Vesa Keskinen erosi Nataliasta! Tyttöystävä pidätettiin, tuhansia euroja kateissa!

Vesa KeskinenHelsingissä ilmestyvä uusi ilmaisjakelulehti Iltamakasiini kertoo kyläkauppias Vesa Keskisen neljän vuoden suhteen brassikaunotar Nataliaan päättyneen surullisesti.

Lehden mukaan ero tuli, kun Keskinen huomasi lähes 4 000 euron kadonneen. Keskinen teki asiasta rikosilmoituksen ja myöntää eron sattuneen kipeästi.

Alavuden poliisi on vahvistanut Iltamakasiinille Natalian olleen kiinniotettuna jonkin aikaa varkausepäilyn takia. Nyt hän tiettävästi on poistunut maasta.

Keskistä itseään epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hän jäi poliisin haaviin viime maanantaina.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Ja miksiköhän se ero tuntui vaikealta ? No sen tietää tyhmäkin. Palvelu ja äidinmaito on poissa !

Bem feito, Natalia!!! O povo da Finlandia sabe que este senhor não presta, so tem dinheiro – mais nada (na cabeça…). 4000 euros não é nada para o sr. Keskinen. Acho que ele so quer mais publicidade com estas historias estupidas. Ou talvez ficou chateado porque o deixou?
Niin etta hyvin tehty tytolta. Mita tama Keskinen ruikuttaa neljasta tonnista? Olisiko tyttoparan pitanyt hanta viihdyttaa ihan silkkaa iloaan – tuommoista elahtanytta keski-ikaista ukkoa? Ihan vaan noin niinku kulttuurieroista: Brasiliassa on normaalia, etta mies elattaa naista. Jos verrataan averiaisiin brassimiehiin, Keskinen on paassyt halvalla, jos Natalia on halta ”saanut” vain hikiset nelja tonnia.

lisäys aik.

Mitähän Suomessa tapahtuisi jos joku olisi menettänyt 4-6 vuotta elämästään uskon takia ? Varmaankin iso juttu… Okei. Ehkä joku on liian köyhä pitääkseen ulkomaalaista tyttöystävää…

No, eihän siinä mennyt kuin 4 vuotta ennen kuin
tajusi, että no money no honey !

Pattayalla on myös monia muolasia huijattu.

Aluksi heitä niin kehutaan, että ei se minun tyttö ole samalainen,
mutta muutaman vuoden päästä itku silmässä tajutaan
todellisuus.

Mutta tuskin 18 vuotias suomalainenkaan malli rakastuu
50 vuotiaaseen työttömään.

Olisi mukava kuulla tarina jossa vanhempaan pers aukiseen
mieheen rakastuu nuori malli tyttö?

Noilla avuillasi et Vesa ole oikein toivevävy kuin rahanahneille pyrkyreille.

No niin Tuksu, siitä vaan uudelleen yrittämään! Jospa Vesku nyt huolisi, kun sillon joskus antoi pakit :DDDD

All this man is a big lie.
He tries to be famous all the time.

;(

4000 egee on taskuraha Keskiselle että vielä oikein rikosilmoitus, kuvitteli varmaan että Cobacabanan tyttö ei rahaa tarvitse kun kyläkaupasta saa kaiken tarvittavan…

APUVA ! NÄITÄ JUTTUJA KYLLÄ PIISAA. EI NOI ULKOLAISET LIKAT RUOKAPALKALLA JAA ITTEENSÄ. EN DUUNAIS. NÄIN SE MENEE. KETÄ KIINNOSTAA NÄÄ KESKISENKÄÄN JUTUT. ÄRSYTTÄÄ VAAN TOSI PALJON.

Ihmettelen suuresti, miten täysin asialliset kommenttini tilanteesta poistetaan koko ajan. Kai tämä on raivopäiden palsta.

Pysähdy jo miettimään alkoholin käyttöäsi vessuli.Korkki kiinni ja AA ryhmään.Siitä se lähtöö päivä kerrollaan.

Vesa se miehekkäästi teki rikosilmoituksen neljän tonnin (kauppiaan pitäis kyllä ilmoittaa nykyään lihan kilohintakin, oisko jotain 70:n € luokkaa, eli about kylmäsavuporon hinnoissa?) avovaimostaan, koska pohjanmaalla ei selitellä, vaikka onkin ovelat ansat kysymyksessä. Täähän kuulostaa ihan neiti tukiaiselta. vastaavassa tilanteessa samanhenkiset naiset ottaa lohdutussilikonit, mites kyläkauppiaan poika? Lohdutusporsche?

Kyllä nyt vedätetään lehtiä ja poliisia oikein kunnolla. Seuraava juttu voisi olla ” en vaadi rangaistusta, olen vain lyöty tavallinen Suomalainen mies ”. Näin saadaan katseet rattijuoposta ymmärtäväiseen hyväntekijään. Onkohan peräti tyttö vielä Vesan asunnossa kaikessa rauhassa.

Kehuu, että pätäkkää riittää ja viitsii itkeä, jos tumma tyttö on muutaman vuoden palkaksi saanut muutaman tonnin, katsopa Vesa nyt itseäsi peiliin ja kunnolla, mokoma porukolli.

