Vesa Keskisen paimenkirjeen oudot taustat – näin puhui vielä muutama viikko sitten!

Suomen tunnetuin kyläkauppias Vesa Keskinen on kirjoittanut työntekijöilleen kirjeen, jossa ehdottaa näiden valitsevan joukostaan ne kaksikymmentä, jotka eivät enää työllistyisi kaupan palveluksessa.

Asiasta kirjoittaa kirjeen haltuunsa saanut Iltalehti.

Kirje on lähetetty Iltalehden mukaan työntekijöille viime viikon maanantaina.

Keskisen mukaan kyläkauppa voi välttää taloudellisen karikon, jos henkilökunta ”käärii hihansa” ja sitoutuu yrityksen toimintaan sataprosenttisesti.

-Tällä hetkellä ei vielä ole hätää. Siksi onkin hyvä nyt kaikessa rauhassa jo miettiä jokainen omassa mielessään, ketkä olisivat ne 20 henkilöä, joita te ette minun housuissani katsoisi päivääkään joukkueessamme ajamassa meidän yhteistä alustamme kohti karikkoa, Keskinen kirjoittaa Iltalehden haltuunsa saamassa kirjeessä.

Tämän kuun Hymy-lehden numerossa Keskinen esittelee vauvansa ja Jane-vaimonsa ja kertoo elämästään isänä. Samaisessa jutussa hänellä on vielä aivan toisenlaiset suunnitelmat. Juttu on tehty huhtikuun loppupuolella, siis noin kuukausi sitten.

-Lisäksi koen tämän tulevan Kyläkaupan laajennuksen esimerkillisenä, jopa hieman isänmaallisena tekona. Aikana, jolloin lamauttavat uutiset yt-neuvotteluista ja konkursseista täyttävät medioiden palstamillimetrit. Kun muut lomauttavat, niin Kyläkauppa laajentaa -lauseeni kuvaa hyvin uskoani koko Suomen tulevaisuuteen, mies jutteli vielä tuolloin.

Keskisen Kyläkauppaan on jutun mukaan tarkoitus tehdä 6400 neliön laajennus.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, kyläkauppa, yt-neuvottelu

Kommentit

Oma kommentti