.

pitää suomeski olla ees yks kunnon kilkittäjä. mitä muut miähet susta kyläkurja kertooki nii älä sie välitä.
ole vaa ittes iha isolla V:llä

Vesa tarkootti varmaa notta 108 siementä,orgasmi on aivan eri asia se panoo täräjämähän.Ei tuurilla vaan takuulla!.

Tarkemmin sanottuna orgasmit saatiin juhannuksen ja joulun välisenä yönä.

PRKL mitä kommentteja!.. ”Ketä helevettii voi toisten orkut kiinnostaa..”, voi poika pieni, etkö tiedä että SEKSI on toisen tyydyttämistä! Jos kaikki olisivat yhtä itsekkäitä kuin sinä VIIVUSKALIINI, niin kaikkihan sitä vain runkkailis yksinään, mites kävis lisääntyminen?

Hah, Suomen lapsellisin äijä.. Ketä helevettii voi toisten orkut kiinnostaa.. Ja viä muka laskee 108!!!!! Anna mun kestää kaikki nää juorut, voi vittu!!!

Voi Vesa,nyt lopeta yksityisasioidesi julkistaminen,olet loistava liikemies,mutta yksityiselämäsi on mullinmallin,kaikkea ei pidä kertoa!

on se kova kunti ite en tohon pysty vaikka on vaimonkan tosisaan yritetty %(

Äijä käy huorissa ympäri maailmaa ja pullistelee sillä 🙂 Hyvä Vesa Vehje!

Tämän ”uutisen” jälkeen kierrän kyläkaupan ja koko töysän kaukaa! Toivon että muutkin heräätte boikotoimaan Keskisen kyläkauppaa; Kaverille joka luulee tekevänsä näin mainosta voisi tehdä hyvää ottaa pari miljoonaa takkiinsa.

maksulliset lähes lukutaidottomat naiset tuolta päiväntasaajan toiselta puolen on kyllä hyviä feikkaamaan orkkuja.

Siitä puhe mistä puute.Toivottavasti vesa sais pian naista, ni sen ei tarvis lörpötellä tällasia satuja tänne. Viimekerrasta taitaa olla aikaa.. Ei oo kaikki muumit laaksossa setämiehellä…

Nyt kaikki vaan Kyläkauppaan ruokaostoksille. Terveelistä ja maittavaa…

Vesa harrasti seksiä naisen kanssa. Vesa piti tukkimiehen kirjanpitoa ja veti viivan seinään aina kun nainen sai orgasmin. Session päätteeksi seinässä luki ”III”. Nainen myönsi feikanneensa orgasmin kolme kertaa. Vesa sitten vähensi ”sadasta yhdestätoista” 3. Tuloksena 108.

Huulipunallako selkään raapustit tukkimiehen kirjanpitoa? Mahoton urakka…
Ite oisin kuitenki menny sekasin siinä 80-90 jälkeen…

Seuraavassa Hymyssä on oikaisu, että ”enhän minä yhden illan laakeja laskenut, tai toimittaja kuuli väärin” ym. Mainosmies tuo Vesa, tuhansittain kommennetteja ympäri lehdistöä ja kauppa käy;)

Jos Vesa on sekottanut työnnöt orgasmiin, yleensä 28 työntöä, mutta nyt on jaksanut työnnellä eestaas jopa 108 kertaa. :O

KUKA SITÄ KALUA VÄLTTÄMÄTTÄ seisottaa tarvii jos orkkuja naiselle/naisille antaa? hitto voihan ne ratsastaa vaikka nenällä jos siitä tykkää… Uskon että Vesa on kielimiehiä ja sorminäppäryys kohdillaan.

eipä osaa muuta sanoa fiksu bisnesmies. kunhan jättäis ton turhanpäiväisen julkisuuden pois,arvostan bisnesmiehenä,en julkisuudenkipeänä.olit homo tai mikä lie juttujesi perusteella?? keskity siihen minkä parhaiten osaat vai veljesikö pyörittää tuuria ja sinä julkisuutta??

keskisellä pitää olla hyvä kunto jotta jaksaa seisottaa ja miten muuten sen verenpaine????missä päässä se veren pitäisi punottaa???

