Vesa Keskinen raiskauskohun jälkeen: ”En vihaa ilmiantajia”

Vesa KeskinenNyt on kyläkauppias Vesa Keskisen aika summata taaksejäänyt raskas aika, jota varjosti raiskausepäily. Käräjäoikeus tuomitsi kaksi naista vääristä ilmiannoista muun muassa 18 000 euron henkisiin korvauksiin Keskisille.

Tilinpäätöksen hän tekee Hymy-lehden erikoishaastattelussa, jossa Keskinen hieman yllättäen myös ilmoittaa: ”En vihaa ilmiantajiani.”

Keskisen mukaan teko oli niin absurdi, ettei hän vieläkään pysty tajuamaan sitä todeksi.

-Maatessani alasti tutkimushuoneessa kuuden hengen edessä minun piti oikein nipistää itseäni.

Lue huhtikuun Hymystä, mitä Keskinen toteaa siitä, että hänet jatkuvasti yhdistetään julkisuudessa nuoriin naisiin. Kokeeko hän olevansa itsekin ikinuori? Mitä suhteelle parikymppisen brassineidon Natalian kanssa kuuluu?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Natalia

Kommentit

Aivan!!!!! Vesa on sen oloinen ja näköinen mies, että tuskin tarvii naista väkisin ottaa. Kyllä niitä kaiken maailman kottaraisia ja julkisuudenhakuisia bimboja on varmasti Vesan ovella jonoiksi asti. Ois tyttöjen kannattanut miettiä muutaman kerran, mihin ryhtyy. Nyt on merkintä rikosrekisterissä ja tulevaisuus on erittäin epäselvä, joskin toivottaman surullinen opiskeluiden ja työelämän suhteen. Vesaahan ei kuseteta, perästä kuuluu varmasti… ja tulee todella kalliiksi. Kaikkea hyvää, onnea ja menestystä Vesalle tulevaisuudessa.
Älä, Vesa anna kateellisten idioottien häiritä, kaikilla ei ole omaa elämää!!!!
OLET TODELLA HUIPPU-UPEA MIES!!!!!

jännä juttu, vaikka vesa on julkisuudessä tässä ollutkin naisjuttujensa takia useammankin kerran niin uskon todellakin että tässä tuomio meni aivan oikein. on niitä tyrkkyjä bimboja jotka haluavat väkisin julkisuuteen tai rahaa tai muuta korvausta (matkoja ym) kiristämällä toista. en sano nyt mitään vesan naisasioihin viitaten, koska ne ovat yksityisiä asioita ja en tiedä niistä mitään. mutta kuitenkin, rahaa ja valtaa omistavalla miehellä on varmaan noita tyrkkyjä joka sormella ja tuskin tarvitsee raiskata ketään naista. ja sitäpaitsi jos tämä kamala teko olisi tapahtunut niin en olisi jäänyt hetkeksikään tuohon linnaan viettämään aikaani ryypäten, syöden ja leffoja katsellen. mitä pikku pimusten päässä on mahtanut oikein liikkua? tuskin mitään. tsemppiä vesalle edelleen ja koitappa jaksaa!

Oli miten oli,oikeuskäytäntö Suomessa on syvältä pyllystä.Ei voi kuin kuvitella miltä tuntuu kun syytetään niin törkeästä teosta kun raiskaus on.Tuskin Vesan tarvii raiskata,kyllä noita tyrkkyjä sen helmoihin on aiemminkin pyrkiny julkisuutta tavoittelemaan.

Vesa ei kommenteista päätellen kiinnosta enää ketään. Miltä, Vesa, tuntuu?

Murhaat ja kidutat jonkun kuoliaaksi, omaisille tonnin korvaus.

Teet ilmiannon Keskisestä, Keskiselle 18.000 €.

Ei tää ihan näin pitäis mennä…

Oma kommentti