Apinaa goijataan , apinaa huijataan.

Ei ne nuoret naiset rumien miesten kanssa
ilmaiseksi pyöri.

Minusta 4000€ on pieni hinta noin hyvän näköisestä
naisesta.

Minulta olisi voinut viedä vaikka 40 000€

Häpeä Esa ja katso peiliin!

kauhun vallassa vesa odottaa lööppejä, kun natalia ”avautuu”…

varmaan näin… neito suuttui vesalle ja käräytti sen ratista, nyt vesa suuttu neidolle ja ”käräytti” sen…

ihan perus setti..

No olisit antanut sille tytölle taskurahaa, ei nyt kukaan ilman hynää tule toimeen.

Siinä se taas nähtiin ”aito rakkaus”, kun kyseessä on vanha ukko vs. nuori nainen. Ei ne nuoret naiset ilmaiseksi vanhojen ukkojen kanssa hässi. Keskinen ei kai antanut rahaa Natalialle ja sen oli pakko ottaa itse.

Come on Keskinen, olet tytölle velkaa ja raskaasti. Ei kai se ilmaiseksi sun kanssa?

I’ say one thing, all this one big lie!paskaaaaaaaaaaa!!

One day the truth comes.

by natalia

Ajatella jos tyttörassulla ei ole ollut omaa rahaa lainkaan.On ollut täällä Vesan armoilla ja ehdoilla.Vakavan tilanteen eteen tullessa voisi moni muunkin ”ottaa” rahaa, että pääse pois, please ajatelkaa hiukka Natalian kannalta ennenkuin tuomitsette. Vesa yrittää kääntää tällä tempulla katseet pois itsestään, tiedä vaikka on itse suunnitellut koko jutun.

Hehee! Kyläkauppias kertoo maikkarin sivuilla, että rahaa on kadonnut hänen talouskassastaan pikkuhiljaa kesän aikana, joilla kuulemma ostaa ruokaa, juomaa ja vessapaperia. Itse nähneenä ja kyläkaupan työntekijöiltä kuultua ei kyseinen henkilö maksa ainakaan kyläkauppaan ostoksiansa, eikä niitä liioin laiteta mihinkään ylös, vaan kassan läpi mennään suoraan kerättyjen tavaroiden kanssa…voi pyhä sylvi mitä skeidaa toi kauppias taas syöttää meille.

Ensin uutisoitiin, että Keskisen narahtaminen ratttijuoppoudesta oli ”ovela ansa”. Ja nyt sitten Keskiseltä on ex-tyttöystävä vohkinut 4000 euroa ja kaiken lisäksi lähtenyt omille teilleen. Miten voikin elämä olla julmaa yhdelle miehelle! Paljon on mies viime vuosina saanut negatiivista julkisuutta, joten ehkä pitää hiukan hiljentää tahtia ja alkaa katsella itseään peilistä.

Aika ikävää kuitenkin, kun nämä yksityiselämän kiemurat tulee julkisuuteen. Tietenkin näitä tapahtuu ihan tavallisenkin ihmisen elämässä. On iloja ja suruja, mutta julkisuuden henkilö joutuu kaikkien ihmisten töllisteltäväksi näiden asioiden takia. Ei ole mukavaa ei.

Antaisin vanhempana naisena Keskiselle neuvon, että ota seuraava tyttöystävä sellainen, joka on suomalainen ja lähellä omaa ikääsi. Kannattaa myös katsoa sellainen, jolla on oma koti ja toimeentulo. Näin ei tarvitse missään vaiheessa tuntea tulevansa hyväksi käytetyksi! Tasapainoisessa ihmissuhteessa vanhat haavat parantuvat ja voi alkaa elämän ihan uudelta pohjalta.

Tsemppiä

Voi harmi kun pääs noin käymään ihan yllättäen! No täähän on samalla hyvä mainos: Kyläkauppiaan ”miljoonapilkki” on taas vapaana…

kommentoija 3: sittenhän vesa vedättäisi alavuden poliisiakin…
voi voi sua, kun maailmankuvasi on noin hemmetin typerän avuton

Heh peräti 4000 euroa entisen muijan jälkeen kateissa….
Ei voi mennä kovin hyvin. Itse en ole yhtä varakas, mutta tyhmä kyllä. Jos vain 4000 ekee jää hävikkiä, niin jo on pientä, mullakin semmosia rahoja exät vedättäneet… enkä ottanut edes opiksi.

Ihme ettei tuossa kuvassakii oo hevosenkenkälogo taustalla. Vesa vedättää hymyä 🙂

Vesa, mahtavaa! Mainosta se on tämäkin mainos. Nyt Hymylle yksinoikeustilitys sekä rattijuoppoudesta että tästä varkaudesta, ja Hymy myy!

Koittais tuokin jo rauhottua, ei hyvä seuraa… Jo nytkin aikamoista sekoilua. Nähtiinpä tuokin, mikä jo tiedettiin, ettei sellainen sutjakka brassikaunotar pappaikäistä ilman palkka katsele.

Oma kommentti