Vesa nyt satuilee tai saanut auringonpistoksen. Huumontajunsa kullakin.

minkä kokonen pili tolla vanhalla väsyneellä äijällä on, tietoa? onko 5 cm seisokissa?

VESA on BISNESMIES!
TAJUTKAA JO TÄÄ ON KESKISEN MAINOS ja vielä ILMAINEN sellainen. Joku viisas BISNESMIES on sanonut että mainos on onnistunut kun saadaan ihmiset puhumaan ”tuotteesta” ja olipa sitten puheet hyvää tai pahaa, silti ”tuote” on ihmisten HUULILLA! Voi kun tietäsitte kuinka Vesa naurais kun näkis nää KATEELLISET panettelijat, jotka mollaa Vesaa TURHAA! Sama juttu oli Hjalliksellakin jokin aika sitten ja kas kummaa miten sillä ukolla menee nyt!
BISNES EI OLE TUURIPELIÄ!

Täytyy alkaa käymään onnenkengässä kytiksellä, jos sais vaikka 108 orkkua ostosreissulla 🙂 Söpö Vesa.

Kokkeliahan toi Vesku on selvästi ottanut!!! Lentelee muissa fääreissä.

En ihmettelisi, jos kaiken kohun jälkeen vuosien päästä paljastuisi, että Vesa onkin piinkova homo, joka on vain kehitellyt naurettavia nais-stooreja totuuden peittämiseksi..

Jäi vähän epäselväksi, saiko Vesa nuo orgasmit vaiko se nainen? Vai oliko tässä edes naista mukana?

Naurettava väitös joka tapauksessa. Ja jos kyseessä oli naisen orgasmit ja Vesa on tosissaa, on hän lievästi sanottuna erittäin sinisilmäinen ja ei ole koskaan kuullutkaan maksullisten naisten orgasmien feikkaamisesta.

Vesa korjannu tän myöhemmin että nainen tuli 108 kertaa. otsikointi suoraan päin h’lvettiä.

tuurissa kaikki on niin suurta:) jopa orgasmejen määrä. tavote vesalla miljoona orkkua kuukaudessa:)

Eräs kaveri veti tukkimiehen kirjanpidolla viivan seinään joka orkun jälkeen. Hän väitti lukeman tarkoittavat 111. Tosiasiassa siinä oli kolme viivaa.

Keskinen heittää läppää ja lehdet kirjoittaa. Paskanpuhumisella mainostamista. Pisteet Keskiselle.

Vesan lääkitystä pitää heti tarkistaa, tai ainakin annostusta.

Ilta=6h, 108/6=18 1h/18= 3min20sek. Vesa parka, sillä on kolmen minuutin muna. En tiedä haluaisinko keuha jos olisi kolmen minuutin muna?

täytyy myöntää et tämä keskinen on NERO!!saa kyläkaupalle ilmaista mainosta näillä jutuillansa,piin-kova pisnesmies.

Tarpeeks ku on hönös ni tulee laskuvirheitä ja velatkin muuttuu saataviks.Mitähän äityli tykkää tästä uutisesta?

Pussailija, Suomessa seksin osto EI OLE KIELLETTY. Vittu miten pitkään tätä pitää toitottaa. Hanki saatana tietoa.

taidan lopettaa hymyn lukemisen kun tälläistä sontaa kirjoitetaan

”Taitaa olla kaverilla tauti poikineen. Kukaan normaali ihminen ei elvistele naimisillaan, ja kuinka kauan on ketäkin veivattu. Tämän haastattelun jälkeen on turha porata, että Suomesta kukaan nainen ei huoli.”

Juu, tauti varmaankin on, se on ihan uusi julkinen julkkistauti, ja se on diagnosoitu älykääpiydeksi.

