Vesa Keskinen palasi nuoren brassirakkaansa kanssa takaisin yhteen

Vesa Keskinen ja NataliaSuomen tunnetuin kyläkauppias Vesa Keskinen on palannut yhteen brassirakkaansa Natalian kanssa. Asia käy ilmi Iltalehden jutusta, jossa Vesa kertoo kuitenkin viettävänsä joulua yksin.

Natalia palaa Suomeen tammikuussa.

Vesa Keskinen syytti rakastaan tuhansien eurojen anastamisesta syyskuun alussa. Natalia oli jopa kiinniotettuna Alavuden poliisissa. Sittemmin nainen palasi Brasiliaan ja kyläkauppias on setvinyt asioita heilansa kanssa puhelimitse. Kyse oli Keskisen mukaan väärinkäsityksestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Vesa tykkää pikkutytöstä ja siitähän ei tule yhtään mitään!! Vesa ja silmäpussit! Vesa on kulahtanut matkanvarrella ja ikä näkyy näkyykö se makuuhuoneessakin kun ei tytöt oikein jaksa suomessa olla!!

Mieletön nainen. Odotan jo vesikielellä, että nämä kaksi menisivät naimisiin ja eroaisivat – olisi sitten rikas sinkkuneito jota yrittää iskeä.

Tosirakkaushan ei tunne ikärajoja. Ja onhan ne risteilytkin Titanic matkalle jo ostettu – häämatka siis luvassa sittenkin ???

Saisikohan siihen ristyeilylle vielä lippuja, pääsisikö kuokkimaan?

Olisikohan tässä kyseessä ihan aito rakkaus suomalaiseen tapaan? Ensin naista syytetään varkaaksi ja viedään poliisikuulusteluun. Sen jälkeen nainen lähtee äitinsä luokse Brasiliaan. Sen jälkeen mies kertoo naisen tekemästä varkaudesta julkisuudessa. Sitten mies tulee katumapäälle, ja kertookin kyseessä olleen väärinkäsitys. Menee vielä jonkin aikaa, ja taas mies julkisuudessa kertoo naisen palanneen miehen luo, mutta joulun vietävät kuitenkin vielä erillään.
Hmm.. tulee mieleen Juhani Palmu, Matti Nykänen, Mika Myllylä etc..

Mikä siinä on että noi kauniit brassit ja thait rakastavat
lihavia suomalaisia miehiä?

Mitä rumempi sen kauniimman naisen saa:)

Kokemusta on!!!

kyllähän se totta tietenki on, ettei noin nuori kaunotar hengailis Vesan kanssa jos Vesa tavallinen duunari olisi… ja kyllä Vesa sen itsekin tietää 😉

Voi tuota nuorta lempeä, ikä ja pankkitilin saldohan on vain numeroita.

Juu tämä brassi ei iiiiihan varmasti juokse perässäsi vain rahan takia…

se on oikein hyvä vesa pidä kiinni kunnon naisesta ja vielä kauniskin on siitä olen kiitollinen ettet ottanut suomalaista ne kun juoksee rahanperässä oikein hyvää joulua vesalle ja natalialle

”Väärinkäsitys” – termi onkin viime aikoina saanut aivan uuden merkityksen…

Oma kommentti