Eli jos koko vuorokauden jaksoi samaa tahtia, tuli vajaan vartin välein. Voi raasua.

VESA EI VAAN TAJUU!

Nyt Frederik ja Vesa samaan sänkyyn niin varmaan 500 ylittyy kepeästi!

No veipä sitä kummoinen mies tarvii olla että NAISTEN reisien väliin pääsee… Ja jos ei muuten saa niin rahalla, tosin Suomessa seksinOSTO on kielletty. Lisäksi jutussa ei mainita SAIKO VESA itse nämä orkut vai oliko kyseessä Omat ja naisten orkut(?). Miettikääpä tätä jos Vesalla on ollu 6naista sinä päivänä se tekee ”VAIN” 15,428orkkua/hlö, mutta silti kaikki orkut on SAATU VESAN KANSSA!

Ikävää, että joku joutuu suomalaisissa naisissa tyytymään johonkin siilitukkaiseen sohvaperunalylleröön. Parhaat, fiksuimmat, kauneimmat ja upean kropan omaavat naiset löytyy ihan Suomesta, mutta he liikkuvat aivan eri piireissä, kun epätoivoiset jampat.

Ööh. Just. Näin. Joo. Toi on niin kuutamolla, että pahaa tekee. Naurattais tuo jos ei säälittäis.

Ottakaa huomioon että VESA ehkä laskee yhteen omat ja naisen/naisten orkut! Itselläkin sillon tuo luku olis 84, että mahdollista näin 😀

Mä luulin että Frederikin jutut on kaiken huippu ,mut ei ollukkaan.

MiljoonaLuuseri (vierailija), 3.8.2011 klo 15.01

”häpeän” – just joo niin varmaan häpeät. Aikamoinen narsistin perikuva, tuo Tuurin juntti. Ei jannun toiminta anna ainakaan hyvää kuvaa alueensa asukkaista, jotka kuulemma ihailevat ko. tampiota.

– Tota mä justiin vihaan ku on töysäläinen niin tietenki ihailee tota mulkkua. sä sitte kaupunkilaisena ihailet jotai mannea joka ryöstää yli 9000 euron edestä tavaraa ???

tämä mies ON mokannut ittensä täydellisesti!!! ei ihan hevillä kukaan itseänsä kunnioittava nainen siis suomalainen nainen!!! lähde tollasen pojun matkaan!!

Taas huomaa miten kateellista kansaa suomalaiset ovat. Heti kun suomalainen tekee maailmanmittakaavassa merkittävän saavutuksen, niin ollaan epäilemässä ja pilkkaamassa. Miksi ei voitaisi vain olla ylpeitä Vesasta, kun hän on murtamassa myyttiä suomalaisen miehen rakastelutaidoista. Vesa voisi alkaa suomalaisten miesten omaksi rakkaudenlähettilääksi maailmalla ja mainostaa meitä muita miehiä ulkomaalaisille naisille. Saataisiin me muutkin kerrankin laadukasta tavaraa, sen tavallisen rekkalesbon lisäksi.

Meikäläinen hoitelee yhellä seisokilla kaikki tämän pihan naiset,ja sitten vasta tulee..Naiset tosin tulee useamminkin..

vesku selvästikkin tarkoittaa kuinka monta orkkua hän ANTOI naiselle taitavana nussiana ja muutenkin vaatimattomana miehenä.

tosiaan ihan pelle. Jätkä joka ei osaa edes avata suutaan puhuessaan Täysi örkki..

VITTU KETÄÄN EI KIINNOSTA TON VESA KESKISEN HOMO JUNTIN ORGASMIT!PASKAA PUHUU!MENIS PERSEESEEN VAAN SUOSIOLLA.KETÄÄN EI HAITTAISI!!!!!

Vesa! Olet suuren liikkeen omistaja. Ei ole soveliasta antaa julkisuuteen tämmöisiä lausuntoja. Liian paljon pelissä. Hävettää. Ja olen ihan ihminen,joka tietää jotain. Lopeta Vesa tämmöinen julkisuus,tällä saa keskinen vain säröjä. Ei näin. Ei todellakaan.

Maksulliset naiset aina leikkii että ne saa orkkuja kymmeniä peräkkäin. Vesa poika taas tyhmänä meni halpaan, kun käy noissa päiväntasaajan toispuolen maksullisissa?

Minuuttimies parhaimillaan, itse en todellakaan kehtaisi kehua tuollaisella ”suorituksella” Mielummin tyttöystävän kanssa niitä neljän tunnin tauottomia putkia, nuo kyllä on mahtavia ei mitään valitusta viikkoon ja kaljatkin tuodaan kaapista ja avataan ei tarvitse edes kysyä.

Vesa, orgasmien määrä ei ole sama kuin työntöjen määrä. Jos muuta väität, valehtelet. Mies saa orgasmin, kun sillä sylkäisee.

Hei Vesa naurettava ihminen, jos oli niin, että joku muija muka sai sen 108 orkkua, voin kertoa, kun et tiedä, naiset teeskentelee niitä, itsekin olen tähän syyllistynyt. Etenkin maksulliset naiset, ne toki teeskentelevät että saavat kymmeniä peräkkäin.

Nrj:n aamus joku soitti ja kerto, että oikeasti vesa oli antanut 108 orgasmia, eikä saanut. Oli kuulemma ollut paikanpäällä!

Kuinkakohan paksuja juttuja Vesa vielä keksii vaientaaksen huhuja jotka kertovat Vesan olevan poikiin päin kallellaan.

Vesa,ethän vaan jättänyt naista lukkojen taakse??? Ethän???

Onko Vesa maanisdepressiivinen? Jutut just sellaisia. Välillä ollaan masennuksen alhossa ja kieutaan miten ei saa p..ua, sitten taas huudetaan omia panokokemuksia oikeen urakalla. Mä luulen että se sai 108 hyppykuppaa yhden illan aikana.

Jaahas, maaninen vaihe on meneillään. Eipä tästä kovin kauan aikaa ole kun itki selibaattiaan. Painuisi samantien niin pitkälle etelään, että voisi hoidella yhdessä illassa koko pingviinilauman.

Seksi on jalo harrastus ja Vesa on siinä uuttera. Ei mitään valittamista minulla.

Aivan sama montako orgasmia kukakin saa mutta ei tarvitse olla edes lääkäri ymmärtääkseen että yhden ILLAN aikana kukaan ei voi saada 108:aa orgasmia. Se on fyysisesti mahdotonta.

Vesa taitaa tarkoittaa ”Orgasm” nimisiä shotteja. Siinä voi silmäluomet venähtää jos noin monta juo ilman nukkumista. Ja sitten kun noin monta on juonut niin ei seiso vuorokauteen edes cialiksella. ;D

Luulis tuon Vesan vanhempia hävettävän poikansa jutut. Onneton on niin julkisuuden kipeä että keksii mitä vain päästäksen lehtien lööppeihin.

Ja jotkut kuulemma lähtevät vasiten lomalla Tuuriin Keskistä katsomaan, oikein asuntovaunulla useaksi yöksi!

Ei taida puhua totta. Näistä kommenteista näkee muuten hyvin suomalaisten naisen kateuden. Eli heti kun käy koukkaamassa ulkomaalaista niin on vähintään kaikki taudit jne. KOSKA SUOMINAISELLAHAN EI OLE IKINÄ MITÄÄN. Toiseksi kumpikohan on seksikkäämpi, sohvalla makaava siilitukkainen lyllerölakana vai kauniilla rusketuksella ja upealla kropalla varustettu ulkomaalainen, jotka ovat usein luonteeltaakin paljon fiksumpia kuin suomalaiset.

Varo Vesa joku ”panee” pian 11 paremmaksi. Tästä kannattais jo kirjoittaa kirjan ja ottaa Miljoonapa(i)noksen!

Tämä viimeistään todistaa ettei Vesa ole ikinä ollut naisen kaa silleen, ei tiedä orgasmin saamisesta mitään…

100 vielä uskoisin mutta 108 menee jo liioittelun puolelle.

Se ampiainen joka pisti sitä pippeliin!!! Äkkii jätkät työntää pippelit ampparipesään… Se se on sen salaisuus…

Eli siis se kenen kans hän harrasti vaakamamboa sai 108 orgasmia! Ilmeisesti asiat on taas ilmaistu vähän liian Keskisesti…

Eipä Vesan ikkunasta noin vaan sisään mennä.Vesa järki käteen jutuissasi!

Heh, mikä neiti. Totta on muuten sekin, että vaaralliset seksitauditkin oikein pompsahtavat, mitä lähemmäs päiväntasaajaa mennään.

Ihmisiä tapetaan jo naapurimaassa, mutta pääasia, kun Vesa vaan saa laskettua päivän saldonsa.

no jo on Keskispojalla jutut…. Luuleeko se,ett(suomalaiset)uskotaan.Taitaa kyläkauppa olla konkassa, kun pitää rahaa saada jo muita teitä.

No kuis ei autosta itkeny mittään. Raukka se, joka ensin auton antaa, ja sitten on sitä takaisin vaatimassa. Rikas tyttö-rukkahan se tämä vesa on :D.

Höpö höpö. Keskinen keskity kyläkauppaasi ja aikuistu.

Laita vielä Vesa farkut korviin niin olet Matti Nykäsen manttelinperijä. Matti sentään löysi naisen ja jättäytyi mediasta pimentoon.

Keskisen Vesa oli vielä sen poliisin kanssa ollessaan rehdin ja älykkään oloinen mies. Sitten näiden salarakkaiden coktailit ilmeisesti pääsivät verenkiertoon ja nykyään mies näyttää ja kuulostaa siltä kuin olisi vetänyt 10 vuotta mielialalääkkeitä. Vähän aikaa sitten tuli juttua ettei päässyt edes liiveihin tämän Afrikkalaisen autovarasnaisen kanssa ja nyt yli sata orgasmia kerralla. Voi Vesa mitä ole tehnyt, koita ottaa itseäsi niskasta kiinni, ja lopeta niiden mömmöjen syöminen!

ja mitä lähemmäksi päiväntasaajaamennään sitä rahanahneemmaksi ja epätoivoisimmiksi naiset siellä käy!!!!

Ihmiset kauhistelee et ” toimittajat älkää kirjottako näitä juttuja”, mut silti lukee.. Sitä saa mitä tilaa. Hienoa kansalaiset. Surullista.

Voi juma.Toi määrä orkkuja meinaa jo vadillista spermaa illassa. Vesa oot ihguuu..

Taitaa olla kaverilla tauti poikineen. Kukaan normaali ihminen ei elvistele naimisillaan, ja kuinka kauan on ketäkin veivattu. Tämän haastattelun jälkeen on turha porata, että Suomesta kukaan nainen ei huoli. Ja tällä haastattelulla antoi aika hyvän kuvan siitä, että miten se ”raiskaus” menikään…

108 orkkua on ihan normaalia suomalaiselle keskivertomiehelle, mutta se 10 litran tonkka täyttyy mällistä viimeistään 150 kerrasta.

”häpeän” – just joo niin varmaan häpeät. Aikamoinen narsistin perikuva, tuo Tuurin juntti. Ei jannun toiminta anna ainakaan hyvää kuvaa alueensa asukkaista, jotka kuulemma ihailevat ko. tampiota.

Vesa tuu pois sieltä meediasta, säähän oot ihan sekasi.

Kuka tervejärkinen vielä ahdistelisi? Paskanjauhaaja olet koko jätkä!

Jotenkin veikkaan, että Vesa tarkoittaa orgasmilla työntöä… onhan tuo 108 työntöä jo aikamoinen saavutus 🙂

Taitaa Vesa laskea orgasmiksi joka kerran kun nainen sanoo aah

Tässä oivallinen Nykäsen manttelinperijä. Ettei vaan olis ollu 109? 🙂

Ihan kun Esa koittaisi peitellä jotain näillä keksityillä naisjutuillaan, joita on pakko soitella iltalehtiin ym jatkuvasti.

Vieläkö joku ihmettelee miksei suomalaisnaiset huoli tuota urveloa…?

Missähän kamoissa tuo noita tiedoitteitaan antaa? Kierrän kyllä tuon urpon kotipitäjän kaukaa!

Ja jos Vesa rakastelisi vuorokauden putkeen, siis 24 tuntia ILMAN TAUKOJA, pitäisi hänen saada orgasmi 13 minuutin välein!!

Kyllä pitäis olla ainakin kokovartalokumipuku, että tohon ukkoon koskisin! Onkohan käynyt HIV-testeissä…?

Mut jos Vesalla lentääkin paukku esim. 10 sekunnissa, niin siinähän jää aikaa levätäkkin.

VESA,KASVA AIKUISEKSI! HÄVETTÄÄ SUN PUOLESTA! SAATKOHAN IKINÄ ILMAN RAHAN VAIHTOA? EIKÄ NAISET EDES PYSY LUONASI,VAIKKA MILJOONIA RAHAA,MITÄ SE KERTOO SINUSTA?

Kai hänellä edunvalvoja on? Viidesosalla tuosta on nyytit jo varsin hellinä.

Millä tavalla kirjanpito on toteutettu? Ihan tukkimiehen kirjanpidolla vai jotenkin muuten? Onko kuti lentänyt joka kerralla, vai onko kyseessä joku pilipali tantra-orgasmi?

OIKEESTI! Onko näitä ”uutisia” ihan pakko julkaista??

Kuka alkais vielä junttia ahistelee, hei HALOO toimittajat!

Mitä helvettiä.

Siis jos Keskinen rakastelisi vaikka 8 tuntia putkeen niin se tarkoittaa sitä että se saa orgasmin 4,4 minuutin välein jonka jälkeen pitää välittömäsi jatkaa.

njööö…kyllä se 5-6 alkaa oleen päivässä aika maksimi..melkonen ihmepippeli vesalla on 🙂

Mitä helvettiä.

Siis jos Keskinen rakastelisi vaikka 8 tuntia putkeen niin se tarkoittaa sitä että se saa orgasmin 4,4 minuutin välein jonka jälkeen pitää välittömäsi jatkaa.

108 orgasmia illassa…uskokoon ken tahtoo ja Vesa, joka nukkuu tyttöystävän kanssa eri huoneissa..vai olikohan se sitten Danhammerin kanssa?? Siinä on oikeassa, että naisten seksuaalisuus lisääntyy mitä lähemmäs mennään päiväntasaajaa.

itellä ennätys 10 kertaa 1 päivänä (tyttö ystävän kanssa). 2 päivään ei tehny mitään meisselillä ko oli kipeä 😀

Ei saatana, repesin XD
Kyllä se on mahtavaa että meillä riittää naitä tosimiehiä.

No, mahtoi olla ranne ja kyynärpää hellänä. Taitaa kyllä olla Veskulla hieman liioittelua ja haaveilua jutussaan.

Siis tuo ei ees tiedä, mikä orgasmi on. Voi reppanaa. Pidäpä sitten kumiukkoa, vai siksikö sinua ei suomalainen nainen huolikaan, että olet kastanut itseäsi ilman kumipukua?

Ketä vittua kiinnostaa tän vajakin orgasmit, tai ylipäätään yhtään mikään mikä liittyy tähän totaaliseen urpoon. Tää jäbä on jo lyöny kortit pöytään ja se ei ole voittakäsi. Miljoonista viis.

eilen tulin kerran, vaimo ei kertaakaan. 108 kertaa? En tajua.

Oma kommentti